mandag den 18. maj 2009

Rabarberkylling til Madbio...

Så fik jeg uploadet videoen. Der er et par smuttere, jeg får vrøvlet lidt. Men det kunne ikke tages om. Det er korianderfrø der er på tallerkenen og ikke fennikelfrø som jeg kommer til at sige. Jeg siger også citronsaft, men mener appelsin. Pyt, nu fik jeg afprøvet endnu en metode.

Nu går der et stykke tid før jeg laver flere videoer. På fredag skal vi jo på Malling & Schmidt, så det vil jeg bruge mine få kræfter på at nyde. Wee, jeg glæder mig SÅ meget ☺ 

10 kommentarer:

  1. Kære Malou
    Nu bliver du sgu helt professonel. det er rigtig godt.
    Det må da give mindre nerver i det lange løb, når man kan tage det i to hug!
    Flot flot.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  2. Hold k... hvor det kører for dig! Og kameraføreren!!
    :-)

    Det er virkelig godt.
    Jeg skal i hvert fald lave det der en dag.

    (hvis jeg kan finde ud af at partere kyllingen)

    Thumbs up!!

    :-) Vita

    SvarSlet
  3. Kære Malou, din video er så flot lavet! Og retten skal bestemt laves hjemme hos os - det lyder helt vildt godt.

    Varme klem og ha' en god tirsdag :O)

    SvarSlet
  4. Kære Malou
    Jeg glæder mig til at se din video, kan ikke se den her fra arbejdet :)

    Knus

    SvarSlet
  5. Kære Malou

    Hvor er du bare god! Er det ikke lidt fedt at få lov til udleve sin indre tv-kok;o) ...

    Og retten er virkelig spændende.

    Jeg har lige drukket en kop Prince Vladimir - dét er en god the. Skal helt sikkert have købt mig en hel dåse af det.
    Knus og god dag til dig.
    Hanne

    SvarSlet
  6. Kære Vibeke

    Ih tak, det var mere som 'rigtig' tvkøkken :-)

    Jeg siger dig at jeg var nervøs, det kunne jo ikke laves om når jeg sagde noget forkert. Men det var så til gengæld nemt at klippe sammen :-)

    Tak, tak!

    Knus
    Malou

    SvarSlet
  7. Hej Vita

    Tusind tak, nu er vi ved at ha´ fundet stilen .-)

    Du kan tro at det er en lækker ret, den sur-søde kombination er rigtig god.

    Ha ha, jeg har en kylling i fryseren - skal jeg lave en 'sådan parterer man en kylling' film? :-)

    Thanks!

    Mange hilsner
    Malou

    SvarSlet
  8. Kære Madame

    Tusind tak skal du ha´ :-)

    Det er en meget anderledes og lækker ret. Jeg faldt for opskriften med det samme. Det er sikkert lige noget for dig.

    Varme klem og ha' en god onsdag :O)

    SvarSlet
  9. Kære Pernille

    Jeg håber at du kan lide den, når du kommer hjem og ser den :-)

    Knus
    Malou

    SvarSlet
  10. Kære Hanne

    Tusind tak skal du ha´ :-)

    Det er rigtig sjovt at prøve, men det var bestemt ikke noget jeg nogensinde havde forestillet mig at skulle lave. Da jeg blev spurgt om det var noget jeg ville prøve kræfter med, var min første tanke -nej tak, det skal jeg ikke nyde noget af!

    Men så kom jeg i gang :-)

    Det er en rigtig god måde at lave kylling på, det skulle du prøve.

    Wee, du kan tro at jeg også er glad for min store dåse 'Prince Vladimir'. Den holder vist ikke så længe som først antaget :-)

    Knus og god dag til dig.
    Malou

    SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!