250 g udstenede kirsebær
1½ dl vand
70 g sukker
25 g glukosesirup
1 spsk citronsaft
1 æggehvide
Nu skal jeg vist snart på torvet efter noget mere frugt at lave sorbet af. Drømmer om en saftig version med fersken og et snert af rosmarin.
Laver du sorbet?
Hæ hæ, sorry :-) Endte du så på tanken?
SvarSletTak, jeg er så glad for at de kan bruges til noget i stedet for bare at stå og glo i skabet.
Fårk hvor får jeg lyst til is nu! min mave nærmest kræver sorbet. Og jeg har ikke noget... Det er din skyld hvis jeg ender på tanken (som har B&J) i løbet af natten.
SvarSletmen fed måde at bruge de gamle små kopper på. Måske min mors ikke ryger på loppen alligevel ;)
Jaaaaa, det er bare så nysseligt :-) Tusind tak :-D
SvarSletKære Hanne - Sæt i gang ;-)
SvarSletJeg er Så misundelig på din ismaskine med kompressor. Det må være virkelig dejligt at kunne køre isen med det samme.
Knus og god lørdag til dig også.
Tak for tippet - jeg ELSKER Amarena kirsebær :-)
SvarSletDet lyder lækkert det hele :-) Hmm, nej - varm sommer skal man vist drømme sig til.
SvarSletTusind tak skal du ha' :-)
SvarSletsmuk, smuk anretning!
SvarSletDet er ved at være længe siden der er fabrikeret sorbetis her, men har med succes lavet i hvert fald en hindbær- og en rabarbersorbet. Nå jo, og så en med grønne æbler. Alt sammen godt og lige tilpas til sommervarmen. Nå nej, den har vi jo ikke længere!
SvarSletJeg kan anbefale(hvis man er lidt doven), at bruge siruppen fra en gang Fabbri Amarena kirsebær - det giver en helt vildt flot farve og en intens smag af kirsebær så man tror det er løgn. Bærrene kan man så bruge i en Schwartzwalder kage.
SvarSletFunker også godt som flødeis.
Snart gør jeg, snart gør jeg .. når du og Lars lægger så skønne opskrifter på, så må ismaskinen snart køre en sorbet ... Skal dog først lige guffe lidt kokosis, som jeg i akut trang til noget sødt, hurtigt kunne smække sammen for ½ time siden :)
SvarSletKnus og god lørdag.
Det bliver bare så nysseligt i de kopper! Lækker sorbet - lige noget for mig :-)
SvarSletI always wanted to be able to edit photo's like they do the kardashian's, now I finally can make my photo's appear wonderful after learning at tinyurl-CoM/qdk4obc
SvarSletHejsa. Hvornår blander du æggehviden i? Er det efter den har kølet? :)
SvarSletHejsa. Det står forklaret nøjagtig i opskriften. Læs den lige igen ;)
Slet