Kirsebær/lakridssorbet:
250 g kirsebær (udstenet vægt)
125 g rørsukker
15 g glukose
1,5 dl vand
1 vaniljestang
2 spsk sød lakridssirup + rålakridspulver (fra Johan Bülow)
1,5 pasteuriseret æggehvide
1 spsk flormelis
evt 2 tsk frysetørret lakridspulver
Det var en spændende oplevelse at være i radioen. Jeg var dog så nervøs at jeg ikke rigtig kan huske hvad jeg sagde. Men senere i dag kan det vist høres her - så det vil jeg gøre. Hørte du det?
du sagde "lakrids er det nye sort" :D
SvarSletJeg hørte det/dig - og du gjorde det godt :)
SvarSletDin stemme var ligesom jeg havde forestillet mig - sådan er det ikke altid.
Jepper! Det er første gang, at jeg har hørt tatoveringer og hjemmelavet is koblet så elegant. :-)
SvarSletJeg måtte gå hjem fra arbejde med migræne, og det var ikke så galt at det ikke er godt for noget. - nu kunne jeg i ro og fred høre dig ... og det gik da godt :)
SvarSletJeg er nu helt klar over, at nu går jeg all in på en ismaskine.
Tillykke med din radiokarriere :)
Sofie
Det gjorde du jo skidegodt!
SvarSletJeg fandt programmet her:
http://www.dr.dk/LiveNetRadio/popup.html#id/2522
Mere moster til folket!
Jeg hørte dig også, du var bare så god.
SvarSletNemlig - mere Moster til Folket!
SvarSletDu var megadejlig, Malou, og nu trænger jeg bare til at kramme dig ... igen :-)
Jeg trænger herre meget til is nu!
SvarSletJeg hørte dig også :) Jeg har besøgt din blog flere gange, og da jeg hørte at du skulle komme i radioen blev der skruet op og tysset på kollegerne :) Du lød ikke spor nervøs. Du havde da tjek på det! :) Glæder mig for øvrigt til at prøve isen :)
SvarSletDet gjorde jeg, og derfor er jeg nu her :-)
SvarSletGlæder mig til at følge din blog.
Øv - jeg hørte det ikke! Kan det stadig høres på siden? Synes ikke lige jeg kan finde det?
SvarSletJeg hørte det, og du var fremragende :) Kunne godt tænke mig at have været til stede, så jeg kunne smage isen!
SvarSletProgrammet kan høres her: http://www.dr.dk/radio/?t#//formiddag-paa-4eren - og så er det selvfølgelig det fra den 30/6.
Pernille - Åh, men det passer jo ;-)
SvarSletHelle K - Tusind tak :-) Jeg synes selv jeg lyder som en syg frø der kvækker, det er så weird.
Anne - Ha ha, jeg blev lidt hylet ud af det med det spørgsmål. Tak :-)
Sofie - Træls med migrænen, dejligt at du så kunne lytte med ;-) Jeg kan kun anbefale sådan en lille ismaskine - den tjener sig stille og roligt ind. Tak :-)
Lisa - Tusind tak Sveske, det er jeg glad for at du synes <3
Merete - Tusind tak skal du ha' :-)
Anita - Ha ha, ikke et dårligt slagord vel? Tusind tak, hvor er du sød. Håber der snart bliver mulighed for en krammer :-)
SvarSletBethany - *åndeis*
Mette - Awww, tusind tak. Jeg kan godt betro dig for at jeg var nervøs - men godt det ikke kunne høres :-) Håber at du kan lide isen.
Kirsten - Tak og velkommen til :-)
Anette - Bitten her lagt et link ind lige under sin kommentar. Man skal vælge kanalen od den rigtige dato - så kan man stadig høre det ;-)
Bitten - Tusind tak skal du ha' :-) Det var rigtig sjovt at prøve. Du kan jo selv prøve at lave isen ;-) Tak for linket.
Tusind tak :-)
SvarSletJeg ved ikke om man overhovedet kan købe frosne kirsebær. Dem jeg brugte havde jeg selv udstenet og frosset. Men du kan sagtens bruge friske når de er i sæson - eller syltede fra glas. Bruger du dem fra glad kan du med fordel bruge lagen også - så skal der bare skæres lidt ned på sukkeret.
Glædelig jul!
Super lækker opskrift, men hvor kan man købe frosne kirsebær?
SvarSlet