2½ dl sødmælk
4 æggeblommer (past. eller rå - de bliver varmebehandlede)
100 g flormelis
250 g mascarpone
2 ½ de piskefløde
Man kan også tilsætte marven fra en vaniljestang - det glemte jeg desværre i skyndingen.
Nu hældes cremen så tilbage i den gryde mælken blev varmet i. Varm cremen forsigtigt op og pisk i den til den tykner og når 80°C. Jeg bruger et lille digitaltermometer til at måle med.
Når cremen er kølet til stuetemperatur piskes mascarponen og den letpiskede fløde i. Jeg tog derefter ⅓ fra til avocadoisen og rørte jordbærpureen i resten.
Hej! UHM det ser lækkert ud, jeg har lige lavet marmelade af en god portion jordbær, ku være der os skulle produceres noget is... Kan du godt lave is i din maskine uden masser af krystaller, altså at den fryser det hurtigt nok, og har evt nogle fif?
SvarSletVenlig hilsen
Lena
Åh, det er tortur - det ser bare skønt ud :-)
SvarSletOvervejer snart at begive mig ud på marken for at plukke jordbær, så jeg kan afprøve din opskrift...
SvarSlet