Jeg kunne ikke få alle ingredienserne økologisk, men jeg er bestemt ikke fanatisk og købte bare hvad der ellers var tilgængeligt. Avocadoerne var ikke værd at købe, men det lykkedes mig at finde en dip, uden et eneste E-nummer.
Et lag tortillachips lægges på en stor tallerken og drysses med spidskommen, chili og friskkværnet peber.
Osten drysses over, jeg brugte 2 forskellige slags. Der kom også lidt syltede jalapeños på.
Endnu et lag chips og lidt ost kommes ovenpå. Bages i ovnen ved 200° C i ca 10 min.
Tilbehøret var tomater i både, græsk yoghurt rørt med A-38, syltede jalapeños, guacamole og tomatsalsa.
Gyldne, sprøde og rygende varme.
Hver mundfuld var en sand lækkerbidsken. Men uha, hvor er de jalapeños stærke.
Revet væk, ærgeligt at der ikke var flere. Det var vel nok en noget utraditionel påskefrokost.
Jeg tror min ældste ville have været en meget glad gæst hos dig idag. Det er en af hans yndlingsretter :0)
SvarSletKære Malou
SvarSletDet ser sjovt ud, hvor pokker har du fået den ide fra, er det din egen? Det kunne jeg godt finde på at abe efter.
Knus
Vibeke
Hej Kari
SvarSletHa ha, det er også en god favoritret at have. Vi får det sjældent, det er jo noget af en kaloriebombe :-)
Glad hilsen
Malou
Kære Vibeke
SvarSletDet er bestemt ikke en ret jeg kan tage æren for, selv om jeg gerne ville :-)
Det er en tex-mex klassiker fra USA. Her i Århus kan man få det på alle caféerne til ågerpriser.
Du skulle prøve at lave det, det er rigtig godt.
Knus
Malou
Det må vi prøve, det lyder superlækert! Men fås syltede jalapeños ikke i forskellieg styrker? Mon der fines der én, der ikke er 'farlig'?
SvarSletVarme klem :)
Jeg ELSKER nachos og vi får det oftere end sundt er :-)
SvarSletmange hilsner
Birthe
Prøv det, Madame. Det er bare guf!
SvarSletJeg kiggede lige på glasset med jalapeños og der står godt nok 'HOT'. Jeg har spist mange af dem før i tiden og de var altså ikke så stærke. Jeg tror det er noget jeg liiiiige skal ha´ undersøgt :-)
For dem her kunne man blende og rense afløb med!
Varme klem :0)
Hej Birthe
SvarSletJa, det er svært at lade være når det både er så nemt og så lækkert :-)
Mange hilsner
Malou
Kære Malou
SvarSletJeg får da pludseligt en vild trang til nachos. Uhm... det smager bare så godt med smeltet cheddar ost og guacemole. En god måde at runde påsken af på;o)
Knus fra Hanne
Nej altså, de jalapeños kunne jeg godt være kommet og have hjulpet jer med at spise! Jeg er vild med den stærke smag sammen med de fedtede nachos.
SvarSletI øvrigt får dit indlæg mig til at huske på, at det er lææææænge siden, vi har lavet sådan nogle. Hmmm. Det må vi vist gøre noget ved (selv om det er en kaloriebombe) ;-) .
Faktsk også en storfavorit herhjemme. Og jeg laver en "mean" guacamole, når jeg selv skal sige det :o) Men sikke en god idé at drysse med spidskommen og chili! Det vil jeg prøve næste gang - så bliver jeg populær ;o)
SvarSletKære Hanne
SvarSletHa ha, ja der kan hurtigt komme en trang. Jeg så at du fik idéen omsat til en gang quesadillas i dag :-)
Knus
Malou
Uha, Bente - er du til så stærke sager? Jeg kan normalt sagtens spise dem, men de her gjorde ligefrem ondt på tungen.
SvarSletJa, det er ikke ligefrem en af de kalorielette retter :-)
Knus
Malou
Hej Susanne
SvarSletCool, det er også en dejlig spise. Jeg er vild med en god guacamole, har du en opskrift du vil af med?
Du kan tro det er lækkert med lidt krydderier drysset på, der er ingen grund til at købe den med krydderi på. Der er alt muligt og umuligt crap i også :-)
Glad hilsen
Malou