tag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post2740427358813576958..comments2023-10-22T17:01:21.187+02:00Comments on Klidmoster.dk: Kassedamen laver posemad...Malou Klidmosterhttp://www.blogger.com/profile/16142549197780272980noreply@blogger.comBlogger18125tag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-48212707286908557112009-03-08T20:31:00.000+01:002009-03-08T20:31:00.000+01:00Jeg tror du har helt ret Vibeke. Men pyt med at de...Jeg tror du har helt ret Vibeke. Men pyt med at de ikke har en stjerne, det skulle stadig være en kæmpe oplevelse at spise der alligevel :-)<BR/>Knus<BR/>MalouMalou Klidmosterhttps://www.blogger.com/profile/16142549197780272980noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-43256880894926568152009-03-08T17:31:00.000+01:002009-03-08T17:31:00.000+01:00Ja det med stjernerne, det tror jeg er rigtigt, je...Ja det med stjernerne, det tror jeg er rigtigt, jeg syntes at have hørt, at de holder sig til hovedstæderne uden for Frankrig, jeg mener ikke, at det holder helt, men her i Danmark gør det.<BR/>Knus VIbekeVibekehttps://www.blogger.com/profile/15006791983276002505noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-51563383326211907262009-03-08T17:08:00.000+01:002009-03-08T17:08:00.000+01:00Hej HanneJeg kunne også ha´ kommet saftevand, ribs...Hej Hanne<BR/>Jeg kunne også ha´ kommet saftevand, ribsgele eller sukker i, men colaen øger væskemængden og søder samtidigt. Det smager ikke igennem i saucen, men tager bare det oversaltede.<BR/>Ja, lidt trist med Big Red. Men jeg har da nogle billeder af den :-)<BR/>Kærligst MalouMalou Klidmosterhttps://www.blogger.com/profile/16142549197780272980noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-49790009467217481162009-03-08T15:36:00.000+01:002009-03-08T15:36:00.000+01:00Kære VibekeÅh, jeg vil også SÅ gerne på Noma. Elle...Kære Vibeke<BR/>Åh, jeg vil også SÅ gerne på Noma. Eller på Paustian, Kong Hans eller Era Ora. Men det kræver jo en større planlægning at få det til at klappe. Det er en god idé at lave en 'rundtur' hvor du får set lidt af det hele. <BR/>De kloge siger at den eneste grund til at Malling & Schmidt ikke har fået en Michelinstjerne, er fordi den ligger i Århus. Men det skulle være en Malou Klidmosterhttps://www.blogger.com/profile/16142549197780272980noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-85549590720751233682009-03-08T14:27:00.000+01:002009-03-08T14:27:00.000+01:00Hej MadameJeg glæder mig også til at se hvad den k...Hej Madame<BR/>Jeg glæder mig også til at se hvad den kan bruges til. Der er en Kille Enna opskrift på en bagt løgsuppe, som jeg er vild efter at prøve.<BR/>du får lige en søndagskrammer igen fra smilets by :-)<BR/>MalouMalou Klidmosterhttps://www.blogger.com/profile/16142549197780272980noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-13308654469482665592009-03-08T12:07:00.000+01:002009-03-08T12:07:00.000+01:00Kære MalouDu drømmer om at spise hos Malling &...Kære Malou<BR/>Du drømmer om at spise hos Malling & Schmidt, -jeg drømmer om at spise på Noma, men de lange ventelister gør, at det er næsten umuligt at planlægge, jeg vil have det til, at hænge sammen med en tur i Operaen og Dr.s nye koncerthus.<BR/>Jeg var inde og kikke på menuer osv. hos Malling & Schmidt, og ser, at de har nogenlunde samme ideer som Noma, de kører begge på det nordensVibekehttps://www.blogger.com/profile/15006791983276002505noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-3065238646306384342009-03-08T09:55:00.000+01:002009-03-08T09:55:00.000+01:00Jeg er spændt på at høre om dine erfaringer med Rö...Jeg er spændt på at høre om dine erfaringer med Römertopfen - min mor havde sådan en og tryllede de lækreste retter frem. <BR/>Søndagskram fra Nordsjælland ;o)Madamehttps://www.blogger.com/profile/17520856074334186426noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-23146242197669163252009-03-08T09:45:00.000+01:002009-03-08T09:45:00.000+01:00Hej PernilleDet der cola nummer er altså også noge...Hej Pernille<BR/>Det der cola nummer er altså også noget jeg selv har fundet på. Men det hjælper. Cola er jo rigmelig smagsneutral, bare sukker og lidt karamel. Det der får en sauce til at smage optimale er sødt, salt, surt og bittert. Så den blev reddet på målstregen. En rigtig kok ville korse sig :-)<BR/>Det er simpelthen sådan en lækker salat. Det kræver lidt arbejde, men det er det hele værd.Malou Klidmosterhttps://www.blogger.com/profile/16142549197780272980noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-59641572319761590582009-03-08T09:37:00.001+01:002009-03-08T09:37:00.001+01:00Tak, Mandame - det var bare super godt. Colaen for...Tak, Mandame - det var bare super godt. Colaen fortynder, dæmper det salte og giver lidt sødme og et snert af karamel. Det er super smart med stegepose, det giver et minimum af