tag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post5100832378417319561..comments2023-10-22T17:01:21.187+02:00Comments on Klidmoster.dk: Langtidsstegt and...Malou Klidmosterhttp://www.blogger.com/profile/16142549197780272980noreply@blogger.comBlogger30125tag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-5452879600984721992012-12-25T09:11:27.358+01:002012-12-25T09:11:27.358+01:00Fantastisk opskrift! Intet mindre :)
Glædelig jul...Fantastisk opskrift! Intet mindre :) <br />Glædelig julSangsvanenhttps://www.blogger.com/profile/14428906927036930374noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-68688429545744635422012-11-11T09:11:10.680+01:002012-11-11T09:11:10.680+01:00Super opskrift. Tak vi var alle meget positive ove...Super opskrift. Tak vi var alle meget positive over den gode smag. Men pas på ikke for mange krydderier. De giver meget smag. Te i stegskyen er virkelig godt til sovsen. En positiv oplevelse. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-71469396891558652372012-01-29T18:30:25.839+01:002012-01-29T18:30:25.839+01:00Hej Malou, jeg faldt lige over din opskrift, og de...Hej Malou, jeg faldt lige over din opskrift, og det skal simpelthen prøves om en lille uge, det lyder bare helt fantastisk. <br />Men nu hvor opskriften er 2 år gammel, har du så nogle rettelser eller bemærkninger? For ellers går jeg bare snorlige til værks :-)Marie U.noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-52262623866318978342012-01-29T18:30:24.872+01:002012-01-29T18:30:24.872+01:00Hej Marie
Tusind tak, jeg er glad for at du kan l...Hej Marie<br /><br />Tusind tak, jeg er glad for at du kan lide opskriften :-)<br /><br />Den er blevet lavet en del gange siden - og jeg har forsøgt mig med forskelligt fyld. Men fremgangsmåden er der ikke ændret på, den sidder lige i skabet ;-)<br /><br />Pøj pøj med den - håber den bliver god.<br /><br />Glædelig jul til dig og dine!Klidmosternoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-29203593174915646312012-01-29T18:30:22.226+01:002012-01-29T18:30:22.226+01:00Og glædelig jul til dig. Sender lige en feedback n...Og glædelig jul til dig. Sender lige en feedback når jeg kommer så langt (og forhåbentlig slår mave!) ;-)Marie U.noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-20390402115536619852012-01-29T18:29:51.207+01:002012-01-29T18:29:51.207+01:00tak for din opskrift! lyder fantastisk. Den vil je...tak for din opskrift! lyder fantastisk. Den vil jeg prøve til vores juleaften.<br />KH BirgitBirgitnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-2537499416673237662012-01-29T18:29:34.238+01:002012-01-29T18:29:34.238+01:00Hvor mange grader?... Ovnen altså :O)Hvor mange grader?... Ovnen altså :O)Louise Adelholm Svenningsenhttp://www.facebook.com/LulleAdelholmnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-43922081903471078782012-01-29T18:29:33.192+01:002012-01-29T18:29:33.192+01:00Tak :-) Jeg er glad for at du kan lide den :-)
Pø...Tak :-) Jeg er glad for at du kan lide den :-)<br /> Pøj pøj med den.<br /><br />KH MalouKlidmosternoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-9342724175160875132012-01-29T18:29:32.224+01:002012-01-29T18:29:32.224+01:00120°C på varmluft som der står ;-)120°C på varmluft som der står ;-)Klidmosternoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-42209663216046042422012-01-29T18:29:23.582+01:002012-01-29T18:29:23.582+01:00Den blev bare SÅ god, den and! Både John og jeg va...Den blev bare SÅ god, den and! Både John og jeg var enige om, at det er den bedste andesteg vi har fået - nogensinde :-) Så tusind tak for den lækre inspiration - det var en overraskende nem succes!!Marie U.noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-21238064000307405482010-11-17T03:40:41.307+01:002010-11-17T03:40:41.307+01:00Hej Ulla
Tusind tak for tippet - det vil jeg tage...Hej Ulla<br /><br />Tusind tak for tippet - det vil jeg tage til efterretning :-)<br /><br />Glad hilsen<br />MalouMalou Klidmosterhttps://www.blogger.com/profile/16142549197780272980noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-66324540151086310022010-11-11T13:05:47.548+01:002010-11-11T13:05:47.548+01:00Du skriver, at du smed leveren ud.
