torsdag den 12. februar 2009

Rødt og godt...

Jeg har har været ude i et misbrug...af ketchup. Der var en gang hvor jeg spiste det på næsten alt. Der fandtes ikke ketchup i mit barndomshjem, men jeg havde da smagt det et par gange. Jeg fik det første rigtige fix hos en skoleveninde, der hver dag spiste 2 skiver toastbrød med ketchup som efter-skole-snack. Super sund vane...not! Nu har jeg dog fået mit misbrug under kontrol og spiser kun ketchup på udvalgte ting. Som f.eks. på en rest æggekage. Og det SKAL være Heinz.

14 kommentarer:

  1. Jeg har ikke været afhængig af ketshup, men jeg har det lige som dig med, hvor det er ok at bruge det, nemlig æggekage og pastagratin.
    Mvh. Vibeke

    SvarSlet
  2. Jeg spiser ikke ketchup på så meget. Egentlig kun til pølser /hotdogs, burgere og biksemad.
    Og mærket - det er helt ligegyldigt ;0)

    SvarSlet
  3. Hej Vibeke. Jeg kan også finde på at spise det til skipperlabscoves, biksemad og brændende kærlighed m/mos.
    Pastagratin har jeg aldrig prøvet at lave. Hvordan laver du det?
    Mvh Malou

    SvarSlet
  4. Hej Kari. Uh, hotdogs. Det har jeg godt nok ikke fået længe. Det må med på listen over ting jeg snart skal lave.
    Well, mærket er selvfølgelig en smagssag. Der findes jo mange varianter på markedet. Jeg kan bare ikke udstå de klister-søde med æblemos i. Uff, de er slemme :-)
    Mvh Malou

    SvarSlet
  5. Pastagratin: Du laver for meget kødsauce og koger for meget pasta en ene dag, næste dage lægger du et lag pasta i et ildfast fad, hælder kødsausen over og slutter med pasta. Lav en hvid ostesauce, tag den af ilden, og slå tre - fire æg ud i saucen, pisk godt, hæld det over pastaen, læg tomatsliver på, lidt reven ost, drys med oregano, og slut af med baconskiver, ind i ovnen 1 times tid, alt efter størrelse, på 180 gr. Mvh. Vibeke

    SvarSlet
  6. Hej Vibeke. Tak, skal du ha´. Det ser rigtig godt ud. Jeg elsker gode reste-opskrifter.
    Mvh Malou

    SvarSlet
  7. Aij, hvor er det sjovt, Malou, for jeg kan kun spise Beauvais' ketchup. Måske er det fordi, det er den, jeg først smagte. Jeg er også glad for ketchup, men mest på æggekage og pasta :O)

    SvarSlet
  8. Hej Madame. Det var nu også den jeg lagde ud med at spise. Nu syntes jeg at den er for sød. Men jeg ved at der er nogen der så til gengæld syntes at Heinz er for sur.
    Smag og behag...:-)
    Mvh Malou

    SvarSlet
  9. Jeg er slet ikke til ketchup ... overhovedet. Men det er et fedt billede, du har taget!

    SvarSlet
  10. Hej Bente. Tak, skal du ha. Tænk, du er den første jeg nogensinde har hørt, som forsager ketchup :-)
    Mvh Malou

    SvarSlet
  11. Ha ha, Malou ;-) . Der er såmænd kun én årsag: Jeg kan ikke li' smagen af ketchup

    SvarSlet
  12. Hej Bente. Aha,er der så også andre sød-syrlige ting du heller ikke kan lide? Mvh Malou

    SvarSlet
  13. Generelt bryder jeg mig ikke om sød mad, Malou (men 'søde sager' går det fint med ;-) ). Om det også gælder sød-syrlige, har jeg ikke lige tænkt over ...

    SvarSlet
  14. Hej Bente. Ja, 'søde sager' har jeg det også fint med. Lidt for fint faktisk.
    Jeg kan godt lide sur-stærk-salt-sød mad :-)
    Mvh Malou

    SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!