300 g stikkelsbær
300 g sukker
½ dl vand
½ flækket vaniljestang
2 tsk fennikelfrø
1 tsk anisfrø
Kog først en sirup af sukker, vand, vanilje og krydderier. Tilsæt de hele bær til siruppen og lad dem simre ved lav varme i ca 2 minutter - de skal gerne forblive så hele som muligt. Tag gryden af varmen og lad den stå i ca 20 minutter.
Mmmmm, de ser gode ud :-)
SvarSletJatak! Må være fantastisk kombination :-)
SvarSletMmm, nu fik jeg da helt lyst til at tage på torvet i morgen, og købe noget frugt og grønt... Tør du mon at tage med? hehe..
SvarSletSigne - Tak, de er godt nok labre. Tak for selskab og fedt :-)
SvarSletPiskehaps - *her* Du kan tro det er et godt ægteskab mellem ingredienserne ;-)
Pille - Jeg tager 9'eren fra endestationen kl 10. Ses vi der? ;-)
Ej øv altså, jeg sov over mig.. Så væltede ud af sengen kl.12,50 , kæresten skulle køre kl. 13.. Så jeg nåede derind, men uden dit selskab, øv! Men jeg fik da købt lidt derinde.. De havde de læøkreste store stykker varmrøget laks til 40 kroner, haps sagde det lige, hehe..
SvarSletHej Pille
SvarSletEn anden gang måske?
Uhm, lækkert med laks. Jeg havde dog kun øje for hesten i dag :-)