tag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post3827669319626955047..comments2023-10-22T17:01:21.187+02:00Comments on Klidmoster.dk: Hjemmelavede (skindfri) merguez med 2 x blomkålssalat...Malou Klidmosterhttp://www.blogger.com/profile/16142549197780272980noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-64334716991337241552015-03-06T15:21:46.353+01:002015-03-06T15:21:46.353+01:00Wooooow, kan vide, om du kan lave blomkålsis?
Flip...Wooooow, kan vide, om du kan lave blomkålsis?<br />Flippet indtager nye niveauer... Trinehttps://www.blogger.com/profile/09176915204265922819noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-4922299588316085562015-03-05T10:23:56.121+01:002015-03-05T10:23:56.121+01:00Hey Klidmoster :)
Har du overvejet en dessert med ...Hey Klidmoster :)<br />Har du overvejet en dessert med blomkål?<br /><br />http://blog.rateyourburn.com/blog/post/2013/10/15/15-Desserts-Made-from-Cauliflower!.aspx<br /><br />Tænker lidt, om chokoladekagen ville blive virkelig god? De bliver helt vildt gode med squah i, i hvert fald.Trinehttps://www.blogger.com/profile/09176915204265922819noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-15758519285728476042015-03-04T17:16:53.206+01:002015-03-04T17:16:53.206+01:00Jeg elsker dine indlæg, de er altid som en slags m...Jeg elsker dine indlæg, de er altid som en slags madoplevelsesrejser. Du har inspireret mig til at lave en anden slags mad end rugbrød og kogt pasta. Du er en hverdagshelt i mine øjneAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/07432155528548982995noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-21430195647569876612015-03-04T16:21:34.495+01:002015-03-04T16:21:34.495+01:00Hvor ser det lækkert ud. Også jeg er stor fan af b...Hvor ser det lækkert ud. Også jeg er stor fan af blomkål - og så har jeg hakket øko lammekød i fryseren. Det kan da ikke være meget bedre.<br />Bedste hilsner Kathe<br /><br />PS Jeg forstår dig til fulde med din afslapning i køkkenet. Det er også der, hvor jeg elsker at være og mange gange glemmer, hvis der har været fortrædeligheder i løbet af dagen :-)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-88129839001487471172015-03-04T12:13:21.582+01:002015-03-04T12:13:21.582+01:00Ih, hvor lækkert! Jeg skal helt sikkert prøve at l...Ih, hvor lækkert! Jeg skal helt sikkert prøve at lave merguez-pølser - nok med kyllingefars, tænker jeg, fordi der ligger noget og putter sig i fryseren. ;-)<br />Og ja, jeg er tosset med blomkål, så jeg klager bestemt ikke over temaet herinde for tiden! Tak for god inspiration,<br />kh Anne fra madlaboratoriet.blogspot.compannekagehttps://www.blogger.com/profile/07493270408083593622noreply@blogger.com