Med gabende tomme kasser og ditto mave, tog jeg i den lokale føtex efter lidt til aftensmaden. Her fandt jeg en pakke rødspættefileter, en potte dild og en enkelt ensom øko-broccoli. Så jeg besluttede at lave rødspætteruller m/røget laks.
Fiskefileterne (med skindsiden op) lidt røget laks, hakket dild & friskkværnet peber. Rulles fra halen og op. Lægges tæt i et ildfast fad og dryppes med saften fra 1 citron + et drys dild.
Dækkes med film og dampes 5-7 min i microovn v. fuld effekt. Kan også dækkes med stanniol og dampes i ovnen 15-20 min v. 160 °C.
Fiskeruller m/røget laks. Resten af salaten fra i går, samt dampet broccoli m/kidneybønner & majs i hvid balsamicodressing.
Mmmmm, det ser godt ud :-)
SvarSletmange hilsner
Birthe
Hej Birthe.
SvarSletTak, det er jeg glad for at du syntes :-)
Venlig hilsen
Malou
Det ser bare lækkert ud!
SvarSletDet minder mig om, at jeg får Slethvar hjem fra Skagensfood.dk i morgen.
Det glæder jeg mig til, den er næsten lige så god som Pighvar.
Mvh. Vibeke
Hej Vibeke.
SvarSletTak, det blev også ret godt. Sletvar er altså også en drønlækker fisk. Jeg glæder mig til at se hvad du laver med den. Det må være dejligt at få frisk fisk til døren hver uge. Det kan man også få fra Aarstiderne, men vi har nok poster på husholdningsbudgettet lige nu. Næste gang vi skal ha fisk, bliver det din karry-havtaske. Mvh Malou
Det ser fantastisk ud!
SvarSletFisk er dog noget af det eneste, jeg ikke spiser - men det er meget inspirerende at følge din madkunst ;-)
Hej Madame. Tak, det var også en lækkerbisken. Hvis du ikke spiser fisk, kan det også laves med kylling og parmaskinke. Så skal det bare ha lidt længere tid i ovnen.
SvarSletDejlig at du føler dig inspireret :-)
Jeg har også en veninde der intet spiser fra havet, heller ikke rejer eller dåse tun.
Hvorfor spiser du ikke fisk?
Mvh Malou