Aftensmaden i dag skulle oprindeligt ha´været en porretærte. Så blev det til porre/gulerodstærte, som så blev til (åh nej, jeg gider ikke lave en tærtebund) ovnbagt æggekage m/grøntsagsfyld. Svitsede revne gulerødder og snittede porrer, 7 sammenpiskede æg, en slat fløde, salt & peber. Bages i et smurt tærtefad v. 175 °C (varmluft) i ca 20 min.
En rest bulgur og nogle grønne bønner fra frost, en tomat og lidt bruniose af gulerod, blev vendt sammen til en hurtig salat. Marinade: olivenolie, citron, hvidløg, flagesalt & friskkværnet peber.
For at give den et ekstra pift, stegte jeg nogle små tern spegepølse (Hanegal) og dryssede på inden den kom i ovnen. Restemad i en fart.
Vi har da begge været i tærtehumør,eller hvad man nu kalder det, når der ikke er antydning af tærtedej.
SvarSletMvh.Vibeke
Ja, et lidt pudsigt sammentræf. Din så virkelig lækker ud. Der var bare ikke så meget "mad" i min, så jeg er allerede på jagt i køkkenskabene efter guf :-)
SvarSletMvh Malou
Uhm, den bliver straks printet ud - I er jo smækfyldt med gode ideer, du og Vibeke :-)
SvarSletHej Madame. Dejligt at du kan lide den. Ja, vi har vist begge noget kreativt vi har brug for at komme af med. Når mad har været ens profession, er det svært når det pludselig er slut. Så er det jo godt at man kan lave en blog og få afløb for det på den måde.
SvarSletMvh Malou