Ja, varmen er steget mig til hovedet.....så derfor kommer der endnu en lille give-away i dag. Og det bliver en iskold en af slagsen, for jeg kan ikke være den eneste der trænger til lidt nedkøling.
Hjemmelavede ispinde i fryseren er et must - og med lidt omtanke kan de laves både fedt- og sukkerfattige.......men stadig læskende og smagfulde.
Kitchen4Kids har sendt mig denne her form at lege med (og en til at give væk). Der kan laves 8 is af gangen. Den kan købes lige her.
Jeg har før lavet sunde ispinde med blendet frugt og smoothies. Denne gang skulle de være mælkebaserede. Og hvorfor ikke gøre det så nemt for sig selv som muligt og fryse færdig koldskål? Bare sørg for at købe en i god kvalitet.
Fyld formene næsten op til kanten. Koldskål er jo ret vandigt og fil danne store iskrystaller når det fryser ind. Men det læsker meget mere en tung flødeis. Isene bliver ikke så søde, så man kan med fordel piske lidt flormelis ud i koldskålen hvis man ønsker dem sødere.
De medfølgende pinde sættes nemt fast i lågene - som sættes på og så er formen klar til fryseren.
Jeg gjorde plads mellem frosne hyldeblomster og bøffer.
Og efter nogle timer var der de dejligste syrlige jordbærispinde.
Man kan også glasere de færdige ispinde ved at dyppe dem i iskold saft i et par sekunder. Skal laget være tykkere skal de lige en tur omkring fryseren i et par minutter - og så kan man dyppe dem igen.
Uhm, lækre sager. Man kan fylde formene med saft, sodavand, smoothies, blendet frugt, rigtig iscreme eller juice. Det er kun fantasien der sætter grænserne.
Hvad vil du hælde i din form? Det lækreste bud får den her kasse med posten. Læg en kommentar inden fredag d. 26/7 kl 20.00.
There is no doubt - jeg vil da fylde formene med den lakrids-is, man kan finde opskriften på her på sitet. Den smager intet mindre end HIMMELSK! :-)
SvarSletKarameliseret banan og peanutbutter is :D
SvarSletJeg ville forsøge mig på en Kung-fu-is udgave - mere læskende is findes ikke og så smager den jo også lidt af lakrids, hvilket bestemt ikke er at kimse af;-)
SvarSletGod sommer
Jeg har lige været ud at handle og stod faktisk og kiggede på en masse mango, som Kvickly havde på tilbud. Men jeg købte dem ikke, for jeg vidste ikke helt, hvad jeg skulle bruge dem til lige nu, og de var så modne, at de skulle bruges i dag.
SvarSletMåske også fordi jeg endnu ikke er den lykkelige ejer af særlig meget fryserplads. Men det bliver jeg lige om lidt. Og hurra, hvor jeg glæder mig endelig til at have plads til boller, is, frosne bær på tilbud, masser af spinat, hyldeblomstsaft (p.t. ligger det i mine forældres fryser), gode sunde rester og så videre og så videre.
Men hvis jeg vandt de fine, fine isforme, så ville jeg putte blendet mango med finthakket frisk mynte, smagt til med sukker efter smag. Jeg er helt tosset med blandingen af mango og mynte.
Jeg vil lave min egen favorit-koldskål:
SvarSletBlend kærnemælk med 10 % græsk youghurt, flormelis efter smag og vanilje og masser af moden cantaloupe-melon.
Det smager SÅ skønt som koldskål, og jeg kunne forestille mig, at det ville blive mindst lige så læskende og lækkert i frosten tilstand :)
Mvh.
Edith
Da jeg var barn tog vi bare lidt hjemmelavet yogurt (lavet på gedemælk) og blandede brun farin i. Det skal ikke blandes helt ud, men bare så man har lidt brune søde striber i isen :-) Supernemt og læskende :-)
SvarSletHvis jeg er den heldige, vil jeg lave en hindbæris med hindbær af egen avl.
