tag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post577213324145129504..comments2023-10-22T17:01:21.187+02:00Comments on Klidmoster.dk: Give-away: 4 x fisk fra Skagenfood...Malou Klidmosterhttp://www.blogger.com/profile/16142549197780272980noreply@blogger.comBlogger370125tag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-40576560962380685562014-03-20T17:53:54.540+01:002014-03-20T17:53:54.540+01:00Det vil betyde både næring og nydelse hos underteg...Det vil betyde både næring og nydelse hos undertegnede 'fattiglus', at vinde de skønne råvarer. :)<br />Holder af mange fisk, men laks er nok favoritten...både røget, varmrøget, stegt, som laksetartar, men mest af alt grundigt marineret i masser af ingefær, soya og honning, inden den bages i ovnen og serveres med salat af div. grøntsager dryppet med mørk sesamolie. Når det sker, er dagensAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-48334110652988762942014-03-20T17:39:50.988+01:002014-03-20T17:39:50.988+01:00En dejlig rødspætte. Helstegt i smør, taget af pan...En dejlig rødspætte. Helstegt i smør, taget af panden, hvorefter der svitses rød peber i tern eller strimler og bananer i 1 cm tykkelse. Tages af panden, inden bananerne koger ud og bliver smattede. :) Og så skal den helst serveres med en god ris til. MUMS og velbekomme, hvis I vil prøve det :)springswifthttps://www.blogger.com/profile/13585108777206831475noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-74176727517720398912014-03-20T15:43:06.920+01:002014-03-20T15:43:06.920+01:00En lækker sprødstegt skrubbe eller ditto laks - SK...En lækker sprødstegt skrubbe eller ditto laks - SKAL være sprødt. Og så tilsat nogle af årstidens grøntsager samt lidt frisk økosmør. Mums :-) mrsgitte@gmail.comGittehttps://www.blogger.com/profile/05441279111450551677noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-55431994962777559072014-03-20T15:36:51.383+01:002014-03-20T15:36:51.383+01:00Fisk har jeg først lært, at sætte pris på, i en al...Fisk har jeg først lært, at sætte pris på, i en alder af 50+ �� Men vores piger, som er af kinesisk herkomst, har altid ELSKET fisk, i alle afskygninger �� Det må absolut være noget genetisk, for det er ikke mange fisk, de har fået herhjemme, udover tun, makrel og fiskefiletter ��<br />Jeg kan godt lide en kogt torsk, med hele baduljen(bacon, hk.rødbeder, kapers osv.) med sennepssovs.<br />Kh. Hellehttps://www.blogger.com/profile/16460977389586020998noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-39283188025110983902014-03-20T14:25:36.948+01:002014-03-20T14:25:36.948+01:00ELSKER fisk og vil vildt gerne vinde netop denne h...ELSKER fisk og vil vildt gerne vinde netop denne her! Så jeg kunne prøve konceptet.. Torsk paneret i øldej med tartar-sauce, nye kartofler og friske ærter er min LIVret :) Spiser slet ikke kød mere, så jeg har MANGE ynglingsfisk! Min mail er: overskudsdeling@gmail.com<br />*Pearls on a string** Dorthehttps://www.blogger.com/profile/16212457273477062082noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-53984080694099659052014-03-20T14:12:02.126+01:002014-03-20T14:12:02.126+01:00Torsk med det hele.Dagen efter med rejer og mayo. ...Torsk med det hele.Dagen efter med rejer og mayo. mums sej, lange og en stegt sild er også godt. tak for en skøn blog lwolhardt@hotmail.comAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/15085614033663841813noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-22632270626297781862014-03-20T14:05:32.539+01:002014-03-20T14:05:32.539+01:00Friskfanget skrubbe vendt i mel og stegt på panden...Friskfanget skrubbe vendt i mel og stegt på panden, med kartofler og persillesovs. MUMS<br />riskaervej@hotmail.comAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-49850400463988974662014-03-20T14:05:25.693+01:002014-03-20T14:05:25.693+01:00Der er nu ikke noget som torsk ! med det hele - og...Der er nu ikke noget som torsk ! med det hele - og dagen efter med rejer og mayo. Lange ,sej og en stegt sild er også godt.Hilsen Lene <br />lwolhardt@hotmail.com Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15085614033663841813noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-16324736488479487942014-03-20T14:00:32.919+01:002014-03-20T14:00:32.919+01:00Min ynglingsfisk er den gode gamle laks - havets r...Min ynglingsfisk er den gode gamle laks - havets røde pølse ;)<br />Jeg foretrækker den hjemmevarmrøget med en god klart hjemmerørt mayo til - mayoen skal være med lidt cremefraiche, dild og hvidløg!