mandag den 15. oktober 2012

Hvis du vil hjælpe mig med at vinde 'DM i hverdagsmad' - så stem på min indiske kylling...

I denne uge er mit 3. og sidste bidrag i DM i hverdagsmad til afstemning:

Det er i kategorien Familie, som er mad til travl familie på ca 4 personer. 

Og det er min indiske posekylling der deltager denne gang. Nu er den blevet stylet og hedder: Indisk kylling med appelsin og varme krydderier. Det er en hel karrykylling på den nemme måde. 

Den ser sådan ud i den nye version:

Det er en rigtig skøn 'alt-i-et' ret, hvor hele retten er lavet i en stegepose. Et helt måltid på ca 1 time. Nemt og lækkert.

Dog har hende der har genskabt min opskrift virkelig jokket i spinaten. Hun har valgt at stegeskyen skal jævnes med "ca. 1½ spsk lys saucejævner". WTF? Det tager jeg hermed kraftigt afstand fra -  og jeg har sendt hende en mail hvor jeg gør klart at det på ingen måde er ok. 

Foto: Maizena.dk
"Hærdet vegetabilsk fedtstof" - æh, nej tak. Kald mig bare frelst (for i den her situation passer skoen), men jeg kunne altså ALDRIG finde på at bruge saucejævner. Min madblog er overvejende økologisk og fri for E-numre + tilsætningsstoffer. Skulle jeg endelig jævne noget bliver det med majsstivelse rørt ud i vand eller med en roux lavet på afskummet stegefedt. Men saucejævner??? Er det her 'DM i hverdagsmad' eller en reklame for Maizena?

Du kan stemme via Facebook HER eller/og sende en sms med teksten FAM9 til 31623623 (alm sms takst). Det ville virkelig betyder meget for mig at gå videre i konkurrencen - og jeg vil sætte stor pris på din hjælp. På forhånd tusind tak.

4 kommentarer:

 1. Hej Malou !

  Dit ønsker er hermed opfyldt :-)

  Mange køkken-hilsner Kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Kirsten

   Tusind tak skal du ha' - det er sødt af dig :-)

   Glad hilsen
   Malou

   Slet
 2. Kommentaren før min er spam.

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...