tirsdag den 14. oktober 2014

Give-away: Rabatbilletter til MAD + kogebog...

I weekenden slår Ridehuset atter dørene op for MAD ( Mit Autentiske Danmark) som er en messe med danske kvalitetsfødevarer.

Jeg har fået muligheden for at give 3 x 2 rabatbilleter væk - som hver gælder for 1 person i 1 dag. 

Der er en liste over MADs udstillere lige her i spalten til højre. Jeg vil opfordre dig at gå på opdagelse i listen og se hvad de forskellige udstillere kommer med.

Temaet i år er Mormormad og det betyder en masse spændende ting - bla lanceringen af en ny kogebog fra Den Lille Kro: 'Mad som vores mor troede hun lavede det'. 

Du kan være blandt en af de første der får fingre i den, for jeg har fået lov til at smide et dugfrisk eksemplar med i puljen her. Den Lille Kro kommer desuden og laver stegt økologisk flæsk med kartofler og persillesovs på deres stand.

Og hvad skal du gøre for at deltage? Du skal lægge en kommentar og fortælle hvad det bedste din mormor kunne/kan servere for dig. 

Jeg trækker 3 vindere der hver får 2 rabatbilletter (og den ene vinder får kogebogen med også) på torsdag d. 16/10 kl 18. Du skal selv komme og hente billetterne på MAD efter aftale.
 
Husk at skrive en gyldig e-mail-adresse i din kommentar, ellers bliver den sorteret fra.


36 kommentarer:

  1. "Fars i form". Hvidkål lagt i lag med fars. Bacon på toppen og ind i ovnen = Uhmmmmmmmm

    SvarSlet
  2. Hendes frikadeller nystegte og med stegte kartofler. Min morfar påstod at han ville kunne spise dem hver dag
    Jmr@pwc.dk

    SvarSlet
  3. Min mormor lavede verdens bedste æbleskiver. Hun var kendt i hele byen for hendes æbleskiver. Alle elskede dem. Det er rigtig mormor mad ;-)
    Email:Ksk1310@hotmail.com

    SvarSlet
  4. Min mormor laver den bedste omgang Boller i Karry <3

    nanna_lg@hotmail.com

    SvarSlet
  5. Yvonne.h.ipsen@hotmail.com
    Det allerbedste var høns i asparges med tarteletter .
    Saftfromage med råcreme. Den er der ingen der kan lave som min farmor. Der var alle de frugter der var på gården. Råcremen var fløden der var skummet af mælken, lækkert lækkert.

    SvarSlet
  6. Tarteletter er totalt alleryndlings mormormad :-)

    tinesenft@outlook.com

    SvarSlet
  7. Hamburgerryg med grønlangkål. Det fik vi kun hos min farmor.
    Loneringskaer@gmail.com

    SvarSlet
  8. Hjemmelavet suppe med ditto melboller. Det er seriøst godt.
    baermonster(at)gmail.com

    SvarSlet
  9. Min mormor døede da jeg var omkring 4 år, så må indrømme, at jeg er spejlblank. Men jeg elsker mormormd og min favorit er nok grydestegt kylling med argurkesalat, kartofler og brun sauce :-)

    camillamhj@gmail.com

    SvarSlet
  10. Brændende kærlighed! Med kartofler, løg og rødbeder fra den enorme køkkenhave og bacon fra stalden (+ et par mellemtrin). På gården i det himmerlandske hed det slet og ret 'kartoffelmos med bette flæsk' - jeg var omkring 12 år, før jeg lærte rettens rigtige navn at kende!
    Helleliske@hotmail.com

    SvarSlet
  11. Min mormor lavede verdens bedste frikadeller. En af de allerbedste gaver jeg nogensinde har fået, var det år hvor hun som bonusgave, gav mig et kg frikadeller ;)

    SvarSlet
  12. Grønkålssuppe og risklatter var nogle af favoritterne:-). Det er kun risklatterne jeg har fået lært at lave. Suppen koger jeg ikke så godt som den hos min mormor og bedstefar. covergaardjoergensen@grundet.dk

    SvarSlet
  13. Det bedste min mormor kunne servere, var gammeldags grydestegt kylling med kartofler, SOVS, hjemmelavet agurkesalat og hjemmelavet rabarberkompot.
    Mvh. Sara
    saragreen81@hotmail.com

    SvarSlet
  14. Min mormor servere nogle gange maskeret blomkål, og det smager altså bare bedst, når vi spiser det ved hende! Kold og velsmagende ret, men som vist er ret let at lave! :-)

    SvarSlet
  15. Det bedste af mormor mad er pandekager med syltetøj for mit vedkommende.
    kirsten.lauridsen@mail.telenor.dk

    SvarSlet
  16. Hønsekødssuppe. Og flæskesteg. Faktisk mest sovsen til flæskestegen. Som jeg hældte over taffel chips. Til de blev bløde... Stadig en favorit :)