SvarSletJeg ville lave frugt is til min krudtugle, blende vandmelon og tilsætte frygtstykker.. Evt jordbær og blåbær.. Mums
SvarSletHjemmelavet smoothie er altid et hit naar det bliver frosset som ispinde! Gerne baseret paa diverse frugtrester som gennem et stykke tid er blevet frosset ned og gemt paa ægte stop-spild-af-mad-manér. (Banan, jordbær, blaabær, melon, æble... Lige det man kan lide!) Evt. spædet op med lidt yoghurt og/eller juice. Det er super lækkert, og uden tilsat sukker. Skal det være ekstra fancy er frisk mynte eller ingefær godt at blende med.
SvarSletkommer helt an på, om det er til mig eller ungerne...
SvarSletHvis det er til ungerne, ville jeg helt sikkert lave nogle med koldskålsis og nogen med rigtig lækker sodavandsis lavet på økologisk saft.
til mig selv skulle der eksperimenteres: Nogen med bailey is, og måske også en variant af baconisen, og så med et stykke bacon inden i.
Champagnebrus - med rigtig champagne! :)
SvarSletAlternativt ville jeg eksperimentere med at lave en Hindbærbrus, som jeg husker fra min barndom. Det var en vanilje-ispind, med hindbær sorbet udenpå (som en "Københavnerstang", hvor det så er appelsinsorbet udenpå :) )
~Marchen~
Jeg ville fylde dem med jordbær som er blendet med lakridspulver honning og danskvand med citrus - synes det er de lækker kombination af læskende syrlig og sødt :-)
SvarSletJeg ville forsøge en kombination, jeg har fået anbefalet. Ananas blendet med kokosmælk. Det må være godt.
SvarSletLone
Jeg drømmer helt klart om citronis. Den ene halvdel som sorbetis og den anden halvdel lavet med græsk yoghurt og fløde med masser af revet citronskal og citronsaft + frisk mynte fra haven og finthakket myntechokolade - min yndlingsis i hele verden og ufattelig frisk og lækker i sommervarmen.
SvarSletJeg ville sikkert tage nogle moste bananer, med kakao, rismælk og evt, lidt appelsin eller sukker alt efter, hvad smagen mangler. Og til voksne lidt whisky - bare en dråbe eller tre ;)
SvarSletjeg ville prøve med blendet vandmelon, der er ikke noget mere forfriskende end vandmelon en varm sommerdag - Rea
SvarSletMen skal helt sikkert også prøve med koldskål der er jo vildt nemt og sundt :)
Halvt kondenseret mælk, halvt rabarberkompot blandes og fryses- nam nam :)
SvarSletUh, jeg ville lave en Strawberry Daqiuiri med mynte, en Magarita og et par andre "pige coctails" og invitere tøserne på lækker grill mad og drinks i ispinds-form! :-)
SvarSletBasilikumsorbet. Intet slår den :D Ej jeg gad godt vinde :)
SvarSletHyldeblomstis eller rabarberis eller after eight is eller....... der er så mange muligheder - og størstedelen af opskrifterne er dine :-D
SvarSletEn mango- og passionsfrugtis, det smager skønt!
SvarSletJeg ville lave en lækker hindbær is, med bær fra haven. Kh Charlotte
SvarSletFolmer@posgaard.com
Den mørkeste mørke chokoladeis af blendet banan, kakao og hakkede, karamelliserede valnødder...
SvarSletEnten ville jeg gått for klassikeren; Smoothie "rester" (eller diverse fruktrester der blir blendet til formålet) med et par *hele* skiver frugt i, for eksempel bananskiver, kiwiskiver eller hele blåbær.
SvarSletOg.... "filur" is! Blendet mango, eventuelt med litt juice/vand for at få den litt mer rennende, med et par hindbær helt på toppen (eller bunden når den fryses ned...)
Eller blendet vannmelon med fruktskiver i bunden...
Eller bare juice med frukt"klumper" i..
