Træk mig nu baglæns ud af fuglekassen! Jeg har simpelthen lige haft en af mine bedste restaurantoplevelser til dato. Frederikshøj har imponeret mig helt derude hvor jeg knapt troede det muligt.
Den første snack af 6 (inden de 7 retter): rørt tatar a'la isvaffel. Så er stilen ligesom lagt ikke?
Glæder mig til at blogge om det - men skal lige sove i 100 år først...zzz...ZZZ...zzz
Vildt nuttet appetizer - glæder mig til at se mere :-)
SvarSletHvor er den kær! Glæder mig til at høre mere, meget mere:)
SvarSletFrederikshøj er også min vildeste oplevelse, men det er ved at være nogle år siden nu og det var før Wassim Hallal kom til. Jeg glæder mig til at læse/høre mere. Vi ses onsdag. Kh Britt
SvarSletVerdens bedste udtryk, det med fuglekassen. Hvem elsker ikke Bjergkøbing Grand Prix..? :-)
SvarSletJeg kan kun være enig. Min oplevelse på Frederikshøj for 4 år siden, ligger stadig på min top 3.
SvarSlet