tag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post3573775654709161680..comments2023-10-22T17:01:21.187+02:00Comments on Klidmoster.dk: Paradisisk lakridsis på kondenseret mælk...Malou Klidmosterhttp://www.blogger.com/profile/16142549197780272980noreply@blogger.comBlogger22125tag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-10552025689718534032012-06-30T21:23:58.023+02:002012-06-30T21:23:58.023+02:00Igen i dag blev der lavet is.
Denne gang en alter...Igen i dag blev der lavet is. <br />Denne gang en alternativ version af kokos-isen. <br />Kondenseret mælk, 1 dåse kokosmælk, 2 dl letmælk, 2 små håndfulde kokosmel og en stor tsk lemoncurd. <br />Glæder mig til at smage..Annikahttps://www.blogger.com/profile/14028451782456686311noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-31765949426227031892012-02-12T10:31:03.177+01:002012-02-12T10:31:03.177+01:00For syv sørensen hvor har jeg været lykkelig freda...For syv sørensen hvor har jeg været lykkelig fredag og lørdag - for lavede det fredag og nøj hvor det var godt (ELSKER lakrids)..<br /><br />Det er jo en skøn base.. <br />Var så oven i købet så heldig at manden kom hjem med fløde fra Osted (han kører fordi ca 2 gange dagligt, men ikke til at lokke til at stoppe op normalt).Annikahttps://www.blogger.com/profile/14028451782456686311noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-50067257052682205272012-01-29T18:55:32.805+01:002012-01-29T18:55:32.805+01:00Jeg tror, at du skal passe hus ude ved de åbne vid...Jeg tror, at du skal passe hus ude ved de åbne vidder. :-) Kan man lave isen uden ismaskine? Min storebror lånte vores køleelement i over et år, så til sidst gav jeg ham resten af maskinen.AnneLOnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-74288244815649081052012-01-29T18:55:28.285+01:002012-01-29T18:55:28.285+01:00Det skal prøves! Måske er jeg nødt til at prøve de...Det skal prøves! Måske er jeg nødt til at prøve det allerede i morgen! For jeg ELSKER lakridsis!<br /><br />Tusind tak for opskrift!<br />Ps. Kan lakridsrodspulver fra urtekram bruges??<br /><br />Kh Camillac1amillahtcnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-48968457850238590692012-01-29T18:55:28.093+01:002012-01-29T18:55:28.093+01:00Jeg tillader mig et lille pokkers - jeg elsker nem...Jeg tillader mig et lille pokkers - jeg elsker nemlig lakridsis, men synes at den fra ParadIs er kedelig. Jeg er nok også mest til lakridsis, som har deciderede lakridsstriber i sig, men de er desværre blevet mere sjældne de sidste par år til fordel for de udgaver, hvor lakridsen er rørt helt ud i isen. Jeg er dog stadig fascineret af den kondenserede mælk i is. Min lokale Fakta har kond-dåser påPiskerisethttp://www.piskeriset.dknoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-31393371345993278722012-01-29T18:55:26.602+01:002012-01-29T18:55:26.602+01:00PS. Jeg har tidligere fået en is lavet på kondense...PS. Jeg har tidligere fået en is lavet på kondenseret mælk, yougurt (måske græsk) og med passionsfrugt. Det var også super lækkert (og jo knap så fedt).c1amillahtcnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-1608457617968267292012-01-29T18:55:23.137+01:002012-01-29T18:55:23.137+01:00Lyder rigtig godt. Jeg har bestemt at jeg skal hav...Lyder rigtig godt. Jeg har bestemt at jeg skal have koebt mig noget lakridspulver naa vi kommer til Danmark lige om lidt. Hvad er det for en du har det- og hvor er den koebt?Havde taenkt paa Johan Bulows, men det koster en arm, selvom det er godt, er nok meget fint med noget som ikke er helt saa dyrt, ogsaa. Skal have lavet lakrids creme brulee. Det er bare saa godt. <br /><br />Hilsen <br />EmmaKatrine Emma J Moellernoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-59001546635120753422012-01-29T18:55:21.878+01:002012-01-29T18:55:21.878+01:00Nøj, hvor lyder det lækkert! Dejligt at man selv ...Nøj, hvor lyder det lækkert! Dejligt at man selv kan lave en is, der er lige så god som den fra Paradis. <br />Nej jeg kan ikke gætte, hvor du skal hen ... :O)<br />Varme klemMadames huskeblognoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-46323619498454117192012-01-29T18:55:13.129+01:002012-01-29T18:55:13.129+01:00Jeg har samme dilemma som AnneLO, har ingen ismask...Jeg har samme dilemma som AnneLO, har ingen ismaskine :(<br />Fryse 20 min - piske - fryse 20 min - piske.....?Karina Borumnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-20267942269183594502012-01-29T18:55:01.936+01:002012-01-29T18:55:01.936+01:00Kære Malou
Åhhhh, med ååhhhhhh på!!!
