torsdag den 3. marts 2016

Will It Waffle: En halv ørn i rede...

Endelig knækkede min feberkurve. Efter så mange dage med høj feber, er det virkelig en lettelse. Har bogstavelig talt været helt kogt i hovedet. Faktisk har jeg været så langt ude i min febervildelse, at jeg har skabt denne.....æh....ting...i vaffeljernet:

Ingen ved om det er en burger eller en sandwich - men ingredienserne er ½ grillkylling med pommes frites. I kid you not!

Alle gode historier kræver en begyndelse. Den her historie begyndte søndag aften, hvor jeg stadig 'bare' havde tømmermænd fra lørdagens Sovsetopmøde. Jeg bestilte tak-out fra Sindbad på Viby Torv - en knaldgod kebabtallerken med pommes og dressing. Det er seriøst det bedste kebab der findes! Men når man bestiller mad udefra, er det tit et minimum man skal bestille for - og i det her tilfælde betød det at jeg var nødt til at bestille noget mere. Og det blev så ½ grillkylling med sveller - som straks røg på køl.

Men så gik det hverken værre eller bedre, end at jeg vågnede op mandag morgen med høj feber og influenza med sidevogn. Der var ingen appetit, så resterne kom først i spil tirsdag, hvor jeg åbenbart kravlede i køkkenet i et anfald af Stop Spild Af Mad iver.

Om jeg begriber hvorfor jeg købte det? Kolde pommes frites er jo dødsyge - og svære at puste nyt liv i. Well...tilsæt feber og et vaffeljern....så kører det!

*Ae ae* stakkels lille kylling. Jeg glemmer hver gang, at en konventionel fugl er sådan en lille forkølet stakkel. Og ja, min øko-sjæl får dårlig samvittighed. Men nogle gange må man tage til takke med det man kan få bragt.

De kolde pommes blev kørt *wroom wroom* i minihakkeren. Og så blev de presset godt sammen i vaffeljernet isat pladerne til belgiske vafler.

Det gav 2 knasende sprøde kartoffelvafler. Meningen var at jeg så ville plukke den kolde kylling og lave en slags club ud af det. Men SÅ fik jeg en anden idé...

Lår og overlår af den lille fugl fik forsigtigt fjernet benene fra 'bagsiden'.

Det gav to fine stykker med intakt skind. *Slam* - i vaffeljernet med dem!

Tah-da: vaflet sprød kylling. 

Først en af den sprøde kartoffelvafler i bunden.

Så salaten der var med til kyllingen.

Og så den sprøde vaflede kylling. Men der manglede ligesom et eller andet...

Der skulle da lidt sriracha-mayo til. Sådan en rørte jeg sammen af lige dele sriracha og mayo. Videre!

Sriracha-mayo og lidt timian - så manglede der bare toppen.

Og så var der 'grillkylling med pommes frites' - som du med garanti aldrig har set det før! 

Jeg har nok i min feberkoger tænkt at det ville være noget jeg kunne bruge i mit påsketema, men nu syntes jeg at den er lidt for pløk til formålet - men alligevel for sjov til ikke at vise frem. Så derfor kommer den på nu. 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Puha, selv om feberen er lettet er der lang vej endnu. Er stadig utrolig tung i hovedet af forkølelsen og er virkelig i kontakt med mine mavemuskler pga slædehundehosten. Ligger bare her under dynen og døser til et ene afsnit serie-halløj efter det andet. Min hjerne visner......jeg er SÅ understimuleret.

Og sulten....vildt sulten. I dag bliver jeg vist atter nødt til at bestille noget mad udefra. Gad godt noget ordentligt. Gad vide om det overhovedet kan fås?

5 kommentarer:

 1. Dét var da lige godt en speciel indpakning. Håber det smagte :-)
  Kæmpe god bedring sendt på din vej

  SvarSlet
 2. På en eller anden, lidt bizar, måde ser det egentlig ret lækkert ud.. Haha.
  Findes der ikke en kineser-biks i omegnen? Sådan en gang kinesisk hønsekødssuppe er altså god mod øm hals og snot! Rigtig god bedring til dig :-)

  SvarSlet
 3. Du er 100% pløk. Nej vent, jeg hæver det til 120% pløk ;-)

  SvarSlet
 4. Haha, genialt! Men nu har jeg lyst til grillkylling, ih!

  SvarSlet
 5. Mega kreativt!
  Må jeg komme med to råd til bekæmpelse af "slædehund-hoste" (mine lunger er jo ikke særlig gode...)
  hvis den er helt gal - og mavemusklerne totalt kaput, bækkenbunden overtræt og man trænger til at få lov til at sove... så kan lægen hjælpe med den eneste hostesaft som dur: Pectyl! Den er på recept - og bør kun bruges når hosten er mega slem.
  Mange gange kan jeg klare mig med følgende varme drik:
  en pose kamille te, 1 tsk timian (i te filterpose) overhældes med kogende vand (jeg snyder - og giver en tur i micro ovnen). Skal trække lidt - men drikken SKAL være mega varm. Poserne fjernes.. og så en lille sjat rigtig solbærsaft.
  Timian er kendt for at hjælpe på hoste.. bruges også til heste med hoste!

  God bedring!
  Catharina

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...