Jeg har har været ude i et misbrug...af ketchup. Der var en gang hvor jeg spiste det på næsten alt. Der fandtes ikke ketchup i mit barndomshjem, men jeg havde da smagt det et par gange. Jeg fik det første rigtige fix hos en skoleveninde, der hver dag spiste 2 skiver toastbrød med ketchup som efter-skole-snack. Super sund vane...not! Nu har jeg dog fået mit misbrug under kontrol og spiser kun ketchup på udvalgte ting. Som f.eks. på en rest æggekage. Og det SKAL være Heinz.
Jeg har ikke været afhængig af ketshup, men jeg har det lige som dig med, hvor det er ok at bruge det, nemlig æggekage og pastagratin.
SvarSletMvh. Vibeke
Jeg spiser ikke ketchup på så meget. Egentlig kun til pølser /hotdogs, burgere og biksemad.
SvarSletOg mærket - det er helt ligegyldigt ;0)
Hej Vibeke. Jeg kan også finde på at spise det til skipperlabscoves, biksemad og brændende kærlighed m/mos.
SvarSletPastagratin har jeg aldrig prøvet at lave. Hvordan laver du det?
Mvh Malou
Hej Kari. Uh, hotdogs. Det har jeg godt nok ikke fået længe. Det må med på listen over ting jeg snart skal lave.
SvarSletWell, mærket er selvfølgelig en smagssag. Der findes jo mange varianter på markedet. Jeg kan bare ikke udstå de klister-søde med æblemos i. Uff, de er slemme :-)
Mvh Malou
Pastagratin: Du laver for meget kødsauce og koger for meget pasta en ene dag, næste dage lægger du et lag pasta i et ildfast fad, hælder kødsausen over og slutter med pasta. Lav en hvid ostesauce, tag den af ilden, og slå tre - fire æg ud i saucen, pisk godt, hæld det over pastaen, læg tomatsliver på, lidt reven ost, drys med oregano, og slut af med baconskiver, ind i ovnen 1 times tid, alt efter størrelse, på 180 gr. Mvh. Vibeke
SvarSletHej Vibeke. Tak, skal du ha´. Det ser rigtig godt ud. Jeg elsker gode reste-opskrifter.
SvarSletMvh Malou
Aij, hvor er det sjovt, Malou, for jeg kan kun spise Beauvais' ketchup. Måske er det fordi, det er den, jeg først smagte. Jeg er også glad for ketchup, men mest på æggekage og pasta :O)
SvarSletHej Madame. Det var nu også den jeg lagde ud med at spise. Nu syntes jeg at den er for sød. Men jeg ved at der er nogen der så til gengæld syntes at Heinz er for sur.
SvarSletSmag og behag...:-)
Mvh Malou
Jeg er slet ikke til ketchup ... overhovedet. Men det er et fedt billede, du har taget!
SvarSletHej Bente. Tak, skal du ha. Tænk, du er den første jeg nogensinde har hørt, som forsager ketchup :-)
SvarSletMvh Malou
Ha ha, Malou ;-) . Der er såmænd kun én årsag: Jeg kan ikke li' smagen af ketchup
SvarSletHej Bente. Aha,er der så også andre sød-syrlige ting du heller ikke kan lide? Mvh Malou
SvarSletGenerelt bryder jeg mig ikke om sød mad, Malou (men 'søde sager' går det fint med ;-) ). Om det også gælder sød-syrlige, har jeg ikke lige tænkt over ...
SvarSletHej Bente. Ja, 'søde sager' har jeg det også fint med. Lidt for fint faktisk.
SvarSletJeg kan godt lide sur-stærk-salt-sød mad :-)
Mvh Malou