Det var en fuldfed fryd at åbne døren i morges og hente ugens kasser ind. Jeg havde bestilt en lille smule sommer på forskud, nemlig 1 kg jordbær og 3 bakker blåbær. Så med lidt skyr, en vaniljestang og lidt agavesirup til, fråsede jeg i bær til morgenmad.
En del af bærrene er omsat til en dessert til i aften. Kagedåserne skal mødes for at spise en lækker middag inden vi skal ind og gøre midtbyen usikker. Dagens dessert er en helt ny kreation a'la Klidmoster: estisk tiramisu på fåremælksyoghurt, sort the og Vana Tallinn - toppet med jordbær.
God weekend til alle ☺
God tur i byen. :-)
SvarSletej, Malou, hvor totalt luksus lækkert. Det følges bare som skøn fråds:-)
SvarSletOg så hygger jeg mig over du skriver midtbyen - jeg er også født og opvokset i Århus, og i de første mange år i KBH sagde jeg også midtbyen . hvor er jeg blevet mobbet med det!!! Men det hedder squ da midtbyen ...
Hyggehejsa til dig