Trr jeg er nødt til at finde frem mine gamle isformer - for jeg får da HELT VILDT lyst på is lige nu...
mmmm jeg ville lave kokosiscreme og dyppe dem i chokolade inden de serveres mmmm eller jeg ville lave halvt kokos is og halvt ananas sorbet a la pina colada. jeg er også ret vil med solbær is creme. ehhhh jeg er bare vild med is ..... hvis det skulle være med frugt ville jeg forsøge mig med noget nektarin for det er min favorit sommer frugt . måske en sorbet med nekatarin og hindbær.
SvarSletJeg ville lave noget med hvid chokolade, lakrids og passionsfrugt - opskriften skal der lige eksperimenteres lidt med :-)
SvarSletMine børn elsker solbæris, så det må være hjemmegjorte solbæris.
SvarSletUh lækkert!
SvarSletJeg tror jeg ville fylde 1/3 med hindbærpure, 1/3 med chokoladeis og 1/3 med vanijleis. Det kunne blive en lækker kombi, hvor hindbærpuren fjerner det kvalmende fra chokolade og vaniljeisen! mmmmh. :D
Mvh. Freja Lyno Hansen!
Jeg napper en kondenseret mælk, pisket fløde, lemon curd og knust marengs som blandes let.. ikke sundt, men sindsyg god smag <3
SvarSletJeg har netop smagt en mojito is i Spanien. Så det ville jeg eksperimentere med.
SvarSletEn lys sodavandsis af en art, iblandet mørk rom og tilsat hakket mynte, samt lidt fintrevet limeskal. Måske lidt knas fra mørkt rørsukker.
Mvh Helle
Cookie-Dough is
SvarSletmajor-minx@sol.dk
Mælkeis med blendet frugt. Mmm...! Og sikkert også koldskålsisen.
SvarSletEj hvor er de bare fantastiske.. dem må jeg eje..
SvarSletJeg tror jeg vil komme min egen hjemmelavede banan/oreo milkshake ned i... men der køre jo diverse muligheder rundt oppe i knolden nu ;)
gruzlie(a)hotmail(dot)com
anettesuniversdk.blogspot.dk
Kig forbi bloggen fejre fødselsdag hele juli og du kan vinde lækre præmier
Jeg har noget pistaciecreme/pasta. som jeg skal have brugt, så jeg vil lave en pistacieis med små, mørke chokoladestykker - Eller forsøge mig med at lave blommesaft (har et blommetræ i haven og det ser ud til at der kommer mange blommer) og fryse det til is :)
SvarSletm_hoej20(ad)yahoo.dk
Jeg elsker rabarber, koldskål og lakrids, så jeg ville gå efter sådan en god blanding af de tre til at putte i isformene, måske denne opskrift http://www.arla.dk/opskrifter/Rabarberkoldskal-med-lakrids/
SvarSletTAk for en inspirerende blog :-)
Hilsen polkapige(a)gmail.com
Ribssaft, appelsinsaft, blendet ananas og banan, blendede jordbær - dejlig frisk frugt og i hvert fald IKKE mælkeprodukter, som jeg er allergisk overfor.
SvarSletRandi
En kiwi blendet med blåbær og ufiltreret æblemost fra Guldborgsund (verdens bedste). MUMS!
SvarSletGod dag fra Mellemølle
Jeg tænker at jeg ville lave noget med vandmelon og noget mynte sammen :)
SvarSletJeg tror, jeg ville starte med at pensle formene med lidt god, mørk chokolade. Og så ville jeg bede min far, om at køre en portion af hans fantastiske jordbæris med store, lækre jordbærstykker, som jeg ville fylde i chokoladeformene - jeg er vokset op med min fars hjemmelavede is, han var entusiast, inden det rigtigt blev moderne at lave is herhjemme, så vi har haft ismaskiner så langt tilbage jeg kan huske :-)
SvarSletJeg ved ikke, om det ville kunne lade sig gøre, at få sådan en hjemmebygget eskimo is med chokolade ud af formene igen, men jeg skulle ikke være den, der var for fin, til at grave det hele ud med en ske og nyde det i fulde drag, hvis intet andet virkede :-)
Btw. Det er godt nok nogle noget mere avancerede isforme, man laver i dag, sammenlignet med da jeg var barn. Der synes jeg de gik i stykker, bare man kiggede på dem og man endte tit med at have saft og smeltet is ud over det hele, fordi de var utætte. De fleste af de hjemmelavede is jeg kan huske, fra jeg var lille, lavede jeg ved at hælde saftevand eller juice i et plastikkrus, stikke en teske i og fryse det natten over. Det fungerede hver gang :-)
Noget med hvid chokolade og hindbær. Jeg har ikke nogen opskrift på det, men jeg forestiller mig, at det kunne smage godt. Måske med et pift af appelsin på en eller anden måde.
