søndag den 10. maj 2009

Spicy Wok...

Så blev jeg færdig med at klippe ugens video sammen. Der er mere madlavning i den her, men den er også 4 minutter lang. Det skal planlægges bedre i fremtiden, men al begyndelse er jo svær. Videoen er allerede uploadet til Aarstiderne. Nu skal jeg bare skrive opskriften ned og sende den samt et stillbillede derover også, så kommer den på madbio i morgen.

Hvis der er nogen derude der selv vil forsøge sig med en lille video hjemme fra køkkenet, kan den uploades til Aarstiderne her.

20 kommentarer:

  1. Kære Malou

    Fine video! Jeg kan godt forestille mig, at det kræver en del forberedelse - både for at få sagt de rigtige ting, at få tingene mixet og det hele til at klappe. Men du klarer det så fint.
    Har du Max til at holde kameraet eller hvordan får du lige den klaret?
    Knus fra Hanne

    SvarSlet
  2. Kære Hanne

    Tak, det er jeg glad for at du syntes :-)

    Det er godt nok en udfordring at planlægge de forskellige klip, der er jo meget der ikke kan tages om. Så det er ret stressende at vide at jeg skal sige det rigtige på de rigtige tidspunkter. Men du skulle se noget af det jeg har klippet fra :-)

    Ja, det er Max der har filmet det hele denne gang. Han skal jo også lige lære kameraet at kende.
    Så nu kan jeg også kalde ham min kameramand :-)

    Knus fra Malou

    SvarSlet
  3. God video! Det er altså vældig hyggeligt med sådan et fint madindslag :-)

    SvarSlet
  4. Uhm, den var super god, den video. God inspiration. :-P

    SvarSlet
  5. Kære Malou
    Det ser godt ud, og jeg kan lige forestille mig nerverne omkring det med, at få sagt det rigtige på det rigtige tidspunkt.
    Stakkels Max, jeg kan lige forestille mig, han har skulle høre på mange mindre pæne ord, - ind imellem, når det ikke lige lykkedes at få det som du ville, men det er nu lykkedes rigtig godt, syntes jeg!
    Hvad med smagen på det der wokkrydderi?
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  6. Hej Malou
    Meget fin video, og du klarer det flot trods begyndervanskeligheder.
    Jeg ville ikke ane hvad der var op og ned på sådan et kamera!
    Hilsen Signe

    SvarSlet
  7. Du er da en star!
    Jeg synes det er helt vildt imponerende, det her første forsøg. Jeg kan godt lide det er skrabet helt ind til benet. Der er jo ingen grund til at fortælle folk hvordan de snitter en gulerod. Til gengæld er det genialt du viser lidt snitteri i en pak choi. Det kunne jo hænde der var nogen der ikke kendte den så godt.

    Det ser virkelig lækkert ud. Var krydderiblandingen og limonaden lækkert i maden?

    Og jeg er SÅ misundelig på dine kødkasser. Synes de virker dyre. Men på den anden side - så ved jeg også man sparer på det samlede budget.
    Jeg skal i hvert fald prøve kyllingerne en dag.

    SvarSlet
  8. Superflot lavet - endnu en gang. ER det meget stærkt det krydderi der var med? Knus Anette

    SvarSlet
  9. hejsa malou - wow det sgu da for sejt m/ videos herinde - keep up the good work, det er altid rart at læse/se.

    søren

    bistroen.

    SvarSlet
  10. Wauw, Malou - respekt!!! Det er knageme godt lavet, både set ud fra et madmæssigt synspunkt og selve videoen med al den forberedelse og iscenesættelse, du har udtænkt!

    Ha' en god aften, nu kan du roligt hvile på laurbærrene - og varme klem!