<br />Mail: pintoarabian@gmail.comAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/05643794655726691981noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-65293646172420394162014-03-20T13:57:06.020+01:002014-03-20T13:57:06.020+01:00Jeg elsker bare alt fisk, så det er svært at sige ...Jeg elsker bare alt fisk, så det er svært at sige hvilken der er favorit, men varmrøget laks lige fra kuglegrillen er et stort hit, og så lige en stegt skrubbe med persillesovs.<br />l.damkjaer@energimail.dkLailahttps://www.blogger.com/profile/10996720328756708772noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-76570471607330366972014-03-20T13:54:35.224+01:002014-03-20T13:54:35.224+01:00Selvom jeg elsker fisk og fiskeretter i alle afsky...Selvom jeg elsker fisk og fiskeretter i alle afskygninger så er favoritten nok noget så simpelt som hjemmelavet fish & chips. Det hjemmelavede stykke torsk dyppet i dej og friturestegt bliver simpelthen så saftigt og lækkert. Bruger Paul Cunninghams opskrift fra Politiken med lidt tilrettelse. Pernillekaastrup(at)gmail.comUnknownhttps://www.blogger.com/profile/14653851962676631031noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-54199131702399171322014-03-20T13:48:09.522+01:002014-03-20T13:48:09.522+01:00Fiskefrikadeller er min favorit. Gerne piftet op m...Fiskefrikadeller er min favorit. Gerne piftet op med lidt chili og hakket peanuts. Dertil lynstegte grøntsager. Men går heller i af vejen for et godt gammeldaws stjerneskud mums<br />Tak for en dejlig blog og tak for en rigtig god 5:2 gruppe på facebook<br /><br />Mange gode hilsner<br />LykkeAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/11952200231434042379noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-8416892794924391722014-03-20T13:45:42.557+01:002014-03-20T13:45:42.557+01:00Uhm. Lækker kasse. Jeg elsker stenbiderrogn, enten...Uhm. Lækker kasse. Jeg elsker stenbiderrogn, enten serveret sammen med avocado, rødløg, citron og skyr. Eller med blinis, rødløg, dild, skyr og champagne. Og så eeeeeeelsker jeg rødspætter og daps som tørfisk spist med fødderne i vesterhavet og en kold øl til at bløde op på den salte smag. Åh fryd! <br />På dage hvor man hverken er i nærheden af champagne eller vesterhav, så må det være hellefiskAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/06420392490505532814noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-65660624702587381852014-03-20T13:30:11.785+01:002014-03-20T13:30:11.785+01:00Jeg elsker Laks i et fad med tomater, løg, smørreo...Jeg elsker Laks i et fad med tomater, løg, smørreost, citron, måske lidt hvidvin, salt og peber - serveret med frisk pasta eller råkost til. nemt og godt :)<br />mange hilsener Christina <br />chrithis@gmail.comChristinahttps://www.blogger.com/profile/10285741855493689492noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-20352430207119880612014-03-20T10:47:08.828+01:002014-03-20T10:47:08.828+01:00Min yndlingsfisk er et stykke fersk laks, dryppet ...Min yndlingsfisk er et stykke fersk laks, dryppet med frisk citron, lidt akacie honning, salt og peber. Ti minutter i ovnen på 200 grader<br />Mums :-)<br /><br />Mvh Malene Aagren. maleneaagren@turbopost.dkAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-86378084663741942782014-03-20T10:08:25.688+01:002014-03-20T10:08:25.688+01:00Sikke en dejlig premie.
Men at skulle vælge en af...Sikke en dejlig premie. <br />Men at skulle vælge en af de mange dejlige fisk er straks værre. <br /> <br />Vi elsker fisk, hjemme hos os.<br />Torskeloins med kornotto.<br />Friske rødspætter med nye kartofler og klaret persillesmør. <br />Ceviche af laks, med mango salsa.<br />Sol over gudhjem. <br />Friske fjordrejer pillet mens man spiser dem...........