SvarSletDa min datter er mælkeallergiker opfinder vi selv:
SvarSletLemonade (lavet af citroner, vand og Stevia) og inden frysning - skærer vi skiver af citron (eller lime) og fryser med i formen.
Det smager dejligt og er virkelig forfriskende i den varme sommerhede :)
-Kan også laves med appelsin.
God sommer herfra :)
Malene Elmbjerg
Jeg savner Magnums is med chokolade, karamel og mandler. Den var FANTASTISK og min absolutte favorit. Så jeg ville prøve at kopiere den, med en flødeis med lækre karameliserede mandler i, og så overtrække den med mørk chokolade bagefter. Uhm ... <3
SvarSletJeg ville lave noget ret enkelt, men super lækkert. Jeg ville lave en stærk blanding af vores hjemmelavede hyldeblomst, og lave den til is. Jeg synes hydeblomstis er det perfekte til sommer, med den søde man samtidige lidt syrlige smag. For at gøre det lidt mere sødt og lækkert, ville jeg til at starte med pensle formene med en god mørk chokolade, så isen får et lækkert overetræk med chokolade. <3
SvarSletJeg tror, jeg først ville bruge din is opskrift med kondenseret mælk og chokolade. (Den smager i øvrigt super godt!!!) Chokoladeisen skulle fyldes 1/3 op.
SvarSletDet andet lag skulle være en klassisk jordbæris med fløde, æggeblommer, vanilje, flormelis, sødmælk og selvfølgelig jordbær. Det skulle fylde 2/3 op.
Det sidste lag skulle være fra en smoothie, med den bedste sommerlige smag af mango.
Og wupti - så er den perfekte is klar!
Jeg tror jeg ville hælde lakrids/hindbær blandet med kokosmælk og skyr i, og måske lidt cacao nibs. :-)
SvarSletFlødeis til mor, blendet banan til sønnike på to. Evt. med lidt chokolade :-)
SvarSletUhhh jeg ville helt klart putte en masse blandet skåret frugt i ! Har set det på we heart it! Det ser vildt lækkert ud:)
SvarSlettror jegville fylde dem med lidt forskelligt men skulle i hvert fald prøve basilikum is som jeg har fundet en god opskrift på :)
SvarSletHejsa, ej hvor er de forme fine - jeg kunne tænke mig at lave isen helt simpel og blende jordbær og banan uhmmmm det er lækkert ;-) mvh Rikke
SvarSletHvor er de bare skønne! Hele pointen med sådan nogle forme er at de helst skal kunne laves på 5 minutter, for ellers får man det ikke gjort, så herhjemme bliver de fyldt med juice, frugtyoghurt (gerne en af dem med kort holdbarhed -er også en del af "stop madspild"-konceptet), smoothies (jordbær/banan/lakrids eller banan/citronsaft/ren kakaopulver), saft osv.
SvarSletNår det så er sagt kunne det være fedt at bruge dem som "velkomstdrinks" og fylde dem med Mojito, Capirina eller Strawberry Daiquiry, det kunne være en fed gimmick til en grillaften på en varm sommerdag. Børnene skulle så have en alkoholfri udgave af 90'er klassikeren Isbjørn med Sprite og Blå Bols, og med en indfrossen vingummi som surprise :-)
Jeg husker at vi i børnehaven fik halve bananer, der var dyppet i yogurt og rullet i kokos ig derefter frosset. Mon ikke det kunne blive til en is også en gang?
SvarSletJeg ville blænde noget banan og mælk sammen og så ville jeg lave en bananis :-)
SvarSletTherese_skov@hotmail.com
helt klart chokoladeis. ingredienserne er fløde, pastureret æg, sukker og odense chokoladesovs.
