fredag den 18. november 2016

Vinderen er fundet...

Så er vinderen af min give-away med en GreyLime Power Stone 10.400 mAh fundet. 

Jeg har forsøgt mig med en ny metode til udtrækningen denne gang. Før i tiden har jeg printet alle kommentarene her på bloggen ud, streget de ugyldige over og givet dem numre - men det er jo spild af godt papir, så denne gang blev den en helt igennem digital affære. 

Først sorterede jeg alle de ugyldige kommentarer fra - og der var en del der ikke havde opfyldt betingelserne med enten en ønsket farve eller en gyldig mailadresse. Og så tildelte jeg alle de gyldige kommentarer, både her og på Facebook, et nummereret lod. Det blev til 156 gyldige lodder i alt.

De tal fodrede jeg til Random.org og trykkede på knappen:

*Pling* vinderen blev lod nr 8:

Vinderen blev PIA. Tillykke. Der er en mail på vej til dig.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Husk at Powerbanken.dk giver alle mine læsere mulighed for at få 15% rabat, uden tidsbegrænsning, på hele deres sortiment af powerbanks, kabler, selfie-stænger og skærmbeskyttelse. Du skal blot benytte rabatkoden klidmoster15 når du handler i webshoppen. 

1 kommentar:

  1. Stort tillykke til Pia :-)

    Jeg deler gerne giveaways på min nye giveaway-blog: "Giveaways i Danmark".

    Rigtig god weekend fra Maria.

    SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...