tag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post1849524697896549560..comments2023-10-22T17:01:21.187+02:00Comments on Klidmoster.dk: Hyldeblomstsaft...Malou Klidmosterhttp://www.blogger.com/profile/16142549197780272980noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-35308703826659844402011-06-22T12:21:29.680+02:002011-06-22T12:21:29.680+02:00Hej Klidmoster,
Jeg har lige en enkelt (forsinke...Hej Klidmoster, <br /><br />Jeg har lige en enkelt (forsinket) kommentar. Når man tilbereder mad med citronskal er det vigtigt at man bruger økologiske citroner. <br /><br />Det skyldes at betegnelsen ubehandlede citroner, dækker over citroner der ikke er behandlet EFTER høst. Derfor vil de ofte være behandlede med de samme midler som ellers, bare mens de hænger på træerne.Det eneste man får ud Stine Elisenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-90012637684918343222011-06-21T09:59:11.844+02:002011-06-21T09:59:11.844+02:00Sorry, kan ikke nå at svare - er på´vej til Foo Fi...Sorry, kan ikke nå at svare - er på´vej til Foo Fighters koncert :-)<br /><br />Hyldeblomstsaftern sies og fryses i små portioner. Hyldeblomstvodkaen er vodka der trækker med hyldeblomster i 4 dage, sies og smages til med lidt sødt.<br /><br />Og nu må jeg løbe :-)Malou Klidmosterhttps://www.blogger.com/profile/16142549197780272980noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-57655799422180485662011-06-20T18:31:35.241+02:002011-06-20T18:31:35.241+02:00Jeg har lige et spørgsmål, da min mor gerne vil la...Jeg har lige et spørgsmål, da min mor gerne vil lave hyldeblomst vodkaen.. Jeg forstår nemlig ikke helt, hvordan jeg skal gøre..<br />Vi tager ½ liter vodka, og blander vi det så op med noget af hyldeblomst-blandingen eller??Mariehttps://www.blogger.com/profile/10947424732619917012noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-65959907448261561632011-06-17T16:10:41.311+02:002011-06-17T16:10:41.311+02:00Det skulle være bedst at plukke hyldeblomsterne ti...Det skulle være bedst at plukke hyldeblomsterne tidligt om morgenen , det er der hvor der er mindst kryb i :)))mansehttps://www.blogger.com/profile/03454718398278966002noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-4979003940777013112011-06-16T22:09:54.334+02:002011-06-16T22:09:54.334+02:00Snedigt! Det er jo DET jeg skal gøre med citronern...Snedigt! Det er jo DET jeg skal gøre med citronerne, jeg skærer dem bare i skiver - det må jeg huske til år :D<br /><br />Lyder også virkelig lækkert med vodka og eddike, måske jeg lige skulle ud og snupse lidt flere blomster :)Hende den lille lyshåredehttps://www.blogger.com/profile/06286416426196748808noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-18090417511084786362011-06-16T18:55:46.873+02:002011-06-16T18:55:46.873+02:00Jeg skal da så meget ha lavet hyldeblomstsaft - de...Jeg skal da så meget ha lavet hyldeblomstsaft - den står faktisk og trækker, så på en måde er den jo allerede lavet:-)<br />Spændende med eddiken, kunne være jeg skulle kaste mig over den.Annehttps://www.blogger.com/profile/14258815683485787481noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-78317250876145167722011-06-16T18:29:25.981+02:002011-06-16T18:29:25.981+02:00Jeps - den er lavet og det meste puttet i fryseren...Jeps - den er lavet og det meste puttet i fryseren. Jeg overvejer at lave endnu en portion - fordi det er så hyggeligt :)Applehttps://www.blogger.com/profile/02321345490473009071noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-52133241225678719072011-06-16T17:03:15.499+02:002011-06-16T17:03:15.499+02:00Jeps - hvis jeg da ellers får hevet et par timer u...Jeps - hvis jeg da ellers får hevet et par timer ud af kalenderen og kommer af sted. Håber at der er færre myg end sidste år...! :-OPiskerisethttps://www.blogger.com/profile/14199205159506890106noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-69502789788365045682011-06-16T16:13:30.132+02:002011-06-16T16:13:30.132+02:00Jeg har køleskabet fyldt efter første omgang, der ...Jeg har køleskabet fyldt efter første omgang, der også blev hentet ind til fra nabohaven ;-) (Der bor ikke nogen så pt er det MIN have). Planlægger snart en tur mere, for selvom det blev godt er der et par ting der bestemt kan gøres bedre.<br />Er i øvrigt glad for at læse at du heller ikke skyller blomsterne :-)Tanja Cederholm / Kritterhttps://www.blogger.com/profile/14392586270240167122noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-24925754521633302502011-06-16T16:11:18.404+02:002011-06-16T16:11:18.404+02:00Ahrrr... jeg havde egentlig også skrinlagt det for...Ahrrr... jeg havde egentlig også skrinlagt det for i år (man kan jo efterhånden købe det til ingen penge), men måske jeg alligevel tager mig sammen efter at blive inspireret af din altid dejlige blog... Hvis jeg får det lavet, er det i hvert fald din "skyld" =DBerit Jørgensennoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-14268097102950406312011-06-16T14:23:56.446+02:002011-06-16T14:23:56.446+02:00Nix. Ikke i år, for utøj har bzat hylden :(Nix. Ikke i år, for utøj har bzat hylden :(Frøskuffenhttps://www.blogger.com/profile/07427272181864368736noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-59451608998274794252011-06-16T13:38:04.167+02:002011-06-16T13:38:04.167+02:00Laura: jeg plejer først at fiske alle blomsterne o...Laura: jeg plejer først at fiske alle blomsterne op, og derefter si den igennem et klæde (eller en saftsi, hvis man har sådan en). Den skal fortyndes ret meget - den jeg plejer at lave er nok 1 del saft til 8 dele vand.<br /><br />Og mums, jeg har planlagt hyldeblomstjagt på lørdag - glæder mig allerede! Har stadig en halv flaske fra sidste år, jeg lige har hevet op af fryseren.Marianne Lunahttps://www.blogger.com/profile/09161590213812385433noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-19836952239442819322011-06-16T13:10:53.552+02:002011-06-16T13:10:53.552+02:00Åhhhhhhh barndom kom igen! Jeg må en dag tage mig ...Åhhhhhhh barndom kom igen! Jeg må en dag tage mig sammen og lave sådan noget saft. For dælen da også! Men... indtil videre vil jeg nyde dine billeder og savle (også over den smukke Århusianske natur :-))H. Dottiehttps://www.blogger.com/profile/17916975946534306452noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2966947643013780075.post-4865661470022507562011-06-16T13:03:30.806+02:002011-06-16T13:03:30.806+02:00Hej :) Sier man så saften efter, at den har trukke...Hej :) Sier man så saften efter, at den har trukket på køl - eller fryser du med blomster og det hele? :) Jeg forestiller mig, at din skal drikkes ufortyndet, men tænker, om man ikke kunne forlænge holdbarheden ved at lave en slags hyldeblomstkoncentrat/sirup, som basis for saft? Tak for masser af lækker mad! <br /><br />/LauraLauranoreply@blogger.com