onsdag den 24. oktober 2012

Nu kan du købe Simply Chocolate på nettet...

Man har før kun kunnet købe Simply Chocolate i udvalgte butikker f.eks Emmerys - men nu kan alle købe det online lige her på www.chokoladesmag.dk.

Både hjemmesiden og netbutikken er overskuelig og nem at navigere rundt i. Men et er teknikken - hvad med produktet?

Jeg blev for noget tid siden kontaktet af manden bag chokoladesmag.dk som tilbød at sende mig lidt chokolade til smagstest - og det sagde jeg ja tak til. Pakken det arriverede indeholdt en æske med blandede fyldte stykker, en pose chokoladeovertrukne rosiner og peanuts + 6 barer og 2 tebreve.

Barrerne først. Stykprisen er 19 kr. Der var 2 x Light Lucy og 1 hver af Mocca Molly, French Fifi, Nutty Nigel og Grainy Greg. Jeg kan kun linke til dem der pt er i webshoppen - ikke dem der er udsolgt.

Light Lucy tog mig med storm. 'Light' skal ikke forstås som kaloriereduceret - men som 'let' i chokoladesmagen. Det er lys chokolade fra Venezuela har et kakaoindhold på 43%. Den er faktisk ret god. 

 Grainy Greg var også et hit.

French Fifi var dog favoritten. Fransk nougat + pistacie og orange indhyllet i mørk chokolade. Ja tak!

Og så var der posen med de chokoladeovertrukne rosiner og peanuts Undercover Rai'nuts - 52 kr. De var ganske gode - fin kombi mellem sødt og salt + chokolade.

Æsken Yes, you can buy me love indeholdt 21 stykker og koster 145 kr. Der er flere utraditionelle stykker imellem f.eks hvid chokoladetrøffel med tang. 

Kigger man nærmere på ingredienslisten kan man dog se at det de kalder 'tang' i virkeligheden er spirulina - som er en mikroalge. Men lad nu det ligge, de smager jo begge af grønt fra havet

Jeg vil nok anbefale at man spiser chokoladen hurtigere end jeg. For selv om jeg har opbevaret den tørt og køligt siden den ankom, er den nu begyndt at vise nogle gevaldige træthedstegn.

Planen var at gemme dem til Kagedåsernes julefrokost sidst i november og servere dem til kaffen - men den plan er skrottet. De er oplyst til at kunne holde sig til d 27/12 - men jeg syntes allerede nu de er for trælse at servere for gæster. Så jeg har taget den tjans på mig at udrydde dem mens jeg skriver dette indlæg. Uhm, smagen fejler bestemt ikke noget. Der er både nougat, pebermynte, lakrids/citron og marcipan......mums.

Ærlighed varer længst ikke? Sender man noget til mig med henblik på at jeg skal smage, teste eller vurdere - så får man altså min helt ærlige mening.....råt for usødet. Det er muligt at min spalteplads er til falds - men det er min integritet ikke!

Ville jeg selv bestille fra Chokoladesmag.dk? Ja, det ville jeg - og har allerede gjort det 1 gang.

4 kommentarer:

 1. Der var en ekspedient, der engang forklarede mig, at hvis chokolade står for varmt, trækker det fedt ud til overfladen, og hvis temperaturen er for lav, trækker det sukkeret ud... Eller også var det omvendt :-) I hvert fald var jeg ikke i tvivl om, at hun så det som ren blasfemi at stille chokolade i køleskab.

  SvarSlet
 2. Jeg købte en pakke af "yes you can buy love" i sommers - og der ærgede jeg mig voldsomt, de så nemlig ud som dine til at starte med. Skulle nok have snuppet et par barer istedet, de ser ret gode ud :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Aj, hvor irriterende. Gjorde du dem ikke opmærksom på det?

   Uhm, barrene er i hvert fald super gode.

   Slet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...