    SvarSlet
  17. Glemte email: marie_ye@hotmail.com
    Hønsekødssuppe. Og flæskesteg. Faktisk mest sovsen til flæskestegen. Som jeg hældte over taffel chips. Til de blev bløde... Stadig en favorit :)

    SvarSlet
  18. Tarteletter med høns i asparges og klassikeren grydestegt kylling med alt der sig hører - ikke mindst den brune sovs så tyk, at den kunne skæres efter et par min på tallerknen.
    kjaermette@gmail.com

    SvarSlet
  19. Det bedste min mormor kan lave til mig er gammeldags grydestegt oksesteg med sovs og kartofler. Trumfen er de tilhørende stuvede grønne bønner - yum!,
    Jafudk@yahoo.dk

    SvarSlet
  20. Klatkager var det bedste hos bedstemor! :) sofieriisandersen@gmail.com

    SvarSlet
  21. Øv, at jeg allerede er optaget til anden side....

    SvarSlet
  22. Min mormors klatkager, når der var rester af risengrød. De er bare aldrig blevet lige så gode, som dem hun lavede på slump. Jeg er desværre for syg til at deltage på MAD, men bogen vil jeg blive utrolig glad for at vinde. ama@grafvika.dk

    SvarSlet
  23. Frikadeller! Faktisk laver jeg slet ikke frikadeller længere, da de var en konstant skuffelse. Så nu glæder jeg mig i stedet til besøg hos min Bedste, og når der er frikadeller på menuen er vi alle i den 7. himmel ;-)
    MVH
    Kristina
    Kristinapsk@gmail.com

    SvarSlet
  24. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet
  25. Vild med Finker - en ret jeg kun har fået hos min kære mormor. Heller aldrig lavet den selv, Min mormor var fra Østrig, men blev plejebarn hos en familie på Sjælland, som drev en slagterforretning, så mon ikke hun var inspireret derfra?
    Vh
    Pernelle
    fauclausen@gmail.com

    SvarSlet
  26. Jag är idag uddaned gastronom fordi at min mormor og mor har lärt mig alt om mad og råvarer. Det bedste min mormor lavede var det simple. Kød, kartofler, sovs, ættiksagurk og gele.

    a_m_karlsson@hotmail.com

    SvarSlet
  27. Det bedste ved at spise hos min mormor var, at der ALTID var dessert, som regel frugtgrød af bær fra egen have. Eller fromage. På den måde kom hun til at stå som én af de sjældne voksne, der virkelig havde forstået, hvad det gode liv drejede sig om ;-)

    ms.d.bentzen@gmail.com

    SvarSlet
  28. Uha, min mormors klarsuppe med kød og melboller. Den smag får barndommens søde og trygge minder til at skylle indover mig. Det er det eneste sted, jeg får den, men my god, hvor er den....helt eminent!
    sigridsoegaard@gmail.com

    SvarSlet
  29. Da jeg var barn elskede jeg når min mormor serverede blodpølse for mig med sirup :) Det var Kun ved mormor o bedstefar jeg fik dette. . . Det er Mange mange år siden jeg har fået blodpølse... Men Husker som var det i går når vi sad om bordet o hyggede os med blodpølse med sirup, hørte klokkespillet i radion før radioavisen o efter radioavisen var der klassisk :) <3
    Elskede også hendes agurksalat, det fik vi til næsten alt varmt mad.... Hendes grydesteg var altid den Bedste :D
    Man bliver helt norstaltisk af Alle disse minder <3<3

    SvarSlet
    Svar
    1. mail add: jette.henriksen1@gmail.com

      Slet
  30. Grønkålssuppe jævnet med kartofler.
    Suppen blev kogt på nøgleben - grisens ryg som ved den gammeldags partering af gris blev skåret fra. Det var simpelthen det lækreste og mest møre kød der sad på de ben.

    Men æblekage kogt på fillippa æbler -med ribsgele ovenpå flødeskummet - var også bare det mest fantastiske. Og raspen var franskbrød ristet på panden med sukker og mandler.

    VH
    Jane F.
    janeflemming_667@hotmail.com

    SvarSlet
  31. Hønsekødssuppe med hjemmelavede kød- og melboller var min mormor ret skrap til!
    Min farmors specialitet var sveskegrød - hun knuste stenene og hakkede kernerne indeni og kom dem i sveskegrøden - himmelsk!! Kernerne er vist nok giftige, men det vidste vi jo ikke dengang! :-)

    karinlindhardt@gmail.com

    SvarSlet
  32. Flæskesteg med brun sovs og kartofler. Haps. Ingen kan gøre det bedre end min bedstemor :)

    Maibritt // maibrittj_@hotmail.com

    SvarSlet
  33. Det må uden tvivl være en god gammeldags æblekage, mums! :-)
    arenkild@hotmail.com

    SvarSlet
  34. Sønderjysk rugbrødslagkage eller stegt flæsk :-)

    JulieM93@hotmail.com

    SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...