tag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post2145162522859251214..comments2023-10-22T17:01:21.187+02:00Comments on Klidmoster.dk: Hotte hotwings i ovn...Malou Klidmosterhttp://www.blogger.com/profile/16142549197780272980noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-63019927402008323102015-01-25T18:37:52.118+01:002015-01-25T18:37:52.118+01:00ser riktigt gott ut =)ser riktigt gott ut =)tommyhttp://investerasmart.blogg.se/?tmp=1817noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-69292303456442698812015-01-23T14:15:28.130+01:002015-01-23T14:15:28.130+01:00husk gummihandsker og evt. maske :-)husk gummihandsker og evt. maske :-)Kim Schulzhttp://www.grillkokkerier.dknoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-89107507366747201532015-01-23T11:51:33.863+01:002015-01-23T11:51:33.863+01:00Faktisk er opskriften ikke så svær :-) Jeg fjerner...Faktisk er opskriften ikke så svær :-) Jeg fjerner kerner og stilk, fra en bunke BOC (og i dette tilfælde også en lidt mindre bunke habanero) og så ryger de i en gryde med et par dl eddike og et godt drys salt. Lad det simre til chilierne er helt møre og smag til med mere eddike, salt og sukker (nåja jeg brugte sukrin og ikke sukker, men det er en detalje). Koger den for hurtigt tør, så kan den Kim Schulzhttp://www.grillkokkerier.dknoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-45772088942479220692015-01-23T10:00:55.887+01:002015-01-23T10:00:55.887+01:00Jaha, SÅ sygt stærke. Spiste resterne i går og syn...Jaha, SÅ sygt stærke. Spiste resterne i går og syntes de var endnu stærkere. Trænger virkelig til en lille chilipause nu.<br /><br />Opskriften på Kims sauce ligger desværre ikke online, for ellers havde jeg linket direkte til den ;-)Malou Klidmosterhttps://www.blogger.com/profile/16142549197780272980noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-81260952922072155212015-01-23T09:46:31.693+01:002015-01-23T09:46:31.693+01:00hahahaha..... det kender jeg alt for godt. Jeg har...hahahaha..... det kender jeg alt for godt. Jeg har netop købt en omgang Bhut Orange Copenhagen - og de er sygt stærke....tror lige jeg dapper forbi Kim og ser på hans sovs.SushiStegenhttps://www.blogger.com/profile/18423236328737499212noreply@blogger.com