Sikke en tur! Det har været en fysisk meget krævende omgang og jeg er helt kvæstet nu. Jeg har kørt på reservetanken de sidste par dage og nu er der bare ikke mere tilbage at give af. Det har været en tur hvor alle de de store følelser har været i spil. Det hav været SÅ dejligt at være sammen med min søster, med puha, hvor var det svært at sige farvel igen. Jeg sad og vrælede på Høje Taastrup station da hun havde sat mig af. Heldigvis skal jeg snart derover igen, så det er ikke så slemt. Jeg skal i praktik hos en virksomhed i Nordsjælland (med hjemmearbejdsplads) de næste 3 måneder. Så jeg skal derover og opdateres 4 gange mens det står på. Der bliver rig mulighed for også at besøge min søster, svoger og min lille niece på 2 år.
Turen har også budt på en kæmpe social udfordring: Blogtræf. Jeg havde sagt nej fra starten og havde slet ikke mod på at møde så mange fremmede. Men som tiden nærmede sig blev jeg mere og mere i tvivl. Og da jeg så skulle til Sjælland i den weekend, ja så måtte jeg prøve kræfter med det. Og hvor er jeg glad for at jeg tog med. Der gik ganske kort tid, så var det slet ikke 'farligt' mere. Og jeg endte op med at hygge mig gevaldigt.
Blogtræffet blev holdt på La Oficina hvor Lotte dagligt slår sine folder. Det var et skønt sted, med en helt særlig sjæl og stemning. Jeg følte mig rigtig godt tilpas fra jeg trådte ind af døren. Billedet er taget mens lyset var slukke pga 'sluk lyset lørdag' mellen 20.30 - 21.30.
Det var sammenskudsgilde og jeg fik bikset lidt sammen hjemme i søsters køkken. Hun hjalp mig med at ælte dette lækre focacciabrød sammen. Det blev drysset med rosmarin og salt og dryppet med olivenolie inden bagning.
Der var også andre der havde brød med, så der var noget at vælge i mellem. Jeg skal til at bage noget mere, det var en nemt og godt brød. Så jeg tror jeg skal give Nallefar et bagekursus her i påsken.
Jeg havde også lavet en grøn bønnepure og en linsesalat. Den første blev lavet af udblødte, kogte hvide bønner, tahin, citronsaft og olivenolie. Alt blendes sammen til en passende konsistens sammen med et KÆMPE bundt bredbladet persille. Smages til med presset hvidløg, salt og peber.
Linsesalaten blev lavet med Belugalinser, som blev kogt møre og afkølede. De blev blandet med snittede gulerødder, grønne bønner, squash, blomkål, rød og gul peberfrugt og cherrytomater. Marinaden bestod af olivenolie, citronsaft, hvidløg, timian, salt og peber. Jeg tog billeder af næsten alle retterne, men fik hverken taget et billede af hele bordet eller af min tallerken. Well, jeg havde for travlt med at hygge mig. Resten af maden kommer i et senere indlæg.
Kagekonen havde medbragt denne smukke kage. Det var dejligt at se og smage sådan et kunstværk, efter at have set den ene imponerende kage efter den anden på hendes blog.
Det var en lækker chokolade mudcake med italiensk marengs smørcreme og rabarberfyld. Uha, hvor var den syndig og god.
Det var så dejligt at få sat ansigt på bloggerne og lære dem bedre at kende. Der blev ikke tid til at snakke med alle, men det bliver der sikkert næste gang. Ja, jeg skrev næste gang. For det vil jeg bestemt ikke gå glip af. Jeg var så heldig at få et lift til Herlev af Madame og Monsieur, så jeg kom trygt og sikkert 'hjem'. Min søster var noget nervøs over ikke at have hørt fra mig og var rigtig glad for at det var gået så godt. Tak til jer alle for en super hyggelig aften. Vi ses helt sikkert igen.