Lamsebamsen fik ca 1 ½ time på 175° C og hvilede i ca 20 min før udskæring. Skyen fra posen blev siet og gemt til i morgen, hvor jeg vil lave en gryderet af resten af køllen.
Den blev lækker mør og saftig i stegeposen. Næste gang tror jeg vil give den en tur på en varm pande før den kommer i posen. Så får den også lidt stegeskorpe.
Jeg lavede Newyorkerbyheart´s favoritkartofler til. Uha, de er direkte vanedannende.
Jeg lavede allerede tzatzikien i går med masser at hvid- og ramsløg. Den havde fået en rigtig god smag og skulle bare ha´ et par dråber citron. Der var også grøntsager og kikærter tilbage, som blev varmede i ovnen, dryppet med lidt af lammeskyen. Jeg lavede en hurtig salat af tomat, agurk og ramsløg i en olie/eddike marinade. Jeg havde også lidt spæde blade og portulak, som blev vendt i lidt olie og citronsaft.
Det blev de store lertallerkner der kom på bordet i dag. Lammekølle m/favoritkartofler, salat, grøntsager og tzatziki. Og så fik vi en skøn australsk shiraz til. God påske!
Kære Malou
SvarSletDet ser bare fantastisk ud, og sikke nogen portioner!
Det er sgutte så mærkelig, at du er forspist.
Nu har vi da lagt op med to vidt forskellige pragtfulde lammeretter,
Så det er ikke vores skyld, hvis der er nogen der ikke får lavet det lam, de har købt hjem til påskedagene, vi har prøvet at inspirere!
Knus fra
Vibeke
Hold da op hvor en portion - sikke lækkert det ser ud ;) Knus Anette
SvarSletDet ser helt fantastisk ud, Malou! Det vil jeg også prøve at lave her.
SvarSletRigtig god påskedag til jer to, kram :O)
Kære Malou
SvarSletHold da lige op for en kæmpe tallerken - og det ser helt vildt lækkert ud!
Jeg kan godt forstå, at du er mæt og lidt til;o)
Ha' en dejlig søndag.
Knus fra Hanne
Kære Vibeke
SvarSletTak, det var super godt. Men der var vist øset lidt rigeligt op på den tallerken :-)
Men ned - det kom det. Så jeg var bare helt færdig bagefter.
Det var godt nok også noget lækkert lam du havde lavet. Så må vi håbe at der er nogen der er blevet inspireret til at lave noget godt. Næste gang jeg skal lave lam, vil jeg prøve at lave den langtidsstegte bov som Hanne diskede op med i går.
Knus fra
Malou
Kære Anette
SvarSletJa, det var næsten for meget af det godt - næsten :-)
Tak, du kan tro det var lækkert.
Knus
Malou
Kære Madame
SvarSletIh tak, det var bestemt også fantastisk. Jeg fik i hvert fald ingen klager :-D
Og det var både nemt og hurtigt at lave. Det er bare nogle lækre kartofler.
Varme påskesøndagssolskinsklem :0)
Kære Hanne
SvarSletHa ha, der var bestemt ingen der gik sultne i seng :-)
Tak, det var også bare vildt lækkert. Jeg glæder mig til at skulle lege med resterne om lidt.
Din lammebov så også helt forrygende ud, den skal jeg bare prøve snart.
Du må også ha´ en dejlig påskesøndag!
Knus fra
Malou