Ovnen blev tændt på 275°C. Peberfrugterne blev skåret igennem på langs og fik fjernet frøstole og indmad. De fik først 5 minutter i ovnen. Derefter blev grillelementet tændt og de fik til skindet begyndte at bleve sort og boble. Hold øje med dem - det går pludselig stærkt.
Peberfrugterne blev derefter lagt i et fad, dækket med film og fik et viskestykke lagt øverst. Kondensen og eftervarmen får skindet til at slippe. Hæ, det ligner noget fra Dexter.
Når peberfrugterne er kølet ned fjernes filmen igen. Skindet er nu lige til at trække af.
Voila - et helt fad flåede peberfrugter. Jeg synes alligevel det var synd at fryse dem alle sammen, så jeg marinerede et par stykker til aftensmaden lørdag.
Der var disse saltede kapers i olivenolie med i ugens Vegetarkasse - de passede perfekt her.
Peberfrugter i strimler med kapers, olivenolie og hvidløg i tynde skiver.
Det passede godt til en lille grillet entrecote, en grillpølse fra Mineslund, bondesalat med feta, tzatziki, haydari og godt brød.
Resten af peberfrugterne blev frosset i 6 portioner. Så er der til lidt af hvert.
Awww, tusind tak - hvor er jeg glad for at du kan lide min blog og det jeg laver :-)
SvarSletTak skal du ha' :-) Ja, det visuelle betyder rigtig meget. Jeg elsker smuk mad.
SvarSletVarme klem!
Jeg er simpelthen så glad for, at jeg fandt din blog - jeg suser igennem dine opskrifter i al hast!
SvarSletDet ser vel nok lækkert ud, Malou - et meget smukt tilbehør i rødt, grønt og hvidt! Synet betyder udtroligt meget for hvordan man oplever et måltid.
SvarSletVarme klem!
God guide :)
SvarSletEt spørgsmål: Når de har været i fryseren, er de så stadig gode at bruge til en omgang Ajvar,som kan stå i køleskabet? Og hvor længe kan jeg forvente det kan holde sig? :)
Skal de pensles med olie inden de kommer i ovnen?
SvarSletSå havde det nok stået i opskriften.....
SletNiks
SvarSlet