tirsdag den 21. juli 2015

Ispinde med banan, kakao og kokos...

Her får du opskriften på nogle rigtig labre ispinde - helt uden raffineret sukker, mælkeprodukter eller hejs. De indeholder blot 4 økologiske ingredienser + hvid chokolade: 

Lækre cremede sager med masser af mundfylde og smag.

De 4 hovedingredienser: 

3 små bananer
3 spsk akaciehonning
3 dl kokosmælk
3 spsk kakao

(Brug agavesirup eller lignende for en vegansk udgave)

Blend bananer i skiver sammen med kakao og honning *wroom wroom*

Pisk kokosmælken i. Kør evt blandingen igennem en fintmasket sigte.

Frys blandingen ind i ispindeforme 6-8 timer. Jeg bruger dem her.

Pop derefter de færdige ispinde ud. De er virkelig lækre som de er, men man kan godt lige tage den et skridt videre.

Smelt lidt hakket hvid chokolade - enten i mikroovn eller vandbad - og fordel det over ispindene med en teske.

Det må gerne være lidt rustikt. Og så kan de pakkes i en bøtte med bagepapir imellem og kommes tilbage på frost til de skal serveres.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

I dag bliver en STOR dag. Min bortadopterede søn kommer her og besøger mig for første gang. Det er noget jeg har drømt om i over 25 år - og nu sker det så endelig. Jeg har allerede været på besøg hjemme hos ham og vi har været ude at spise sammen et par gange i København. Men det at han kommer her i mit hjem og ser hvor jeg bor - det er vildt. Vi skal mødes ved middagstid i morgen, se lidt på byen og (naturligvis) spise aftensmad på Memphis Roadhouse. Og onsdag skal vi spise frokost sammen inden han skal videre på ferie. Der har krævet lidt forberedelse. Anne har været en sand engel og hjulpet mig (igen igen) med at rydde op og gøre rent i går - så lejligheden er klar til mit livs vigtigste gæst. Nu skal jeg så bare lige ha' styr på mig selv og mine nerver. Jeg har ikke set ham siden jul og glæder mig utroligt meget til at tilbringe noget kvalitetstid sammen med ham.

Rigtig god tirsdag til alle der kommer her forbi...


8 kommentarer:

 1. Åh Malou - jeg ville skrive en masse om dine fine ispinde (måms!), men i stedet bliver det et stort HURRA for dagen i dag! Må dagen blive fyldt med solskin, smil, glæde, god mad, dejlig sludren og nye minder til samlingen. Jeg ønsker jer begge to en fantastisk vidunderlig dag :)

  Alverdens glæde fra

  Kristina.

  SvarSlet
 2. mums hvor ser det godt ud og rigtig nemt ud :)
  - må prøves!

  //www.neronoir.dk

  SvarSlet
 3. Hurra for vigtigt besøg <3 Mon ikke der nok skal komme hold på nerverne når først han er hos dig? Håber I får et par hyggelige dage.

  SvarSlet
 4. Ej, jeg sidder her og bliver helt rørt ved at læse om din søn, der kommer på besøg! Jeg håber, I får/har haft en fantastisk dag sammen! Er i øvrigt vild med ordet "mundfylde" - det ord har jeg længe manglet :)

  SvarSlet
 5. Nøj, kan dubikke liiige få egen hjemmeis-bil? ;)
  - Anne
  www.venterpaavin.blogspot.com

  SvarSlet
 6. Fantastisk- det lyder så rørende, at han kommer på besøg og udfra dit FB billede så lignede det , at det gik godt?

  SvarSlet
 7. Hejsa
  Jeg elsker de hjemmelavede ispinde, men især børnebørnene er vilde med dem. MEN jeg kan ikke få den hvide chokolade til at hænge fast. Hvad gør jeg?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hejsa

   Uha, det kan være svært at få den til at hænge fast. De falder gerne af når man begynder at spise af den. Det er nemmere at overtrække hele ispinden med et tyndt lag.

   Slet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...