SvarSletde bliver sååååååååååååååå gode
marianne.lykke@gmail.com
Den mest forfriskende smagskombination jeg til dato har smagt er passionsfrugt, chili og salt! Jeg har i flere år boet på en skøn tropisk ø med chilibusk udenfor vinduet og et træ med gule passionsfrugter i haven, og på de allermest trykkende og kvalmende varme dage gjorde vi altid det samme: hentede en moden frugt, flækkede den, strøede friske chilikerner og en anelse flagesalt over frugtkødet, og spiste det direkte fra skallen med ske. U-sand-synligt lækkert.
SvarSletDen smag *må* da kunne genskabes som en ispind!
/Kristina.
Måske jeg vil prøve mig frem med noget koldskål, vanilje og hyldeblomstsaft. Kan man mon det? Det skal i hvert fald prøves.
SvarSletJeg ville enten putte HJEMMELAVET! hyldeblomstsaft i dem eller min vanille/oreo milkshake i.
SvarSletDen består i bund og grund af lidt HJEMMELAVET! Vanilleis, oreos, mælk og flourmelis. Man skal bare selv varierer det hele alt efter hvad der passer en bedst :)
God sommer alle sammen :o)
Mette
Mette.nielsen153@gmail.com
Ville super gerne vinde dem! Jeg ville lave min virkelige lækre sunde bananis, som smager dejligt af banan, er cremet og samtidig sund... http://anna-mad.blogspot.dk/2013/07/den-lkreste-bananis-pa-5-minutter.html Simpelt, men så lækkert! ;-)
SvarSletHer ville jeg nok eksperimentere med græsk yoghurt, jordbær fra haven og sødet med hjemmelavet hyldeblomstsaft.
SvarSletDet kunne være super sjovt at prøve at lave en forfriskende "mojito" is. Masser af mynte og lime i en sukkerlage, lade det trække, smage til og så ellers bare hælde det i formene :) Det ville nok være mit bud på en dejlig frisk og læskende sodavandsis i sommervarmen :)
SvarSletDet ville være hyldeblomstis med et skud amaretto. Både sorbet og flødeversion er godt :)
SvarSletJeg ville blende en masse lækkert frugt sammen og putte i! Fx jordbær, appelsin og honningmelon. Det bille jeg helt klart elske af gufle i mig på en sommerdag :)
SvarSletMvh Caroline Amalie Clausen
tigerdyr107@gmail.com
Jeg ville lave en nektarinsorbet af solmodne nektariner, lidt appelsin/limejuice og tilsætte min sorbet et twist chili....
SvarSletI virkeligheden har jeg blot mest lyst til at eksperimentere og blande flere ting i samme is...
Med 4 børn og 2 voksne der elsker is, en nyindkøbt ismaskine og ingen forme - ja så håber jeg virkelig at vinde.
God sommer ....
Smil fra Gitte
Jeg ville helt sikker lave nogle is til mine brødre! - hvor de måtte vælge hvad de ville have (;
SvarSletOg så forsøge at lave en kæmpe eskimo!
Kram, Line
Dem vil vi gerne vinde og prøve at bruge :D
SvarSletSå skal du skrive hvad du vil fylde i formene - ellers deltager du ikke i konkurrencen ;-)
SletJeg ville lave en hyldeblomstsorbet og dyppe toppen i mørk chokolade. I konsistens minder den meget om kæmpe læske og jeg elsker bare den is om sommeren.
SvarSletMvh.
Anne-Marie Andersen
ama@grafvika.dk
www.opskriftsamleren.dk
Uhh, jeg ville gå amok!
SvarSletBlendet friske frugtrester, med hele blåbær i
Ingefærsorbet
Eksperimentere med jordbær og lakrids, med en snert af chili
Og så har jeg aldrig tænk tanken med koldskål før, det er jo oplagt, og så kan det spices op i det uendelige... :-)
Koldskål med skyr og Bourbon vanilje og dejligt meget øko-citron. Klassisk stil!!
