Der er lige et lille 'jysk' sparetip jeg gerne vil af med. Når julen er overstået brænder butikkerne ofte inde med en masse gløgg mix. Gør et kup og fyld lageret op for en billig penge. Det kan spises på havregrød, blandes i müesli, hældes i gryderetter og blive til drys på råkost.
Kold kotelet med bagte pastinakker smager fantastisk godt på et stykke groft rugbrød. Jeg elsker at få brugt alle mine rester.
Kære Malou
SvarSletNemme maddage skal der også være plads til. Og nu går du jo efter indlæg nr 200 - så selvfølgelig skal du skrive et lille indlæg;)
Kh Hanne
Kære Malou
SvarSletJa det var også en nem mandag her, jeg havde rester fra igår, dvs. jeg lavede dobbelt portion igår, for at have det let idag, og så fordi jeg er vild med det grøntsagsfad.
Det er en god måde, at springe over hvor gærdet er lavest.
Dit sparetip fik mig til at trække på smilebåndet, for som du selv skriver , - det lyder så jysk!
Knus fra
Vibeke
Jeg bliver bare så klog af at læse med her, Malou :o)
SvarSletDejligt med nogle fif. Og så er det da egentlig så indlysende, ikk?
Kh. Susanne
Det ser bare så delikat ud!
SvarSletAt rester kan trylles om og ligne en million er noget, en madkunstner kan, og du kan ...
Tak for skøn inspiration og ha' en dejlig tirsdag. Her skinner solen, og jeg håber også, den skinner på dig ;o)
Kære Hanne
SvarSletJa, dem skal der også være nogle af :-)
Det er altid lige plads/tid til et lillebitte indlæg.
Kh Malou
Kære Vibeke
SvarSletJa, jeg kan se at du også er super god til at trylle med dine rester.
Ha ha, det er godt at mine sparetip morer dig :-)
Knus fra
Malou
Hej Susanne
SvarSletJa, her er lidt at lære :-D
Der er gigtig mange penge at spare, hvis man bare tænker sig lidt kreativt om.
Glad hilsen
Malou
Hej Madame
SvarSletIh tak, sikke noget dejlig feedback ;-)
Du må også ha´ en herlig tirsdag. Her stråler solen bravt og jeg glæder mig til at skulle ud i den :-)
Varme kram
Malou