Som varianten med rødbede/peberrod er den her også lavet af limabønner. Ideen opstod faktisk da jeg skulle fryse de sidste bønner og tog dem ud af køleskabet - hvor jeg spottede et glas vindaloo-karrypasta. Selvfølgelig skulle jeg da prøve at lave en portion med karry.
Den blev både krydret, sødlig og aromatisk.
175 g kogte, pillede bønner
3 spsk olivenolie
1 spsk ravigotte
1 tsk karrypasta
Saft af ½ citron
salt/peber
*wroom wroom* blend og smag til med salt og evt mere citronsaft.
Server på godt rugbrød, grovbrød eller fuldkornsknækbrød. Karse og rød peber smager skønt sammen med. Bønnepostejen kan også spises under æg, rejer eller marinerede sild. ville også passe fremragende i en kyllingesandwich evt sammen med lidt fersken-chutney.
Det lyder altså ret godt:)
SvarSletJeg spiser meget vegetarisk/vegansk pålæg, især dem fra Urtekram og Nutana..
Måske en dag jeg laver en portion selv:)
Hejsa Klidmoster
SvarSletHar netop opdaget din dejlige blog, og hurra for det (selvom jeg må indrømme at den på sådan en tømmermændssøndag som i dag godt kan komme til at virke som overspringshandling i forhold til at få læst til studiet ;) ). De her bønnepostejer lyder rigtig lækre - hvor er jeg glad for at jeg droppede at købe færdiglavet bønnepostej forleden, og i stedet købte en pose kikærter!
Tusind tak for en rigtig flot og inspirerende blog. Og super sejt at du, trods fysiske udfordringer, holder fast i bruge tid og kræfter på at lave så meget ordentlig og lækker mad!
Kh Laura
Hej Laura
SvarSletTusind tak for din søde kommentar - og velkommen til :-)
Jeg er meget glad for at du kan lide det jeg laver. God mad er virkelig en vigtig prioritet for mig.
Pøj pøj med postejen :-)
Glad hilsen
Malou
Lækre opskrifter du har her. Jeg har puttet din blog under favoritter =)
SvarSletJeg har lige et spørgsmål. Hvad er ravigotte for noget?
Hej Umm Safiya.
SvarSletTusind tak skal du ha' :-)
Ravigotte er en sød sennepsdressing - læs mere her: http://www.superbest.dk/produkt/ravigotte-sauce