tag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post5931805697693950227..comments2023-10-22T17:01:21.187+02:00Comments on Klidmoster.dk: Løvstikkepesto til fryseren...Malou Klidmosterhttp://www.blogger.com/profile/16142549197780272980noreply@blogger.comBlogger18125tag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-73877835597281922672013-10-21T12:12:13.462+02:002013-10-21T12:12:13.462+02:00Jeg er en gammel havetosse på 75 år og er vokset o...Jeg er en gammel havetosse på 75 år og er vokset op med denne plante, der i min barndom blev kaldt maggiurt. Kom en enkelt stilk ved kartoffelkogevandet, et par blade i skålen med salat og naturligvis, når man koger enten kylling eller kød. Kan man undvære denne plante. Jeg bruger den også sammen med timian og rosmarin, når jeg laver urtesalt. Dog synes jeg ikke man skal overdrive. Den skal ikke Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-82956744475777597792013-07-07T11:27:17.331+02:002013-07-07T11:27:17.331+02:00genialt at fryse det ned i små forme :-)
hilsen
Bi...genialt at fryse det ned i små forme :-)<br />hilsen<br />Birgitte<br />Birgitte Windfeld-Hansenhttps://www.blogger.com/profile/11905653297324487895noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-61769660926040999582013-06-03T15:04:38.807+02:002013-06-03T15:04:38.807+02:00Hej Gitte
Det er meget svært at komme med en nøja...Hej Gitte<br /><br />Det er meget svært at komme med en nøjagtig opskrift. Man får det bedste resultat ved at smage sig frem. Men flest urter og lidt af det andet. Husk at man altid kan tilsætte mere, men ikke trække fra.<br /><br />Hvis du har brug for en nøjagtig opskrift er jeg sikker på at Google kan hjælpe dig med at finde svaret ;-)Malou Klidmosterhttps://www.blogger.com/profile/16142549197780272980noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-3411514570066603692013-06-03T13:38:00.101+02:002013-06-03T13:38:00.101+02:00Nogen som kan og vil fortælle i hvilket forhold i ...Nogen som kan og vil fortælle i hvilket forhold i bruge urter- olie - mandler og salt.<br />Opskrift søges .....:o)<br /><br />Hilsen GitteAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-14506172818619626432012-07-29T20:46:35.050+02:002012-07-29T20:46:35.050+02:00Hvis man ikke vil bruge isterningbakkerne kan man ...Hvis man ikke vil bruge isterningbakkerne kan man bruge engangs snapseglas. Har brugt dem flittigt til mine børns babymad da de var små. Kh KarinaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-57395789328817312932012-07-28T11:59:29.415+02:002012-07-28T11:59:29.415+02:00Lige en rettelse til forrige indlæg: Isterningpose...Lige en rettelse til forrige indlæg: Isterningposer og bakker er kun godkendt til VAND, skulle der stå :)Inge/Delikate Danmarkhttp://www.delikatedanmark.dknoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-54157010368454033032012-07-28T11:58:06.857+02:002012-07-28T11:58:06.857+02:00Jeg var egentlig på vej i Ikea for at købe nogle b...Jeg var egentlig på vej i Ikea for at købe nogle billige isterningbakker til at fryse bl.a. pesto ned i. Men jeg faldt så over flere artikler på nettet, der fraråder at man bruger isterningbakker til mad - man risikerer at de udskiller sundhedsskadelige stoffer ved bl.a. fedtholdige madvarer. Isterningposer og bakker er nemlig kun godkendt til mad.<br /><br />Så nu må jeg op i byen og finde nogetInge/Delikate Danmarkhttp://www.delikatedanmark.dknoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-995529216625011612012-07-28T10:16:40.835+02:002012-07-28T10:16:40.835+02:00Arj, en god ide! Jeg har en kæmpe løvstikke ude i ...Arj, en god ide! Jeg har en kæmpe løvstikke ude i baghaven, men har aldrig rigtig forstået at bruge den... Vil straks gå på "rov" :)Stinehttps://www.blogger.com/profile/14631051519674457261noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-43764208567020987262012-07-28T09:16:30.983+02:002012-07-28T09:16:30.983+02:00Jeg har næsten spist alt det pesto, der blev af mi...Jeg har næsten spist alt det pesto, der blev af mit bundt løvstikke :-O Det smager jævla godt. Og endnu engang tak for selskabet, den anden dag :) Hav en dejlig dag.Rikke/Camp Chaoshttps://www.blogger.com/profile/14250233963892054446noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-1163486334526878892012-07-27T14:35:33.850+02:002012-07-27T14:35:33.850+02:00Jeg elsker også løvstikke! Det har sådan en dejlig...Jeg elsker også løvstikke! Det har sådan en dejlig smag :) Super god ide at fryse pestoen i isterningebakker, så slipper man for at der går mug i det i køleren.