tag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post3762843267674234349..comments2023-10-22T17:01:21.187+02:00Comments on Klidmoster.dk: Hjemmekogt oksefond...Malou Klidmosterhttp://www.blogger.com/profile/16142549197780272980noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-24791686470583927242011-01-10T23:57:21.617+01:002011-01-10T23:57:21.617+01:00Kære Kasper
Tusind tak skal du ha'!
Jeg sætt...Kære Kasper<br /><br />Tusind tak skal du ha'!<br /><br />Jeg sætter en ære i det gode håndværk og det er fedt at se det bliver værdsat ;-)<br /><br />Den her kogte jeg ind til næsten en 'kød-sirup' - nøj, det var godt til en kartoffel stegt i andefedt.Malou Klidmosterhttps://www.blogger.com/profile/16142549197780272980noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-80139837569136942582011-01-10T23:55:32.632+01:002011-01-10T23:55:32.632+01:00Kære Signe
Ja, det er flydende guld :-D
MøsKære Signe<br /><br />Ja, det er flydende guld :-D<br /><br />MøsMalou Klidmosterhttps://www.blogger.com/profile/16142549197780272980noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-69574029337818264582011-01-10T23:55:02.933+01:002011-01-10T23:55:02.933+01:00Hej Lea
Tusind tak skal du ha' :-) Og ja, hje...Hej Lea<br /><br />Tusind tak skal du ha' :-) Og ja, hjemmelaver er bedst. <br /><br />Tjo, jeg skulle mene at jeg ved noget om hørfrø - men jeg hvad er det du vil vide? Er det om deres virkning i organismen eller de køkkentekniske egenskaber? Du er velkommen til at sende en mail, så skal jeg svare så detaljeret som jeg kan :-)<br /><br />Kærligst MalouMalou Klidmosterhttps://www.blogger.com/profile/16142549197780272980noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-48398632883295394682011-01-04T15:20:30.016+01:002011-01-04T15:20:30.016+01:00Kære Malou!
Det er bare godt håndværk, det dér.
...Kære Malou!<br /><br />Det er bare godt håndværk, det dér. <br /><br />Enig -- hjemmekogt fond slår købefonden på råvarer og saltindhold. <br /><br />Jeg er helt enig med dig i, at det er umuligt at reducere de fleste købefonder ned til demi-glace-konsistens.Kasperhttp://bergholt.net/gastronominoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-91249844020380569042011-01-04T13:09:13.922+01:002011-01-04T13:09:13.922+01:00Ja for faen :-) Det er bare det bedste at have i f...Ja for faen :-) Det er bare det bedste at have i fryseren.Signehttps://www.blogger.com/profile/13089108311110859017noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-87083290103800674822011-01-04T10:53:57.556+01:002011-01-04T10:53:57.556+01:00Hej Malou,
Det ser sku godt ud det der!
Jeg koger ...Hej Malou,<br />Det ser sku godt ud det der!<br />Jeg koger både fond og suppe selv.. Mest fordi det smager meget bedre, men mest fordi jeg spiser risotto og sovs så tit jeg kan.. Og så er det hjemmelavede altså bedre :-)<br />Lige et lille spørgsmål, ved du noget om hørfrø?<br />Behandling og så videre? Det er sku en jungel og i dette tilfælde er google ikke en ven ;-)<br />Kærligst LeaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-7743034787744692932011-01-04T00:02:24.114+01:002011-01-04T00:02:24.114+01:00Hej Laura
Uh, så blogger jeg den da lige med det ...Hej Laura<br /><br />Uh, så blogger jeg den da lige med det samme - selv om stifado nu også er godt :-)<br /><br />Det er også en herlig ting at koge fond på - du kan evt bage dem 1o minutter i ovnen på 200°C først og lokke endnu mere smag ud af skrogene.<br /><br />Det er meget nemmere at fjerne fedtet på den måde end af stå og skumme det af den varme fond. Og nej, den koger ikke tør - der skal Malou Klidmosterhttps://www.blogger.com/profile/16142549197780272980noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-38368605626165351872011-01-03T23:52:35.620+01:002011-01-03T23:52:35.620+01:00Åh jeg har netop købt en skøn grydesteg af oksetyk...Åh jeg har netop købt en skøn grydesteg af oksetykkam og glæder mig helt vildt til den opskrift på 'pulled okse'! Ellers tror jeg, jeg vil lave stifado af den, efter din opskrift :) <br /><br />Jeg koger min egen fond på kyllingeskrog, og det er da meget mere smart at fjeren fedtet når det er koldt! Og smart at lade den koge natten over (den koger ikke tør?).<br /><br />Tak for en god og Lauranoreply@blogger.com