Så var det bare at få mine kasser til at lege godt sammen.
Fra KUK kassen fik jeg porre, spidskål og gulerødder. Det hele blev snittet meget fint.
Først svitsede jeg oksekødet og grøntsagerne, tilsatte en dåse kidneybønner og ..øh..krydderblandingen. Det smagte sgu ikke af ret meget, så det fik et skud hvidløg, spidskommen, salt, peber og en tørret chili.
En af Max´s rollespilskammerater dyrker selv en masse forskellige chilivarianter og han har lige givet Max en sending med hjem til mig. Jeg brugte en af de store, det blev hot - men aromatisk. Jeg rundede smagen af med 10g chokolade (75% kakao).
Grøntsagerne blev gjort klar til servering. Det var majs, tomat, agurk, kidneybønner, sorte oliven og Jalapeños. Jeg havde en pose revet ost liggende og en hel bøtte skyr. Der er mange kalorier at spare ved at bruge skyr i stedet for creme fraiche.
Der kom en passende mængde kødfyld i en taco tub, der så blev dækket med ost og fik 30 sek i microovnen. Jeg kan simpelthen ikke spise ost hvis det ikke er helt smeltet.
Klar til servering, toppet op med grønt og skyr. Og så med en kold Miller genuine draft til. Det var bestemt ikke dårligt ☺
Sådan! Det rene trykkerylle fra skabe og skuffer. Det ser lækkert ud:)
SvarSletKære Malou
SvarSletFlot og spændende ser det altså ud. det var da godt du selv havde nogle krydderier!
Det er godt der er noget der hedder "forrådskammer" uanset om det er et rum,hylder eller skabe.
Knus
VIbeke
Uha, Louice, jeg elsker simpelthen tacos :)
SvarSlet- DET skal jeg ha' næste gang, jeg er alene hjemme :D
Hils Myren, Iske og Kattekællingen fra mig - og selvf. Max.
Knus, Lisa
Det lyder så lækkert! Den ret tager jeg til mig, når der skal hugges en hæl og klippes en tå hjemme hos mig.
SvarSletTak for frydefuld inspiration - og klem sendes til dig i Århus ;-)
Kære Malou!
SvarSletDet ser godt ud? Hvorfor kan du ikke med Santa Maria?
Faktisk så kan jeg godt lide deres små tubs, jeg synes det er så hyggeligt at fylde og spise dem :-)
Knus
Birthe
Hej Sifka
SvarSletTak, det er det rene trylleri :-)
'Hvad skabet gemte' er altid en klassiker her i huset.
Glad hilsen
Malou
Kære Vibeke
SvarSletTak skal du ha´, det skulle bare lige lidt ekstra til. Det er utroligt hvad der kan gemme sig inde i bunden af skabene.
Åh ja, og du har enda et rigtigt "forrådskammer" til alt dit guf :-)
Knus
Malou
Kære Lisa
SvarSletJeg skal med glæde lave det til dig når du kommer på besøg, der er en kasse til i skabet :-)
Tak, du må også hilse. Jeg håber at det går bedre med gemalens fod.
Knus, Louice
Uha, Madame - det er lækkert i en snæver vending.
SvarSletSådanj en kasse kan holde sig i flere år og kan ofte findes på tilbud. Jeg tror nok at min blev købt for 15 kr.
Velbekomme, det er dejligt at du kan finde inspiration her :-)
Varme klem fra Århus :0)
Kære Birthe
SvarSletTak skal du ha´:-)
Hmm, min læremester fik mig til at forsage alle færdigblandinger - så hun ville rulle med øjenene hvis hun så mig bruge Santa Maria. Men efter jeg blev syg er jeg blevet bedre til at spare på kræfterne og nuppe en genvej her og der.
De små tubs er også bare så hyggelige. Jeg bruger dem af og til som en lille forret mår vi skal ha´ mexi-mad.
Knus
Malou
Kære Louice -
SvarSletDu er hermed taget på ordet!!!
Men kan jeg ikke snige min helt egen private lille bitte creme fraiche 18% med - eller skal jeg prøve den farlige skyr???
Knuzzer fra mig
Kære Lisa
SvarSletDet skal du få!
Hmm, jeg kan godt tillade creme fraiche når du nu spørger så pænt :-D
Men du slipper nok ikke for at smage den slemme skyr. Tænk nu hvis du rent faktisk kunne lide det?
1000 knus