<br />Jeg kunne blive ved. <br /><br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00877431014777842996noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-81899027358528805432014-03-19T23:12:31.054+01:002014-03-19T23:12:31.054+01:00Prøver lige igen, jeg glemte adr. milrim@mail.dk ...Prøver lige igen, jeg glemte adr. milrim@mail.dk det vil da være superlækkert med en fiskepakke.Mettehttps://www.blogger.com/profile/01129494415826422348noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-66002121317285260202014-03-19T23:10:20.238+01:002014-03-19T23:10:20.238+01:00Det vil da være superdejligt at vinde sådan en læk...Det vil da være superdejligt at vinde sådan en lækker fiskepakke.Mettehttps://www.blogger.com/profile/01129494415826422348noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-59735920083244586842014-03-19T22:08:43.613+01:002014-03-19T22:08:43.613+01:00Det er altid lækkert med fisk. Jeg er blevet rigti...Det er altid lækkert med fisk. Jeg er blevet rigtig glad for røget makrel, gerne på friskbagt rugbrød og med en skive avokado :) Det smager godt og er dejligt nemt.<br />-Tanja (tanja.b.buch@gmail.com)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-6467259143905258672014-03-19T16:34:17.945+01:002014-03-19T16:34:17.945+01:00Åhhhh, det gad jeg SÅ godt! Jeg har et enormt anst...Åhhhh, det gad jeg SÅ godt! Jeg har et enormt anstrengt forhold til fisk, men vil SÅ gerne i gang med, at spise mere af slagsen! Sikke en hjælp det ville være :-) <br />Min yndlings opskrift på fisk må være friske rødspættefileter fra fiskehandleren paneret i knuste flæskesvær - mega lækkert og sprødt :-)<br />Vikkitraeger@gmail.comAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/08644546378733253781noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-9881238514396060092014-03-19T11:33:10.801+01:002014-03-19T11:33:10.801+01:00Det er jo umuligt at vælge. Vi spiser fisk til aft...Det er jo umuligt at vælge. Vi spiser fisk til aftensmad flere gange om ugen og jeg lader mig oftest inspirere af hvilke tilbud fiskehandleren har den dag. Forleden dag købte jeg noget så eksotisk som en hajfinne (Resten af hajen var der også, så ikke noget gris her). Finnen ligger dog i fryseren og venter på at jeg får tid til at gribe den an.<br /><br />Iaften skal vi have helstegt knurhane medAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/13566597638577781361noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-27594920859493258862014-03-17T22:49:23.703+01:002014-03-17T22:49:23.703+01:00ÅÅåååhhh en skøn præmie! Er virkelig vild med fisk...ÅÅåååhhh en skøn præmie! Er virkelig vild med fisk!<br /><br />Min favorit er sushi, en masse af det og lidt af det hele. Simpelthen fordi, jeg kan li al slags fisk!<br /><br />Hvis jeg skal vælge et par favoritter ud er det helt klart laks og tigerrejer. Helst med en masse grønt til eller frisk pasta. Mums! <br /><br />- Anja<br />http://skoenhedenognoerden.wordpress.com/Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/07500203708549213259noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-79101484899968153412014-03-17T21:30:43.764+01:002014-03-17T21:30:43.764+01:00Jeg kan godt lide stegt laks med dild og citron so...Jeg kan godt lide stegt laks med dild og citron som tilbehør pasta med broccoli og flødeost. Fiskefilet paneret med mel og sesamfrø med tilhørende guacemole er også godt.<br />jjjm@hansen.mail.dkAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-64657177467970748872014-03-17T11:35:29.422+01:002014-03-17T11:35:29.422+01:00elsker fisk, men er ikke så meget til krydderier, ...elsker fisk, men er ikke så meget til krydderier, så mine favoritter er nok noget klassisk a la ovnbagt laks mes smør/citron eller stegte skrubber/rødspætter.... (eller fiskefrikadeller - altid nemt og dejligt) :-)<br /><br />Men er sikker på jeg ville kunne lave nogle gode måltider ud af de fiske kasser ( som også manden og datteren ville være glade for ) :-)<br /><br />mvh<br />Katrine - aksgk(Katrine Khttps://www.blogger.com/profile/14490813864506113322noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-51193974719276187142014-03-17T10:02:11.764+01:002014-03-17T10:02:11.764+01:00Favoritten her er helt sikkert panerede rødspættef...Favoritten her er helt sikkert panerede rødspættefileter :) Da manden kommer fra en fiskerfamilie, så skal det være helt frisk fisk fra fiskehandleren der kommer en gang om ugen her til byen.<br /><br />Mvh<br />Monica<br />volcanokitten@outlook.comMonicahttps://www.blogger.com/profile/10663051688374024265noreply@blogger.com