SvarSletFaktisk har jeg lige haft noget eaton mess i overskud og i bedste stop spild af mad ånd er det røget en tur i fryseren som ispinde og de smager altså bare himmelskt så det ville jeg helt sikkert lave igen.... jeg har også en fræk tanke om at overtrække nogle af dem med mørk chokolade og drysse dem med frysetørrede jordbær mums, mums, mums:)
SvarSletJeg ville elske at vinde disse! Så skulle de fyldes med en lækker hjemmelavet flødeis, som var tilsat store stykket hvid og mørk chokolade samt "rutebil"-småkager og hakkede mandler. Bagefter skulle de naturligvis overtrækkes med chokolade. Det ville være guf!
SvarSletEn anden idé ville være at lave en "sodavandsis" på blendede hindbær og koncentreret hyldeblomst og lidt citronskal. Det ville være dejligt læskende her i sommervarmen.
Jeg ville lave en chili-chokoladeis!
SvarSletJulieM93@hotmail.com
Jeg ville lave en blåbær banan smoothie. De smager fantastisk som smoothie men HIMMELSK som is :)
SvarSletFreyaLaursen@gmail.com
Jeg er ikke så kreativ, så jeg vil bare benytte lejligheden til at prøve din peanutbutteris a la Snickers. Hvis den er lige så god som dine øvrige isopskrifter er den garanteret fantastisk og nem at lave.
SvarSletJeg er ikke så kreativ, så jeg vil bare benytte lejligheden til at prøve din peanutbutteris a la Snickers. Hvis den er lige så god som dine øvrige isopskrifter er den garanteret fantastisk og nem at lave.
SvarSletÅååhhh min galia på pind... så bliver det ikke større i min verden :-D
SvarSlethttp://mini-hakkeren.blogspot.dk/2013/07/galia-is.html
Jeg vil mose kivier og jordbær og si kernerne fra. Derefter vil jeg fryse et lag af gangen og lige pludselig er det nemt at få ungerne til at spise frugt.
SvarSletHej Malou !
SvarSletKung Fu isen har lige siden min barndom været min favourit is. Og jeg er sikker på, at du er i stand til at lave en suveræn Kung Fu med flere forskellige slags lakrids og citrus twist til os dine læsere
Mange sommerhilsner Kiki
Jeg vil lave en kombination med kokos og banan:) mums hilsen Amalie 13 år amalie.andreasen99@gmail.com
SvarSletJeg ville lave nogle med frugt mos i :) Håber jeg er den heldige :)
SvarSletJeg vil lave en frisk og stærk mynteis og overtrækkelse den med chokolade!
SvarSletkoldskål-is - jeg er elsker koldskål og is, så kombination skal klart prøve. Ellers en is bestående af kondensmælk og kokos (en lækker bounty is). Men jeg har kke nogle forme at lave dem i - og er kommet til at love mig selv at der ikke må købes mere køkkenudstyr et stykke tid.
SvarSletHello!
SvarSletI want to play with you, please enter my name...
"
I love the homemade frosty one.
ice cream machine I use on a daily basis: FOR cookies, coffee, to which it is to eat .....
"
http://lapappilon.blogspot.com/
lapappilon@gmail.com
with love
Hugs
Eva
Hyldeblomst eller bruge mine hindbær/jordbær/solbær fra haven med hjemmelavet vaniljeis af den gammeldags slags
SvarSletmed fløde og vanilje.Uhm behøver ikke altid være slankemad hihi
mvh
Kirsten
kirstenaakerman@hotmail.com
Jeg vil helt sikkert prøve med koldskål, lyder super friskt og lækkert :)
SvarSletvh Pia
www.kreativepips.blogspot.com
Blendede jordbær med vanille korn og youghurt. Det smager himmelsk når det bare er blendede sammen, men det må være mega lækkert som is. :-)
SvarSletSommer hilsner Lærke
cirkelinelykke@gmail.com
Min datter og jeg ville lave hyldeblomsts is, jordbær, banan ja.. Lige hvad vi er i humør til den dag.. Bare vi laver det sammen..
