onsdag den 22. maj 2019

Ovnstegte kartofler med timian...

Selv om vejret er lidt halvfesent, så er grill-sæsonen startet her. I weekenden smed jeg en kæmpe bøf på min lille Weber på altanen og lavede de her kartofler til:

Hele ovnstegte, gyldne kartofler med timian og olivenolie. 

Det er ikke ret tit jeg spiser kartofler selv, men nu hvor jeg har fået en kæreste, kommer de oftere på bordet. Han ELSKER kartofler, og kan tage godt fra, så der går en del til. Så turen gik atter til Plantorama, hvor jeg også havde scoret kartofler til den indiske kartoffelsalat. Jeg udvalgte mig ca 1 kg, af de fineste små, til formålet.

Det er verdens mest dovne kartofler. Eller også er det mig der er doven. De blev i hvert fald ikke skyllede, men blot smidt i en pose - og fik selskab af 3 spsk god olivenolie, 1 spsk tørret timian og en god portion urtesalt.

Posen blev rystet godt - og kartoflerne fordelt på en bageplade. De kom derefter i ovnen på 200°C i 15 minutter - hvorefter ovnen blev slukket og de fik 5 min på eftervarmen.

Og så var det labre kartofler, som blev pyntet med lidt frisk bredbladet timian fra altanen.

De gyldne basser gjorde stor lykke, sammen med en kæmpe grillet rib-eye, dampede asparges, rød spidskålssalat og den her fetacreme med skyr

God dag, til dig der kom her forbi...
Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...