søndag den 4. august 2013

Voldsom weekend...

Det har været en rigtig begivenhedsrig weekend - næsten lidt som at være på ferie.....med indlagt hårdt arbejde. Det hele startede fredag aften, hvor jeg mødtes med Max på Memphis Roadhouse til en bid mad.

Først delte vi en omgang Popcorn Shrimp. Det er de bedste jeg nogensinde har fået. De var knasende sprøde udenpå - søde og saftige indeni. De forsvandt som dug for solen!

Jeg fik Kansas City Ribs med slaw og pickle pot - Max valgte Texas Style Short Ribs. Ingen af os kunne spise op, så jeg fik vores rester med hjem i en goodiebag.

Well, efter lidt tid blev der alligevel plads til en dele-dessert: Cookie Skillet. Magen til afhængighedsskabende lækkerbisken skal man lede længe efter...

Max fik kaffe og jeg fik et sæt Pickle Backs at slutte af på. Det er et shot bourbon efterfuldt af et shot lage fra pickle pot. Du syntes måske det lyder mærkeligt at drikke syltelage - men tro mig: det smager FANTASTISK!

Max cyklede med herhjem og fik en overnatning. Men jeg selv fik ikke sovet ret meget. Mit vækkeur ringede nemlig allerede kl 05:00 lørdag morgen.

For Nine Inch Nails (som jeg har været fan af i over 20 år) spillede nemlig live på Lollapalooza - og den koncert blev streamet via webcam.

Skidt med tidsforskellen - jeg fik set NIN ❤

Og sørme om jeg ikke også fik lavet en lækker jostabær-is. Den var så dejlig og kølende, lige hvad vi trængte til i varmen - og så kom Max med det mest geniale forslag: skulle vi ikke tage ind og køle mere af i biografen?

Så vi cyklede ind og så Pacific Rim. Et brag af en actionfilm på 2 timer. Den var sgu ok - men også hurtig glemt bagefter. 

Ingen af os magtede at spise varm mad, så vi havde på forhånd booket bord på Oishii Sushi til en omgang running sushi. Der komme en anmeldelse af stedet inden længe.

Det var dejligt at spise en masse lækker sushi. Her toppede makiruller med crispy ebi og tun.

Men det blev da også til lidt lunt fra det øverste bånd. Her oksekød og grøntsager i grøn karry.

Vi cyklede hjemad sammen, sagde farvel på Viby Torv og kørte hvert til sit. Jeg gik fuldstændig i brædderne da jeg nåede hjem.

Og her til morgen fik jeg så i bedste Stop Spild Af Mad stil spist indholdet af goodiebaggen fra i fredags med et par spejlæg til. Der skulle en god solid morgenmad til, for Anne kom nemlig og hjalp mig med at sætte styr på køkkenet.

Jeg få tit skældud for at vise et glansbillede frem af min hverdag her på bloggen - så værsgo, her er min virkelighed:

Ak ja, for sådan var mit køkken efterhånden kommet til at se ud. Jeg havde fuldstændig mistet overblikket over hvad der var på det bord.

Men det fik vi sat skik på. Meget var ting der skal testes, spændende tørvarer og nyanskaffelser som aldrig havde fået en plads.


Det andet hjørne så også farligt ud...

Så det fik også en overhaling.

Og så var det tid til en lille pause. Anne skulle også smage min jostabær-is.

Derefter tog vi alt ud af tørvareskabet - og det blev sorteret, organiseret og sat tilbage sammen med det fra bordet. Og nu var der pludselig plads til det hele.

Selv krydderiskuffen fik en gennemgribende organisering.

Og da vi var færdige efter 8 timer med det hele, tændte jeg grillen og smed en flok pølser på.

Og så var der hottere på altanen. Da vi havde spist den sidste bid hoppede Anne på cyklen og kørte hjem. Tusind, tusind tak for hjælpen - jeg er SÅ forfærdelig taknemmelig for hjælpen!

Det værste ved at være syg er at der ikke er kræfter til at holde lejligheden ryddet og rengjort. Jeg får jo en smule hjemmehjælp, men oprydningen skal jeg selv stå for. Tit er jeg bare nødt til at bruge de få kræfter der er til rådighed på at få mad i maven - og så kommer resten i 2. række. Anne har tilbudt sin hjælp længe - men jeg har været for stolt og flov over hjemmets tilstand til at sige ja tak.......før nu.

Nu skal jeg på langs - og der bliver jeg til mine led og muskler ikke skriger mere. Anne har nemlig siddet på en stol og hjulpet mig med at holde fokus, samt give råd og vejledning - jeg har selv gjort ALT arbejdet. Og det skal jeg så betale prisen for nu. Men det er SÅ fedt at det hele nu er ryddet op. Nu glæder jeg mig til at komme i gang med at lave spændende ting i køkkenet - jeg fandt nemlig en masse interessante råvarer i dag som bare venter på at blive leget med.

Men sikke da en god weekend - jeg håber også du har haft en god en af slagsen...


6 kommentarer:

 1. Hvor er det skønt med rigtige venner - det er skisme blevet flot, den slags hænger ikke på træerne.
  God mandag til dig.
  Charlotte

  SvarSlet
 2. Ok ¨så er der jo intet at sige til du ikke har energi tilbage til i dag :-)Nyorganiseret køkken intet bedre, forstår godt lysten til at bage kom til dig :-)Nyd dagen og pas på dig!

  SvarSlet
 3. Tænker at det også må give dig en slevtilfredsstillelse at det er DIG der har lavet orden i køkkenet? Mon ikke det kan fremkalde lidt ansvarsfølelse for at holde orden også?!? Nu ved du hvilke kræfter det koster, hvis det gror så meget til igen! ;-)

  Hun er fisme en udspekuleret kost hende Anne du har haft inden for dørene! Man skulle næsten tro hun vidste hvad hun gjorde! :-D

  Men det var nu også meget nemt når elven var så lærenem! <3

  SvarSlet
 4. Pyha - selv som overhovedet ikke spor syg synes jeg, at det var noget af et program. Ikke så meget oprydningen, men alt det andet. Jeg er nok for meget hjemmemenneske til så meget festivitas på én weekend :-)
  vh/Karen

  SvarSlet
 5. Haha sikke en weekend (... og sikke meget lækkert mad!)
  Hilsen fattig-bloggeren

  SvarSlet
 6. Hvor skøn en weekend :D
  Ja, Så selv Pacific Rim igår og den var liiiige lang nok i slutningen til mig og for meget blåt lys, men ok for genren...

  Vedr. køkkenet er jeg glad for at se billedet - og må desværre 'trøste' dig med at det var mig en glæde at ikke kun vores kan ligne noget bombet :$
  Dejligt at du fik det hele ordnet - giver mere fornøjelse at komme derud, og lettere at lave tingene synes jeg.

  Hvis du kan med tiden, så vil jeg personligt anbefale dig at købe en skuffe eller 2 ad gangen i fx ikea til det høje skab - og erstatte hylderne med dem - er ihvertfald noget der sparer mig for mange kræfter når tingene er pænt pakket - er så hårdt at få fat i det inderste synes jeg.

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...