mandag den 18. maj 2015

Start spreading the news...

I'm leaving today. I want to be a part of it, New York, New York...

Så oprandt dagen endelig. Nu rejser jeg 14 dage til New York. Det bliver vildt, crazy og forhåbentligt helt fantastisk.

Det er dog med tungt hjerte at jeg rejser fra mine katte i dag. Jeg ved de er i gode hænder herhjemme hos Pernille mens jeg er væk, men hun skal pludselig kun passe 2 katte og ikke 3.

Iske på hans elskede altan i hans velmagtsdage
Min kære gamle Iske er nemlig blevet meget syg i weekenden og er blevet aflivet her til formiddag. Det var en forfærdelig beslutning at skulle træffe med den ene fod ude af døren. Men han kan ikke mere og hans trivsel er vigtigst. Jeg må sørge over ham når jeg kommer hjem igen.

Så snart Pernille er installeret her hos de 2 tilbageblivende katte, tager Max og jeg toget til København. For at passe lidt på mig og mit helbred, tager vi en overnatning i lufthavnen inden vil flyver til det store udland i morgen ved middagstid. 

Jeg tager en lille computer med - men ved ikke om jeg får blogget eller delt nogle billeder. Men hvis du har lyst til at få et smugkik på alt det spændende jeg oplever og spiser derovre - så kan du følge med lige her på Instagram.

Vinke vinke - pas godt på jer selv og hinanden mens jeg er væk...

5 kommentarer:

 1. Trist :( Kender følelsen...

  Men RIGTIG god tur - glæder mig til at se mere - når du er vel hjemme i DK igen.
  NY og mange stater rundt om er ukendt her irl - så måske du kan gøre at det bliver lokkende til engang i fremtiden.

  Hygge.

  SvarSlet
 2. Åh sikke noget at stå med :-( Det er aldrig sjovt at skulle sige farvel.
  Jeg håber I får en dejlig tur trods alt <3

  SvarSlet
 3. Åh sikke noget at stå med :-( Det er aldrig sjovt at skulle sige farvel.
  Jeg håber I får en dejlig tur trods alt <3

  SvarSlet
 4. Rigtig god tur. Og husk nu at få et par gode opskrifter med hjem :-)

  SvarSlet
 5. Jeg er ikke til katte, men kan godt se, at din gamle hankat var et meget smukt dyr.
  Ja, vi er sikkert mange, der savner hotellet under terminal 3. Det var så fint for os, der kom fra provinsen og skulle med et fly videre ud i verden tidligt om morgenen næste dag. Det var bare lige at tage elevatoren op i terminalen.
  Elsebeth

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...