mandag den 15. juli 2013

India Town...

Hvis Mexico ligger i Spanien - så ligger Indien i Herlev. Nærmere bestemt på Herlev Bygade 34A. India Town er søsterrestaurant til de 2 lidt større Indian Flavour (i Vanløse og på Kogens Nytorv). I onsdags besøgte jeg India Town for 2. gang. Første gang var det frokost og denne gang var det til den store aftenbuffet.

Det er rørende billigt. Så billigt at man næsten bliver mistroisk. Her i Århus er den slags priser som regel et rigtig dårligt tegn. Men på India Town bliver alt tvivl gjort til skamme! 

Første gang jeg spiste der var sammen med min søster. Jeg spurgte pænt om jeg måtte tage billeder, men fik blankt nej. Denne gang stod den dog på fuld civil ulydighed - for jeg undlod at spørge. Så dermed kunne jeg få nogle billeder til denne anmeldelse af stedet, dog knipset hastigt med min mobiltelefon. Flere billeder kan ses her.

Et udsnit af den varme buffet.

Og endnu mere af det store udbud. Der var langt over 16 varme varianter. Rejer, kylling, oksekød og lam - i forskellige saucer og med forskellig garniture. Og masser af spændende tilbud til vegetarer.

Der er også en kæmpe salatbuffet - men alskens spændende frisk grønt, kølende raita og andet indisk tilbehør.

Som det kan ses havde jeg fået fat i lidt af det hele: papadum, pakora (sprød grøntsagsfrit), daal, butter chicken, chicken tikka masala, lamb curry, lamb spinach, beef corma, kartofler i karry, forskellige vegetarretter og raita.

Jeg har en streng "Fyld kun 1 tallerken" regel når det gælder buffet. Så sikrer jeg mig i mod ikke at blive forspist eller stresset over at der skal smages. I onsdags blæste jeg højt og flot på den regel....

For jeg skulle altså ha' lidt mere af favorittene. Lam i spinat var simpelthen noget af det mest fantastiske. Men jeg var fuldstændig vild med det hele. Og læser du fast med her, ved du hvor højt mit hjerte banker for det indiske køkken - så jeg var i den 7. himmel......mindst.

Jeg er SÅ imponeret over den buffet. Hver ret har sin charme, styrke og særpræg - og det er smagt knivskarpt til. Nuancerne i de forskellige saucer henrykkede og gav bare lyst til mere....og mere. Flere gange tilkendegav jeg min begejstring - og Karen Helen delte den uforbeholdent. Det var simpelthen bare så gennemført godt. 

Det eneste jeg har at sige som ikke er i rosende vendinger er stedets servering af vand. Man kan ikke få en kande på bordet. Man får et lillebitte glas - og skal så vinke en tjener hen for at få det fyldt op hele tiden. Så kommer der en rendende med en kande - men man skal lige fange tjeneren på det rette tidspunkt, eller får man ingen vand. Det er dumt. Lad dog kanden stå!

Lå der en India Town i Århus var jeg nok forbi mindst en gang om ugen. Det er lige sådan en restaurant byen mangler. Så er du i hovedstadsområdet er det bestemt værd at høre til Herlev og smage en lille (well, kæmpe) bid af Indien...

4 kommentarer:

 1. Hej Malou,

  Jeg kan heller ikke lade være at være mistroisk......
  Hvordan kan prisen holdes SÅ lav med så stort et udvalg på buffeten?
  Du har en professionel baggrund og kan måske "gennemskue" deres forretningsprocesser, som gør, at omkostningerne kan holdes så lav og dermed også salgsprisen.
  Hvad er dit bud på, at det kan lade sig gøre?
  Billig arbejdskraft? God køkkenprocent? Billige råvarer?

  Jeg spiser yderst sjældent indisk i Danmark, da jeg som regel bliver skuffet. Til gengæld får jeg "mit fix," når jeg rejser til Indien 3-4 gange om året.

  Og derude er prisniveauet unægtelig et helt andet :-)

  SvarSlet
 2. Hej... Vi har prøvet den i Vanløse et par gange, og der er det også utroligt lækkert. Men så må vi da prøve den i Herlev, en anden gang ;-)
  Hilsen Charlotte

  SvarSlet
 3. Tak for anbefalingen. Jeg elsker også indisk, så det skal bestemt prøves ved lejlighed.

  SvarSlet
 4. Hvor er det sjovt, stud skriver at i Prhus ville billige priser være lig noget møg. Jeg har det lige omvendt, billigt i Kbh lig noget man ikke gider spise. Billigt i Jylland lig ok. Man vil nok altid have det mAn ikke har. Men rest. Skal helt sikkert prøves en dag.

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...