tag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post8613502337704923928..comments2023-10-22T17:01:21.187+02:00Comments on Klidmoster.dk: Hjemmelavet marcipan & kransekagemasse...Malou Klidmosterhttp://www.blogger.com/profile/16142549197780272980noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-37840529669708534272015-12-29T21:41:07.121+01:002015-12-29T21:41:07.121+01:00Efter en mindre mislykkede (efter min mening, fami...Efter en mindre mislykkede (efter min mening, familien uenig) kransekage, har jeg fundet denne opskrift. Næstegang bliver det denne opskrift som giver sejren. Øvelse gør mester og det er kun anden år jeg forsøger. <br />Godt nytår :) <br />Xx Blue Ducklings <br />http://www.blueducklings.wordpress.com Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/04016788102498374737noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-8722807903880991022012-12-19T17:12:55.281+01:002012-12-19T17:12:55.281+01:00Hej, jeg er i den situation at jeg bor i Spanien h...Hej, jeg er i den situation at jeg bor i Spanien hvor man ikke kan få kransekage eller marcipan som vi kender det i Danmark. Men man kan tilgengæld købe mandelmel. Spørgsmålet er om der er andre alternativer til honningen i din opskrift? <br /><br />Kram,ClaudiaAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/08272895904614917950noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-20244129723150754622012-12-11T04:24:30.707+01:002012-12-11T04:24:30.707+01:00Hej Sidsel
Aww, hvor dejligt at du kan lide min b...Hej Sidsel<br /><br />Aww, hvor dejligt at du kan lide min bette blog :-)<br /><br />Uha nej, det er på ingen måde billigere at lave den selv - økologiske mandler er rasende dyre. Jeg kunne bare godt lide ideen om at den var helt hjemmelavet.<br /><br />På køl kan den holde sig ca 2 måneder.<br /><br />Det er mig der takker - tak fordi du læser med <3<br /><br />Kram fra MalouMalou Klidmosterhttps://www.blogger.com/profile/16142549197780272980noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-15750007459888099232012-12-10T19:59:52.203+01:002012-12-10T19:59:52.203+01:00Hej Klidmoster/Malou!
Jeg er blevet meget fanget ...Hej Klidmoster/Malou!<br /><br />Jeg er blevet meget fanget af din skønne blog og læser den bogstavelig talt hver dag. <br /><br />Da jeg skal lave denne marcipan i morgen, tænkte jeg på, om det er billigere at lave den selv end at købe den i f.eks. SuperBrugsen...? Og hvor længe kan den holde sig?<br /><br />Igen, tak for en formidabel blog :-D<br /><br />Knus fra Sidsel, en BESAT læser på 13 årAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/17554112989324707216noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-30239865526910361012012-01-29T18:28:42.463+01:002012-01-29T18:28:42.463+01:00Det ser virkelig spændende ud! Nu er jeg ikke til ...Det ser virkelig spændende ud! Nu er jeg ikke til kransekage (ja, jeg er lidt sær ;-)), men din er virkelig nysselig! Imponerende arbejde med at smutte så mange mandler :-)Piskerisethttp://www.piskeriset.dk/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-78478233487364873772012-01-29T18:28:39.875+01:002012-01-29T18:28:39.875+01:00Den kransekake ser lekker ut! Men vil du ha en nor...Den kransekake ser lekker ut! Men vil du ha en norsk oppskrift?<br /><br />500 g mandler<br />500 g flormelis<br />3–4 eggehvider fra medium store egg<br />2 barneskeer hvetemel<br /><br />Mal mandlene til fint mel (de skal ikke smuttes). Melet må ikke bli oljet! Del porsjonen i to og hell 250 g mandler og 250 g flormelis i en food processor sammen med en barneske hvetemel. Bruk kniven til å køreLottenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-33013149107318043902012-01-29T18:28:35.660+01:002012-01-29T18:28:35.660+01:00Æv, tennisalbue... Jeg skal ikke selv medbringe no...Æv, tennisalbue... Jeg skal ikke selv medbringe noget til festen imorgen, men hey, kransekage smager jo fantastisk på alle tidspunkter af året. Jeg er stærk fortaler for at æde lidt guf i februar, hvor vinteren kan bide sig rigtig fast ;-)Hottie Von Dottiehttp://www.homemadeheaven.netnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-35457086102165796782012-01-29T18:28:33.133+01:002012-01-29T18:28:33.133+01:00Det lyder vanvittig lækkert! Jeg ville ikke selv h...Det lyder vanvittig lækkert! Jeg ville ikke selv have 'ork' til at lave kransekage helt fra grunden, men det er fascinerende at læse om, hvordan du gør! Varme klemMadamehttp://huskebloggen.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-41658906408497174382012-01-29T18:28:31.144+01:002012-01-29T18:28:31.144+01:00Det ser skønt ud. Elsker kransekage, især den hjem...Det ser skønt ud. Elsker kransekage, især den hjemmelavede.<br />Du skriver at det kan være hårdt at smutte mandlerne. Et tip, så giver lidt mere struktur (og lidt mindre arbejde) er kun at smutte halvdelen. <br />Det er ihvertfald sådan min far gør det, og far har jo altid ret ;)<br /><br />Ellers tak for en dejlig blog. Nyder at følge med.<br />Godt Nytår<br /><br />LauraLaura Munk Petersennoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-1766970898972740242011-12-30T20:52:52.859+01:002011-12-30T20:52:52.859+01:00Det ser SÅ lækkert ud og jeg er i fuld gang med at...Det ser SÅ lækkert ud og jeg er i fuld gang med at bage. Men hvordan får man knallerterne til at sidde fast? Bruger du glasuren til at fæstne dem?Tanjahttps://www.blogger.com/profile/18318696724143801414noreply@blogger.com