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/16415877319686946527noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-21122650855236882122012-07-27T13:45:01.616+02:002012-07-27T13:45:01.616+02:00Tak for "æren" :-) Det er nemlig genialt...Tak for "æren" :-) Det er nemlig genialt, også til feks. fløderester der lige kan pifte en sauce op.<br />Din løvstikkepesto ser skøn ud - men jeg ville aldrig få manden til at spise den, han hader både duften og smagen. Jeg nøjes med at smugle en lille smule ind i stegte kartofler - det har indtil nu virket uden vrøvl :-)heidihttps://www.blogger.com/profile/14655939709301450336noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-40959288905086724442012-07-27T13:31:42.518+02:002012-07-27T13:31:42.518+02:00Jo det er sørme en god idé. Jeg har frosset pesto ...Jo det er sørme en god idé. Jeg har frosset pesto i mini bøtter, de kan nemt presses ind imellem alle de andre ting i fryseren. Det synes jeg nu også er ret smart:-)<br /><br />Løvstikke pesto, det har jeg stadig til gode. <br /><br />Må vist hellere se at få høstet lidt af alle mine urter!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-86757993209141663312012-07-27T12:45:32.971+02:002012-07-27T12:45:32.971+02:00Pas på med hjemmeavlede hvidløg og do pebberrod, s...Pas på med hjemmeavlede hvidløg og do pebberrod, som er væsentlig stærkere end de købte. Go easy on them. Jeg fik uspiseliggjort en stor portion syltede rødbeder ved første gang at lægge samme størrelse stykker af mine egne peberrod i som af købt peberrod. Der er også meget mere smag og kraft i dild og purløg fra haven end i de små potter i forretningerne.<br />ElsebethAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-4058949756292191452012-07-27T12:41:08.279+02:002012-07-27T12:41:08.279+02:00Tak for den Malou, nu ved jeg, hvor noget af min l...Tak for den Malou, nu ved jeg, hvor noget af min løvstikke skal ende. Har du også forslag til, hvor man kan bruge "pestoen"??<br /><br />Din afslutnings kommentar om de gamle dåser... rigtig god humor ;-D<br /><br />Super weekend til dig...Piahttps://www.blogger.com/profile/05198494584682908452noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-30694319665187591682012-07-27T12:15:47.122+02:002012-07-27T12:15:47.122+02:00Denne dåse sidder på kontoret og GLÆDER sig til i ...Denne dåse sidder på kontoret og GLÆDER sig til i aften!!!The Blogless Sisterhttps://www.blogger.com/profile/09351066680712268446noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-88319689529685893172012-07-27T11:01:29.067+02:002012-07-27T11:01:29.067+02:00Løvstikke minder mig sådan om min mor. Hun elskede...Løvstikke minder mig sådan om min mor. Hun elskede det. Jeg kan også godt lide, omend i beherskede mængder. <br /><br />Men som jeg skrev på Facebook, ideen kan jo bruges til andre krydderurter også, såsom f.eks. persille, som også er rigtig fin til pesto. Det vil jeg kaste mig udi snarest. Jeg havde tænkt på det, men var kommet fra det. Godt du mindede mig om.Deborahhttp://deborah.dknoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-5235917296023047262012-07-27T10:16:26.289+02:002012-07-27T10:16:26.289+02:00Super! Tak for at minde mig om, at det er nu... sa...Super! Tak for at minde mig om, at det er nu... samt alle de gode idéer, til nye ting ;-)mormorhttps://www.blogger.com/profile/17530434882247543538noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-73748355876050155012012-07-27T09:12:19.470+02:002012-07-27T09:12:19.470+02:00Super ide. Både at lave løvstikkepesto og at fryse...Super ide. Både at lave løvstikkepesto og at fryse den ind i små portioner i isterningbakker. Jeg passer lige nu en kolonihave og har fået lov at gå på rov i den spiselige afdeling. Der er en kæmpe løvstikke, men jeg er ikke vant til at bruge løvstikke, så den har jeg bare kigget på. Men nu skal den da plyndres - så kan jeg dele udbyttet med kolonihaveejerne, når de kommer hjem fra ferie :)Inge/Delikate Danmarkhttp://www.delikatedanmark.dknoreply@blogger.com