mandag den 4. maj 2015

Nachos med hot kylling...

Jeg elsker nachos! Knasende majschips, smeltet ost, salsa, cremefraiche - ja tak! Det er dog til den lille sult og sjældent nok til et rigtigt måltid. Det er der dog ændret på her, da der er toppet op med rigelig krydret kylling.

Og så var det pludselig nok til aftensmad. Rigtig comfort food.

Det er et Stop Spild Af Mad projekt. Dagen før havde jeg nemlig været på Memphis Roadhouse og spise hotwings - og havde fået mine rester med hjem i en doggybag goodiebag. Sammen med nogle tortillachips, en pose ost og en rest koriander (fra mine vaflede gorditas med chipotlerejer) var mine nachos allerede godt på vej.

Der var også lidt cheddarost tilbage fra mine cheeseburger sliders og en rest tacosauce på glas. Chilien var fra min Hot Oriental G&T.

Kyllingen blev varmet og pillet fra benene. Den røde chili blev snittet i tynde skiver. Starter man fra bunden, kan man f.eks skære et kyllingbryst i strimler og stege det på panden, med chipotle og lime. Og ellers kan de fleste kødrester bruges.

En passende mængde majschips blev lagt taglagt på en tallerken og drysset med de 2 slags ost.

1-1½ minut i mikroovnen smelter osten til perfektion.

Der blev fordelt tacosauce på toppen - og kyllingen blev drysset over.

Skyren var lidt tyk til formålet, så jeg rørte lidt mælk i for at få den ønskede konsistens. Et drys koriander og chili - og så var der dejlig tex-mex aftensmad. 

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Puha, jeg kæmper lidt her bag kulisserne. Der er godt nok mange detaljer der skal på plads inden jeg rejser til New York om 14 dage. Der er styr på kattene og kattepasseren, kufferterne og dokumenterne - alt andet er kaos. Og mit helbred driller. Min højre arm er meget lidt samarbejdsvillig og lader sig kun sparsomt betjene. Hver anden dag vågner jeg med forventning og spænding - og de andre dage med angstens sved og tankemylder. Det er så grænseoverskridende en tur på ALLE måder. Langt ud af alle komfortzoner og langt, langt, langt væk. Så lige nu handler det om at tage en dag af gangen, så jeg ikke stresser for meget over det...Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...