SvarSletLine
Appelsin juice, og så med friske jordbær + brombær i halvdelen og friske blåbær i de sidste.
SvarSletDet vil se vildt godt ud.
Hav en dejlig dag
Hilsen Louise - loan23@sporty.dk
Lige nu bugner min lille rækkehushave af lækre bær. Så jeg ville lave en rødgrødsinspireret is med solbær, ribs, kirsebær og jordbær og sødet med en smule honning. Mere dansk sommer bliver det vist ikke.
SvarSlet/Camilla (camomilla00@hotmail.com)
Lækkert den form bil jeg gerne vinde!
SvarSletFor at deltage skal du svare på spørgsmålet ;-)
SletTror jeg vil prøve med noget asti (!!!) og hyldeblomstsaft.
SvarSlettagelaursenpiaeriksen@gmail.com
Jeg ville købe en god økologisk saft, f.eks grønnegårdens blåbærsaft og hælde den i ufortyndet. Jeg ville også putte skiver af kiwi, banan eller hele friske hindbær i eller fredags versionen hvor frugten er byttet ud med vingummibamser.
SvarSletCamilla@taekker.net
Jeg drømmer om friske rabarber-ispinde. Jeg har fryseren fuld af rabarber der hurtig kan trylles om lidt en lækker saft. Og så kunne jeg da godt finde på at snuppe dit glaseringstrick, og dyppe i lidt hyldeblomstsaft, mmm ... :)
SvarSletwurstwoman@hotmail.com
Hjemmelavet hyldeblomst saft... mums.
SvarSletDet kunne være skønt at prøve.
Mange hilsner fra Susan
Jeg er blevet afhængig af min juicemaskine og drikker grøntsagsjuice hver morgen. Inden jeg gik over til de mere hardcore grøntsagsjuice, startede jeg blødt ud med gulerod og æbler samt selleri og æbler (tilsat ingefær efter behov) De er stadig mine favoritter og vil derfor helt sikkert bruge disse sammensætninger. Gulerod og selleri er overraskende sød når det kommer ud som juice så udover at de vil være fantastiske som ispinde i denne varme, så er de også sunde. Win win!!
SvarSletpham.thi.tuyet.mai@gmail.com
Jeg eeeeelsker peanutbutter og blev ret inspireret af din opskrift på snickersis den anden dag, så jeg ville eksperimentere med en peanutbutteris med karameliserede hakkede peanuts i og så dyppe ispinden i mørk chokolade og evt. drysse med lidt hakkede saltede peanuts på toppen....;-P
SvarSletsachaandersen11@hotmail.com
Jeg ville nok lave is af smoothies, og så smide et par stykker frisk frugt i også, bl.a. stykker af banan og jordbær. Tror det vil være lækkert :)
SvarSletlouisehede1989@gmail.com
Mmmm...banan, og kokosmælk - "blænde blænde"!!! Og når de er frosne dyppes de i en god mørk chokolade :-) mums
SvarSletJeanettemik@energimail.dk
Mmmm...banan, og kokosmælk - "blænde blænde"!!! Og når de er frosne dyppes de i en god mørk chokolade :-) mums
SvarSletJeanettemik@energimail.dk
Uhm jeg ville fylde den med spritesorbet ala kæmpe læske...mine piger elsker det og så som ispinde uhhh
SvarSlettina.h.jensen@hotmail.com
Hi hi godt det ikke er mig der skal vælge. Jeg eeeeelsker is, hvilket desværre har resulteret i et par ekstra kilo her i varmen. Jeg vil forsøge med dadler, mango og peanutbutter (det er jo ren sundhed 😜)
SvarSletMvh metteberntsen@hotmail.com
Jeg beklager - men fristen for deltagelse var fredag d. 26/7 kl 20:00.
SletVinderen bliver annonceret i morgen.
Lemonade is, lavet på lemon og hjemmekogt sirup.
SvarSletHov mailen nina.skovby.lundkvist@gmail.com
SletJeg beklager - men fristen for deltagelse var fredag d. 26/7 kl 20:00.
SletVinderen annonceres i morgen. Og der kommer snart en give-away igen :-)