Den syge mand ville gerne have suppe i dag. Så jeg gjorde mit bedste for at forskønne en MOU hønsekødssuppe. Jeg har ikke spist færdiglavet suppe i flere år, og var noget spændt på smagen. Så jeg tøede suppen op i en gryde og smagte på den. Det smagte salt, med en svag aroma af kylling. Så jeg puttede 1/2 øko hønseboullionterning i og det hjalp. Rundt i gryden svømmede dog de ynkeligste halvdøde suppeurter.
Jeg befriede suppen for dem.
Små stakler...
Jeg snittede i stedet mire poix af gulerod og fennikel + porre.
Det gav saft og kraft.
Boller m/suppe :-)
Manden havde bedt om kød & melboller, så det fik han.
Og mange af dem.
Det ser meget lækkert ud, men du har også gjort den ekstra personlig :-)
SvarSletDer er ikke meget af grundsuppen tilbage - så den er da nærmest hjemmelavet! Om jeg fatter hvorfor de skal gøre dem så salte???
SvarSletHej til jer begge. Tak, jeg gjorde mit bedste :-) Jeg syntes faktisk at de fleste halv- og helfabrikataer er for salte til min smag. Jeg observerer tit folk der pøser salt ud over mad, jeg selv syntes er tilpas saltet. Jeg bliver møgirriteret på dem der gør det UDEN af havde smagt på maden først. Det er sikkert en auto-handling. Og det siges jo også at danskerne spiser meget salt generelt. Så mon ikke MOU rammer den "brede danske smag" med deres produkter.
SvarSlet