tag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post225543667377078126..comments2023-10-22T17:01:21.187+02:00Comments on Klidmoster.dk: Retro rejecocktail...Malou Klidmosterhttp://www.blogger.com/profile/16142549197780272980noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-29993609912653004012012-07-23T21:13:58.048+02:002012-07-23T21:13:58.048+02:00Nu var det jo tænkt som sådan, men på en varm somm...Nu var det jo tænkt som sådan, men på en varm sommerdag, er det da en skøn hovedret eller ihvertfald frokostret. Men ellers kan jeg godt se det.Deborahhttp://deborah.dknoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-75712369940983238952012-07-23T08:27:08.374+02:002012-07-23T08:27:08.374+02:00Hej Astrid
Som du kan se ovenfor i mit svar til L...Hej Astrid<br /><br />Som du kan se ovenfor i mit svar til Lone - så er alle pladserne besat i denne omgang. Men går alt vel kommer der rig mulighed for at komme med en anden gang ;-)Malou Klidmosterhttps://www.blogger.com/profile/16142549197780272980noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-58632006775350222522012-07-23T08:25:56.978+02:002012-07-23T08:25:56.978+02:00Tusind tak Lone :-)
Ja, gæsterne er for længst på...Tusind tak Lone :-)<br /><br />Ja, gæsterne er for længst på plads. Jeg var nødt til at invitere folk jeg kender her til den første runde. Så kan jeg øve mig på at ha' folk her samtidig med at jeg skal 'levere varen'. Men bliver det en succes og kan jeg holde til det - så bliver det noget der kommer til at ske 3-4 gange om året under bagatelgrænsen. Og så er der åbent for alle - dog Malou Klidmosterhttps://www.blogger.com/profile/16142549197780272980noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-10387439250492879262012-07-23T08:21:57.068+02:002012-07-23T08:21:57.068+02:00Det var også i 80'erne jeg gjorde min debut på...Det var også i 80'erne jeg gjorde min debut på de skrå køkkenbrædder. Ak ja, Karolines tunmousse på en hel pakke SMØR - sikke minder :-D<br /><br />JA, der er godt nok sket meget siden :-)Malou Klidmosterhttps://www.blogger.com/profile/16142549197780272980noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-67767014833923664432012-07-23T08:20:33.902+02:002012-07-23T08:20:33.902+02:00Ha ha, det skal han heller ikke - det var bare for...Ha ha, det skal han heller ikke - det var bare fordi i et af hans programmer 'Med kniven for struben' var der en rejecoktail SÅ slem at den nærmest gjorde ham mundlam :-D<br /><br />Aww, tak - du kan tro den var god. Men 150 g rejer er godt nok i overkanten til en forret :-)Malou Klidmosterhttps://www.blogger.com/profile/16142549197780272980noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-7203185486269630682012-07-22T23:11:59.031+02:002012-07-22T23:11:59.031+02:00Jeg kan ikke se, hvad Bo Bech skal have en undskyl...Jeg kan ikke se, hvad Bo Bech skal have en undskyldning for. I min bog, har han altså ikke ALTID ret, selvom han tror det. <br /><br />Jeg havde glædeligt spist din rejecocktail, det er helt sikkert.Deborahhttp://deborah.dknoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-90377160537356647292012-07-22T23:09:01.697+02:002012-07-22T23:09:01.697+02:00Jeg melder mig også MEGET gerne!Jeg melder mig også MEGET gerne!Astrid Wergehttps://www.blogger.com/profile/17861439692728840992noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-35069779723196613852012-07-22T18:52:32.149+02:002012-07-22T18:52:32.149+02:00Mums. Lækker rejecocktail. Har du håndplukket dine...Mums. Lækker rejecocktail. Har du håndplukket dine gæster til Restaurant Day, for ellers melder jeg mig da gerne :-)? Tænk at blive forkælet med det ypperste fra Malou Klidmoster..... det kunne være stort.<br />Kh Lone, MårsletLone Ringskærhttps://www.blogger.com/profile/03184790164942084182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-2235144541177478782012-07-22T17:30:34.279+02:002012-07-22T17:30:34.279+02:00Uh 80'er mad vækker mange minder. Det var neto...Uh 80'er mad vækker mange minder. Det var netop der jeg begyndte at synes det var sjovt at lave mad. Og serverede man rejecoctail eller tunmousse, ja så var det godt nok et festmåltid. Jeg kan nu godt li, at der er sket noget med maden siden :)tutsihttps://www.blogger.com/profile/12416962582787039057noreply@blogger.com