rengøring. Jeg tror at det bliver endnu bedre i en Römertopf, de har en på tilbud i Fakta i ugen der kommer. Måske skulle jeg købe en. Big Red har efterladt en hul, hvor der lige kan klemmes en Römertopf ind :-) Kille EnnaMalou Klidmosterhttps://www.blogger.com/profile/16142549197780272980noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-50019774779397661482009-03-08T09:37:00.000+01:002009-03-08T09:37:00.000+01:00Hej MalouJeg har da aldrig hørt om det med cola fø...Hej Malou<BR/>Jeg har da aldrig hørt om det med cola før, bruger man det hvis det er blevet for salt ??? Jeg vil lave din salat i morgen, den ser superlækker ud. Synd at du måtte af med dit røde dyr, men hvis kræfterne ikke er til det, så må det være sådan.<BR/>God søndagPernille på 1.https://www.blogger.com/profile/08238477952251934780noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-78435738522179668312009-03-08T08:21:00.000+01:002009-03-08T08:21:00.000+01:00Hej MalouGodt trick med colaen. Jeg kan bare ikke ...Hej Malou<BR/>Godt trick med colaen. Jeg kan bare ikke lige forestille mig smagen. Men den gør måske mere sødt og dæmper saltet end smager af cola?<BR/>Trist med kitchen aid'en:( <BR/>Kærligst HanneHanne K's verdenhttps://www.blogger.com/profile/10181743863258049852noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-80965789783205544642009-03-08T07:34:00.000+01:002009-03-08T07:34:00.000+01:00Wauw hvor lyder det lækkert, Malou! Og spændende a...Wauw hvor lyder det lækkert, Malou! Og spændende at man kan komme cola i skysaucen. Jeg har ikke prøvet at stege kylling i stegepose - men det er jo oplagt, så det vil jeg gøre næste gang. Mon ikke det bliver lidt som stegning i Römertopf, altså at al saft og kraft holdes mest muligt inde i kyllingen. <BR/><BR/>Det er frygtelig trist, er du var nødt til at skille dig med din røde ven ...!Madamehttps://www.blogger.com/profile/17520856074334186426noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-48316208403541213432009-03-08T01:01:00.000+01:002009-03-08T01:01:00.000+01:00Hej SusanneJa, det har været en drøj omgang. Jeg h...Hej Susanne<BR/>Ja, det har været en drøj omgang. Jeg havde sukket efter den i over 15 år, fik den i svendegave og har kun brugt den én eneste gang. Men det er for dyr og god en ting bare at have til at stå i et hjørne og samle støv. Det er helt klart et vigtigt skridt i min erkendelsesproces. Jeg får ikke mine kræfter tilbage! <BR/>Tak, det var super dejlig (og nem) mad :-)<BR/>Glad hilsen<BR/>Malou Klidmosterhttps://www.blogger.com/profile/16142549197780272980noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-13550212894288466832009-03-08T00:54:00.000+01:002009-03-08T00:54:00.000+01:00Hej PetuniaTak, det var slet ikke så tosset :-)Gla...Hej Petunia<BR/>Tak, det var slet ikke så tosset :-)<BR/>Glad hilsen<BR/>MalouMalou Klidmosterhttps://www.blogger.com/profile/16142549197780272980noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-66556410194531325712009-03-08T00:53:00.000+01:002009-03-08T00:53:00.000+01:00Kære VibekeTak, det var rigtig godt. Det med colae...Kære Vibeke<BR/>Tak, det var rigtig godt. Det med colaen er et rigtigt bisse-trick. Jeg fandt på det da jeg var i lære og pludselig stod med 30 liter oversaltet paprikasauce. Det kunne 1 liter cola og saften fra 2 citroner redde. Så der sparede jeg en af de andre elever fra en kæmpe skideballe :-)<BR/>Ja, grovbrødet er ikke så tosset. Jeg har kun bagt det en gang, og der var helt klart også for Malou Klidmosterhttps://www.blogger.com/profile/16142549197780272980noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-70732204640185771872009-03-07T22:47:00.000+01:002009-03-07T22:47:00.000+01:00Jeg kan godt forstå det var hårdt at skulle skille...Jeg kan godt forstå det var hårdt at skulle skille sig af med din røde drøm. Den er bare så smuk.<BR/>Dagens ret ser også fantastisk indbydende ud.Sushttps://www.blogger.com/profile/15736084539171400431noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-71235989012388127142009-03-07T22:20:00.000+01:002009-03-07T22:20:00.000+01:00Yummi:)Det ser utrolig godt ut til "posemat" å vær...Yummi:)<BR/>Det ser utrolig godt ut til "posemat" å være!!!Petuniahttps://www.blogger.com/profile/14293164536126433312noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-59498988827804763012009-03-07T21:32:00.000+01:002009-03-07T21:32:00.000+01:00Spændende menu Malou, med eller uden cola.(det har...Spændende menu Malou, med eller uden cola.(det har jrg nu aldrig hørt før)<BR/>Nu har vi rystebrød, og posekyllinger, hvad skal vi så finde på?<BR/>Jeg bagte et ryste grovbrød i eftermiddags, det blev faktisk ret godt, næste gang kommer jeg lidt mere vand i den, de skriver 4 dl. men jeg tror der skal lige så meget i, som i rugbrød.<BR/>Knus VIbekeVibekehttps://www.blogger.com/profile/15006791983276002505noreply@blogger.com