mandag den 29. juli 2013

Og vinderen af isformene er....

Så er der fundet en vinder af isformene.


Det blev Trine, for hendes forslag om at bruge resten af desserten 'Eton Mess'. Det er ikke alene god Stop Spild Af Mad stil - det lyder bare drønlækkert med en blanding af bær, fløde og marengs. Jeg går straks i gang med at lave min egen version, dog med kirsebær.

Trine står for øvrigt bag bloggen Den Sultne Studerende - og du kan se hendes opskrift på både den lækre dessert lige her.

Tusind tak for alle de rigtig dejlige forslag. Jeg kan i hvert fald finde masser af god inspiration - og det håber jeg også I andre kan. Det er dejligt med så mange lækre, sunde og smukke varianter af hjemmelavede ispinde.

Vinderen af den anden give-away Rødgrød med fløde bliver annonceret senere. Jeg har bedt Vølve om hjælp til at finde en vinder, da jeg kender ret mange at deltagerne privat og gerne give alle en fair chance. 


   

3 kommentarer:

  1. Tillykke til Trine. jeg er desuden helt enig, Eaton Mess i sig selv er skønt, men som ispind...MUMS!

    SvarSlet
  2. Mit forslag var så dårligt, at jeg straks købte isformene selv :) Nu skal der laves ispinde-cocktails :)

    SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...