I dag fik jeg ikke den sædvanelige kødkasse, med derimod disse to flotte svinemørbrader fra Aarstiderne. Når man modtager sit kød, ligger det i en isoleret flamingokasse på isflager. Jeg kastede mig straks ud i en omgang fyldt mørbrad. Der var lidt rødbedepostej tilbage fra i går. Det mosede jeg med en gaffel og rørte det med et sammenpisket æg og lidt smuldret feta. Den ene mørbrad blev afpudset og fyldt, lukket med kødnåle og brunet på en hed pande i olivenolie + 1 tsk smør. Den blev lagt i et ildfast fad og stegt færdig i ovnen ved 175 C i ca 25 min (varmluft).
Lidt bagte kartofler og gulerødder med olivenolie, frisk timian, friskkværnet peber og Maldon.
Salat af tynde skiver jordskok og æble. Marinade af appelsinsaft, hvid balsamico, olivenolie, Maldon og peber. Drys med ristede solsikkefrø ved servering.
Mørbrad m/rødbede & fetafyld. Bagte rodfrugter m/timian, jordskoksalat m/solsikkekerner og gårsdagens sennep-peberrodscreme.
Det ser lækkert ud Malou, hvordan smagte det så med den "fyldning"?
SvarSletMvh. Vibeke
Dejligt :-)
SvarSletVenlig hilsen
Nallefar
Det lyder godt, for det er jo en anden fyldning end man er vant til, men jeg kan godt forestille mig det
SvarSletMvh. Vibeke
Hej Vibeke.
SvarSletJeg har lige været at nettet i nogle timer for at spille et computerspil. Men jeg kan se at du allerede har fået et svar :-)
Det smagte rigtig godt, men fyldet var lidt til den mævrede side. Nogen klassiker bliver det næppe, men det var helt klart værd at spise.
Mvh Malou