tirsdag den 24. maj 2011

Fuld (også) af imponade...

Træk mig nu baglæns ud af fuglekassen! Jeg har simpelthen lige haft en af mine bedste restaurantoplevelser til dato. Frederikshøj har imponeret mig helt derude hvor jeg knapt troede det muligt.

Den første snack af 6 (inden de 7 retter): rørt tatar a'la isvaffel. Så er stilen ligesom lagt ikke?

Glæder mig til at blogge om det - men skal lige sove i 100 år først...zzz...ZZZ...zzz

5 kommentarer:

  1. Vildt nuttet appetizer - glæder mig til at se mere :-)

    SvarSlet
  2. Hvor er den kær! Glæder mig til at høre mere, meget mere:)

    SvarSlet
  3. Frederikshøj er også min vildeste oplevelse, men det er ved at være nogle år siden nu og det var før Wassim Hallal kom til. Jeg glæder mig til at læse/høre mere. Vi ses onsdag. Kh Britt

    SvarSlet
  4. Verdens bedste udtryk, det med fuglekassen. Hvem elsker ikke Bjergkøbing Grand Prix..? :-)

    SvarSlet
  5. Jeg kan kun være enig. Min oplevelse på Frederikshøj for 4 år siden, ligger stadig på min top 3.

    SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!