Jeg skal også...Kære Malou<br />Åhhhh, med ååhhhhhh på!!!<br />Jeg skal også ud og hamstre kond. mælk.<br />Jeg har lavet en version med vanille. Der giver bare den skønneste konsistens. Men jeg synes dog, at den var lidt for sød. Så skal vist eksperimentere lidt med, hvordan man kan lave den mindre sød og stadig få god konsistens.<br />FEDT, at du laver alle de isopskrifter - så er der noget at gå igang med, såHanne Knoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-32535855465242068862012-01-29T18:54:47.044+01:002012-01-29T18:54:47.044+01:00Åh, på den måde. Så skulle du smage den fra Dream ...Åh, på den måde. Så skulle du smage den fra Dream ;-)<br /><br />Fandt ingen kond.mælk i Fakta - men tog i Bazaren og hamstrede det til 15 kr dåsen.<br /><br />*Ding ding ding* We have a winner! Det er nemlig lige netop der jeg skal ud :-)Klidmosternoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-22120252549836870532012-01-29T18:54:46.025+01:002012-01-29T18:54:46.025+01:00Det skal jeg nemlig ;-)
Jeg ved det ærlig talt ik...Det skal jeg nemlig ;-)<br /><br />Jeg ved det ærlig talt ikke - men prøv da. Den skal nok piskes kraftigt igennem hver 20. minut mens den fryser ind.<br /><br />Ja, ok - en ismaskine uden element er der jo ikke meget sjov ved :-)Klidmosternoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-25430006421295651242012-01-29T18:54:45.031+01:002012-01-29T18:54:45.031+01:00Så håber jeg du vil elske den her :-)
Jeg ved det...Så håber jeg du vil elske den her :-)<br /><br />Jeg ved det ærligt talt ikke - for jeg kender ikke Urtekrams produkt. <br /><br />Velbekomme :-) <br /><br />Kh MalouKlidmosternoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-73833361939906100802012-01-29T18:54:44.057+01:002012-01-29T18:54:44.057+01:00Mums, det lyder lækkert :-)Mums, det lyder lækkert :-)Klidmosternoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-85814141025673200832012-01-29T18:54:43.068+01:002012-01-29T18:54:43.068+01:00Der var desværre ingen i Fakta. I Århus midtby kan...Der var desværre ingen i Fakta. I Århus midtby kan man få dem i Kloster Grønt til 15 kr ;-)Klidmosternoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-32139164350903142012012-01-29T18:54:42.023+01:002012-01-29T18:54:42.023+01:00Tak :-) Mit er købt på nettet - du skal bare søge ...Tak :-) Mit er købt på nettet - du skal bare søge på 'engelsk lakridspulver' så dukker der noget op. Johan Bülows er nok ikke så egnet til det her - det er for groft granuleret og smager mere af rålakrids + at det koster 3 gange så meget. <br /><br />Uhm, lakrids creme brulee er bare sagen :-DKlidmosternoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-30226632345925114882012-01-29T18:54:41.278+01:002012-01-29T18:54:41.278+01:00Tak :-) Jeg er ikke sikker på at jeg ville kunne s...Tak :-) Jeg er ikke sikker på at jeg ville kunne smage forskel i en blindsmagning.<br /><br />Jeg skal ud og passe hus og kat hos Sif som damper til Paris i en uge :-)Klidmosternoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-91632181580599354862012-01-29T18:54:40.022+01:002012-01-29T18:54:40.022+01:00Ja, prøv det endelig - jeg vil meget gerne høre om...Ja, prøv det endelig - jeg vil meget gerne høre om det kan lade sig gøre ;-)Klidmosternoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-65007538115908972382012-01-29T18:54:39.072+01:002012-01-29T18:54:39.072+01:00Kære Hanne
Ha ha, du kan tro jeg sendte dig en ta...Kære Hanne<br /><br />Ha ha, du kan tro jeg sendte dig en tanke da jeg lavede det ;-)<br /><br />Jeg kan levende forestille mig at det bliver for sødt bare med vanilje. Nu har jeg lavet med kaffe, lakrids, chai og citron - og de blev alle 4 meget gode. Den konsistens har altså blæst mig helt væk :-)<br /><br />Hvad er det nu sådan en maskine som du har koster? Jeg skal altså til at spare sammen *Klidmosternoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-60375368468108377312012-01-29T18:52:01.916+01:002012-01-29T18:52:01.916+01:00:)
Den som jeg har købt koster ca 3.000 kr.
Uhhhh,...:)<br />Den som jeg har købt koster ca 3.000 kr.<br />Uhhhh, hvad vil der ikke ske, hvis du får sådan en. Det må blive en fryd!<br />Det er virkelig en helt fantastisk konsistens!<br />Knus HanneHanne Knoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-90413572561179914322012-01-29T18:51:39.822+01:002012-01-29T18:51:39.822+01:00Lakridsrodspulveret smager ikke af det samme som l...Lakridsrodspulveret smager ikke af det samme som lakridspulver. ParadIS sælger selv lakridspulver i små bøtter til ca. 25 kr., mener jeg, det er.Mette Lindgaardhttp://twitter.com/mettelindgaardnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-64058997857472845822012-01-29T18:48:06.600+01:002012-01-29T18:48:06.600+01:00Jeg kan se at Piskeridet allerede har været der, f...Jeg kan se at Piskeridet allerede har været der, for Fakta har dem nemlig i øjeblikket til rimlige penge - tænk engang at det slet ikke var til at få uden de kostede en halv krig bare for 2 år siden uden de kostede 30-45 kr. Nu får man dem kastet i nakken alle steder :)Louisehttp://www.jordbaerkagen.blogspot.comnoreply@blogger.com