Jeg plejer at ...Du skriver, at du smed leveren ud. <br />Jeg plejer at blende noget af leveren sammen med en god teske af både svesker og æble, fra anden i sovsen. Man kan selv finde ud af, hvor meget man vil have i. <br />Efter eget ønske kan man vælge at koge leveren sammen med kråse og hjerte eller bruge den rå.<br />Min familie kalder den "mors monsterandesovs", og siden jeg lavede den første gang,Unknownhttps://www.blogger.com/profile/14764321650572776889noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-56374208559539335272009-11-10T00:03:39.574+01:002009-11-10T00:03:39.574+01:00@Kære Hanne - Uh, den var smør-mør og god. Den bed...@Kære Hanne - Uh, den var smør-mør og god. Den bedste and nogensinde. Tak, det var en pludselig indskydelse. Heldigvis virkede det :-) Knus<br /><br />@Piskeris - Max spiller også rollespil om tirsdagen, så vi var jo nødt til at flytte anden for hans skyld :-) Uh, måske falder du liiiiige over noget sushi eller noget :-)Malou Klidmosterhttps://www.blogger.com/profile/16142549197780272980noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-44978534423746298892009-11-09T19:24:10.653+01:002009-11-09T19:24:10.653+01:00Klidmoster - dog ikke. Gemalen plejer at spille ro...Klidmoster - dog ikke. Gemalen plejer at spille rollespil om tirsdagen, så jeg havde tænkt mig at tage til kickboxing og derefter besøge Bedstevennen. Men rollespil er flyttet til onsdag, så det ender nok med, at vennen og jeg spiser et eller andet ærkesundt, jeg køber efter træning, og så kommer gemalen forbi og henter mig lidt tidligere end normalt :-)<br /><br />Kunne nu være lækkert med lidt Piskerisethttps://www.blogger.com/profile/14199205159506890106noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-28107063506234272652009-11-09T18:34:29.388+01:002009-11-09T18:34:29.388+01:00Kære Malou
Jeg elsker and - det er simplethen nog...Kære Malou<br /><br />Jeg elsker and - det er simplethen noget af det bedste man kan få. Jeg kan næsten fornemme duften. Uhmmm..... GUF!<br />Spændende idé med théen. <br />Knus HanneHanne K's verdenhttps://www.blogger.com/profile/10181743863258049852noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-30932586219021818522009-11-09T18:28:30.095+01:002009-11-09T18:28:30.095+01:00@Kari - Tak, dejligt at du kan lide den. Det er ra...@Kari - Tak, dejligt at du kan lide den. Det er rart med lidt afveksling af krydderierne. Knus<br /><br />@Pernille - Tak, jeg blev også ret godt tilfreds med anden. Og kødet får en rigtig fin aroma af krydderierne. Tak, i lige måde :-) <br /><br />@Kære Vibeke - Det er efter min mening den bedste måde når det ikke skal være stresset. Anden vejede 2700-2900g. Da jeg parterede den, spiste vi mangeMalou Klidmosterhttps://www.blogger.com/profile/16142549197780272980noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-75856433472623814422009-11-09T15:28:06.680+01:002009-11-09T15:28:06.680+01:00Sidder og bliver sulten. :-D Ser skisme lækkert ud...Sidder og bliver sulten. :-D Ser skisme lækkert ud. Nam-nam!frk. Bibohttp://lillemigidenstoreverden.wordpress.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-60929928547511652902009-11-09T12:23:36.637+01:002009-11-09T12:23:36.637+01:00Kære Malou!
Hvor ser det godt ud! Det er også såd...Kære Malou!<br /><br />Hvor ser det godt ud! Det er også sådan jeg steger and: længe og ved lav temperatur, så bliver det virkelig godt :-)<br />Det er skønt at koge fond på hals, det yderste af vinger, grøntsager osv, det giver den lækreste sauce....<br /><br />Knus<br />BirtheAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-50390901290162131192009-11-09T05:57:40.784+01:002009-11-09T05:57:40.784+01:00Jeg er vild med historien om skeerne! Den vil jeg ...Jeg er vild med historien om skeerne! Den vil jeg have i baghånden næste gang folk spørger om hvorfor jeg kan skrive en bog, men ikke have et job...<br /><br />(og anden er også læks!)Sifhttp://www.anarka.dk/blognoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-83431718905535103742009-11-08T17:13:11.407+01:002009-11-08T17:13:11.407+01:00Ser lækkert ud og den krydderiblanding skal absolu...Ser lækkert ud og den krydderiblanding skal absolut afprøves engang ved lejlighed. Hvorfor smed du dog leveren ud?? Hvorfor gav du den ikke til kattene?? Ja, undskyld men jeg undrede mig bare over dette.<br /><br />//BenteCool Design Sheltieshttps://www.blogger.com/profile/07648313670633571503noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-77100319217074377592009-11-08T14:26:48.556+01:002009-11-08T14:26:48.556+01:00Jeg synes, at bondageand er langt mere humant, end...Jeg synes, at bondageand er langt mere humant, end hvad jeg normalt udsætter anden for, når jeg skal stege - der finder jeg nemlig tandstikkere frem, og så bliver den piercet! :-D<br /><br />Det ser virkelig skønt ud - får helt mundvand af de dejlige billeder. Jeg tror, jeg vil prøve nogle af de samme krydderier, når jeg skal stege and næste gang - det er jo sjovt at prøve noget nyt :-)Piskerisethttps://www.blogger.com/profile/14199205159506890106noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-68123360148907055542009-11-08T13:12:30.084+01:002009-11-08T13:12:30.084+01:00Det er da godt at vi skal have and på tirsdag - nu...Det er da godt at vi skal have and på tirsdag - nu kan jeg slet ikke vente :-)Signehttps://www.blogger.com/profile/13089108311110859017noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-36186818640746666412009-11-08T11:39:25.587+01:002009-11-08T11:39:25.587+01:00Uh altså, jeg elsker din blog:DUh altså, jeg elsker din blog:DSifkahttps://www.blogger.com/profile/16091110406207427300noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-53144922162465181302009-11-08T11:30:06.664+01:002009-11-08T11:30:06.664+01:00Kære Malou
Hvor ser det lækkert ud!
Jeg sværger og...Kære Malou<br />Hvor ser det lækkert ud!<br />Jeg sværger også til langtidsstegning, når det handler om de lidt større fjærkræ!<br />Jeg læser, at du svarer Miri at I var 4 pers. og at der er noget tilbage til idag, hvor meget vejede den? <br />Knus<br />VibekeVibekehttps://www.blogger.com/profile/15006791983276002505noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-85677516494741893572009-11-08T11:15:33.059+01:002009-11-08T11:15:33.059+01:00Hvor ser din and lækker ud, jeg elsker and og har ...Hvor ser din and lækker ud, jeg elsker and og har tænkt på om jeg skulle lave en til Mortensaften, min er også langtidsstegt men jeg tror jeg vil prøve med dit fyld-<br /><br />God søndag til digPernille på 1.https://www.blogger.com/profile/08238477952251934780noreply@blogger.com