mandag den 16. december 2013

Produkttest: GP Portable Powerbank...

Når man som jeg er meget online fra en smartphone på blogs, Twitter, Facebook, Instagram og div andre sider - så er strøm et evindeligt problem. Min HTC One X er en værre strømsluger og holder ikke mange timer hvis den er i heftigt brug. Jeg tager ca 95% af billederne her til bloggen med mobilen, som samtidig bliver uploadet til Dropbox. Og selvfølgelig løber den altid tør for strøm lige når jeg skal tage de fedeste billeder af pragtfuld mad, mine skøre niecer eller en en kat der gakker ud. Men det problem er nu løst på den mest fantastiske måde:

BatteryStore & More har nemlig bedt mig teste den nye GP Portable Powerbank GL301 (kan fås i både sort og hvid). Det er et ekstra kraftigt batteri som kan oplade både smartphones og tablets - endda samtidigt.

Jeg har før haft en mobilbank, i samme størrelse som den her i min give-away. Denne her er dog i en helt anden liga. Hvor den gamle kan rumme strøm til ca 1 opladning, kan den her give mig strøm til mindst 4 hele opladninger + det løse. Sidst jeg var i København havde jeg ikke engang oplader med, men brugte den her både på ud- og hjemturen samt derovre. Det er SÅ fedt ikke at skulle skanne rummet efter en stikkontakt overalt hvor man befinder sig.

Jeg har fyldt og tømt den helt nogle gange efterhånden. Den tager langtid at fylde, så sæt den til om natten. Man kan følge med på fronten mår meget strøm der er på.

Efter at ha' testet GP Portable Powerbank GL301 i et par måneder nu er den blevet helt uundværlig. Jeg har den med overalt. Den koster 599 kr - og er hver en øre værd. Jeg har investeret i en lille læderpung hvor den lige kan være i, så den bor fast i min taske. 

Jeg anbefaler den som julegave til alle der (mis)bruger deres smartphone på farten...

  

3 kommentarer:

 1. Lyder da rigtig smart :D
  kh Maria

  SvarSlet
 2. ca 1. dec var der et rigtigt godt tilbud på en powerbank online - som jeg måtte eje (grundet rygterne om den er gode)...
  Åhh jeg er glad for at have den, for når man er på farten, ja, så kan man let løbe tør..
  Tip: Kan ikke huske om dropbox-app'en kan, men andre services tilbyder at de kun oplades under specielle forhold, som fx på wifi og/eller under opladning.

  SvarSlet
 3. Jeg er enig i, at PowerBank er nødvendig, men hvis det lille, end det er mere behageligt. Jeg bruger usb powerbank fra sidste par dage og meget opfylde med det. Jeg kan gøre mit PowerBank som min bil nøgle-ring, så ingen besvær at sætte det sikkert. Jeg købte den fra Mypowerbank

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...