Foto: Anders Tvede |
Foto: Anders Tvede |
Forventningsfulde, sultne mennesker.
Foto: Anders Tvede |
Foto: Anders Tvede |
Foto: Anders Tvede |
Foto: Anders Tvede |
Foto; Anders Tvede |
Foto: Anders Tvede |
Der var også ristet tørsaltet bacon fra grisene til postejen. OMG! Og til at smøre sit brød med, var der øko SMØR og denne fuldfede hjemmerørte mayonnaise med safran.
I glasset fik vi en dejlig fransk, frugtig, biodynamisk 2014 Domaine De Majas hentet i Pyrenæerne.
Sikke en frokost! Hver en bid, en stor nydelse. Godt økologisk pålæg kan være virkelig svært af få fat i, så det har var jo det rene slaraffenland. Vi hyggede over maden, selv om vejret ikke lige viste sig fra sin mest sommerlige siden. Det holdt dog tørt.
Ole kom igen forbi - og denne gang havde han dessert med. Desserten var lavet på rabarber - hevet op hjemme i hans have ved daggry.
De fine stængler var blevet snittet og marineret under vakuum i bla æblesirup. Det gjorde at de stadig havde bid og knas, men masser af dejlig sødme. Der var toppet med letpisket double cream fra Naturmælk - og et drys sukkerristede hasselnødder. Himmelsk!
Man kan ikke undgå at blive fuldkommen øko-forlibt i Ole og hans mad. Sikke et scoop for NorthSide. Der kommer mere i et senere indlæg om Ole og Outside. Indtil da, kan du læse hvad Aarhus Update har at sige om Oles Gård på NorthSide lige her.
Mætte og glade gik Anders og jeg på jagt efter den hemmelige bar - som i år var Njord Ginclub.
Foto: Anders Tvede |
Foto: Anders Tvede |
Foto: Anders Tvede |
Først blåbær (The Blue Van). De stødes og tilsættes 4cl Sun and Citrus, akaciehonning og friskpresset limejuice. Der shakes og den serveres strained over is...
Og garneres med en brændt rosmarinkvist (Arcade Fire) og en skumfidus (Snow Patrol). Forfriskende og med behersket sødme. Bestemt sine 100 kr værd. Der begyndte at blive tæt pakket i baren, så vi fandt tilbage på festivalpladsen for at høre/se noget musik og mødes med Iben.
Foto: Anders Tvede |
*Vinke vinke* Efter at ha' gemt sig bag kameraet hele weekenden, skulle han også lige knipses på vejen ud. Det har været SÅ fantastisk at ha' ham med som fotograf - et bedre levende hjælpemiddel til dumme arme fås ikke. TUSIND TAK!
Og så var Iben og jeg alene - og så gik det jo kun en vej....mod hegnet i Tuborg RÅ og shots i rå (pun intended) mængder.
Stive Lis på slap line |
Iben og jeg besluttede os for at dele en NorthSide burger (Argh, kan ikke huske prisen...65 kr måske?). Jeg fik også en sidste år og skrev om den lige her. I år er alle komponenterne økologiske, på nær ostesaucen. Bollen skuffede fælt - den var knastør, kedelig og fuldkommen ligegyldig. Bøffen derimod var en virkelig smagfuld overraskelse. Perfekt stegt, saftig og med god smag af friskhakket oksekød. Men igen i år må jeg sige: SYLTET agurk i stedet for frisk, tak.
Vi
Der var ikke mange der havde truffet samme valg - og det gav god plads. Jeg har været fuldkommen solgt til stanglakrids siden jeg første gang hørte Rangleklods. Det slår ALLE strenge an i mig. Åh, sikke en fantastiske måde at slutte af på...
Glad og let om hjertet forlod jeg festivalpladens og hentede min cykel på BikeSide. Og så gik det ud af Søren Frichs Vej mod Viby. På vejen mødte jeg et velkendt ansigt:
Søde Kasper Elgaard fra Bubble Tea - som jeg har skrevet om lige her. Han havde lejet en plads + en pølsevogn og allieret sig med et par kammerater. Perfekt lige at kunne få lidt natmad på hjemvejen. Alle madboderne på festivalpladsen lukker nemlig ned under de sidste koncerter - og der plejer kun at være noget mad at få på vej ind mod midtbyen.
Der blev jeg trakteret med en fransk hotter og en kakao. Nøj, det er mange år siden jeg har fået sådan et sæt. Det er altså dansk junkfood når det er bedst. Tak for natmad - det var godt at cykle hjem på!
Jeg er dog slet ikke færdig med at berette om maden på NorthSide. Noget af det var rigtig sløjt og det skal påtales - andet var SÅ godt og det skal roses. Der kommer mere i senere indlæg...
Alle de fåking shots.
SvarSletTak for en dejlig weekend, smukke!
Ja, det var tovlig.
SletSelv tak, det var hyl - og det gør vi da igen ;-)
Det er jo vores dejlige stamkunder! Hilsen ingeniørbaren :)
SletHvor ser det hele bare godt ud! Al det lækre mad... Sikke man bliver sulten! :-)
SvarSletPS. Jeg savner dig sådan på klidfaster.dk - du inspirerer mig så meget til mine fastedage.. Håber snart du har lidt inspiration på den front ;-)
Uanset er jeg bare vild med at følge med på dine blogs, og du har sådan en dejlig, varm personlighed, der smitter igennem på bloggen. Tak for det :-)
Kh Sus