    SvarSlet
  11. Hej Piskeris

    Tak skal du ha´ :-)

    Det er bare så mærkeligt at lave sådan noget i sit eget køkken. Men du kan tro jeg også hygger mig :-)

    Glad hilsen
    Malou

    SvarSlet
  12. Hej Bibo

    Ih tak, jeg er glad for at den kunne inspirere dig :-)

    Glad hilsen
    Malou

    SvarSlet
  13. Kære Vibeke

    Ih tak, men du kan tro der er nerver på når vi optager. Jeg er så bange for at snitte mig i fingeren :-)
    Og det er nemt bare at sige 'æh' en masse gange - og det kan jo ikke altid klippes ud.

    Uha, Max må lægge øre til lidt af hvert. Heldigvis har han en engels tålmodighed. Og så ved han at der kommer en undskyldning og noget godt at spise bagefter :-)

    Hmm, smagen er syrlig, sødlig og lidt stærk. Men smagen er bestemt fin. Jeg tilsatte slet ikke noget ekstra og det er sjældent.

    Knus
    Malou

    SvarSlet
  14. Hej Signe

    Ih tak, jeg er glad for at du kan lide den :-)

    Nu ved jeg hvilke vinkler vi skal undgå at filme i næste gang, man er jo ikke lige smart fra alle sider. Men det blev da klippet nogenlunde sammen.
    Det kamera er så nemt at betjene. Man trykker bare på en knap og filmer. Du har jo set mit kamera, det er det vi også bruger til at filme med. Utroligt at sådan et lille kamera kan lave så gode videoer!

    Hilsen
    Malou

    SvarSlet
  15. Hej Vita

    Star, ligefrem :-D

    Tak, jeg er også rigmelig tilfreds med det første 'rigtige' madlavning. Det er vigtigt at skære til benet, ellers bliver det nemt for langt. Og ja, dem der kommer til at se den ved sgu godt hvordan man snitter en gulerod.
    Jeg siger dig, jeg var nervøs over at skulle snitte den pak choi 'live', sæt der røg en finger :-) Men ja, jeg vil gerne være med til at udbrede kendskabet til de lidt mere 'hemmelige' grøntsager.

    Det blev en lækker ret, limonaden og krydderblandingen fungerede helt fint sammen. Men man kan sagtens gøre det efter med lidt løse krydderier og en slat æblejuice.

    Der gik lang tid før jeg bestilte den første kødkasse, det var også prisen der holdt mig tilbage. Nu får jeg den kun hvis der er noget særligt i og altid kyllinger når der er det. Men så køber jeg altså heller ikke andet kød i løbet af ugen. Men det er altså prisen værd for mig, netop fordi det bliver bragt til døren.

    Glad hilsen
    Malou

    SvarSlet
  16. Hej Anette

    Tusind tak :-)

    Nej, jeg syntes ikke at det er så stærk igen. Men det er meget aromatisk. Det er ikke sidste gang jeg laver det.

    Knus
    Malou

    SvarSlet
  17. Hej Søren

    Ih tak, jeg er glad for at du kan lide mine 'hjemmevideoer'.

    Dejligt at du kiggede forbi :-)

    Glad hilsen
    Malou

    SvarSlet
  18. Ih, tusind tak Madame.

    Jeg er også ret tilfreds med det endelige resultat. Nu er jeg ved at skrive manuskript til på fredag hvor jeg skal lave blåmuslinger og 'posekylling' :-)

    Tak, det blev en helt fin aften. Ja, nu skal jeg hvile mig lidt oven på strabadserne :-)

    God mandag til dig!
    Varme klem :0)

    SvarSlet
  19. Hej Malou. Du er jo med i nyhedsbrevet jeg fik med mine kasser igår!!! Jubiiii. Det er da skønt.

    SvarSlet
  20. Hej Vita

    What, det havde jeg slet ikke set!!!

    Men nu har jeg lige været inde på hjemmesiden og kigge. Hmm, ikke det mest flatterende stillbillede de har valgt :-D


    Mange hilsner
    Malou

    SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!