søndag den 29. april 2012

Sashimi: sushi på en Sweetdeal...

For et stykke tid siden købte jeg denne Sweetdeal på 36 stykker sushi fra Sashimi. Den valgte jeg at invitere Max ned og dele med mig i fredags. Så slap jeg for at lave mad og kunne hvile inden lørdagens stramme program.

Jeg er færdig med at tage chancer med billig sushi fra tvivlsomme steder - men slog straks til hos Sashimi, de er nemlig et at de steder der aldrig har skuffet og altid leveret noget flot og velsmagende sushi. Og det var bestemt også det de leverede denne gang!

8 stk Dream Roll - dybstegt reje, avocado og chili, toppet med tun og chili. 8 stk Rainbow Roll - som er en California med crapstick, mayonnaise, avocado og agurk, toppet med laks, tun, kingfish, reje og avocado og 8 stk Hoso Maki med tun med forårsløg og chili.

12 stk Nigiri: 2 tun, 2 laks, 2 kingfish, 2 reje, 2 ål og 2 inari. Den eneste skuffelse var at der i dealen stod gunkan med lakserogn i stedet for inari. Inari er en sød 'lomme' af tofuskind - og ikke lige min kop te. Og æv, for jeg elsker lakserogn. Men der kan jo ha' været udsolgt, det skal man være forberedt på.

Rullerne var virkelig gode. Rullet godt og til at spise med både pinde og fingrene. Risen kogt til perfektion og fisken frisk. Godt håndværk.

Her kunne man på ingen måde mærke at der var en Sweetdeal. Sashimi leverede altså samme gode kvalitet til rabatpris som til almindelig fast pris. Det er god stil. Og deres menukort bugner af ting jeg gerne vil smage en anden gang.

Desværre har Midttrafik omlagt busruterne i byen så det nærmest er umuligt for mig at komme op på Skovvejen hvor Sashimi ligger. Før tog det 30 minutter hver vej med en bus, næsten til døren - i fredags tog det 2½ time med ventetid og langt til stoppestederne. Æv.
Jeg er meget glad for at jeg tog en køletaske med, ellers havde sushien da været lige til skraldespanden.

I går var en fuldkommen dejlig dag sammen med de andre madbloggere i Fredericia hos AEG/Elektrolux. Vi lavede 2 virkelig lækre retter sammen med Mette Hvarre Gassner (Årets Kok 2011) ved hjælp af damp- og almindelig ovn. Men det tog simpelthen alle de kræfter jeg havde og mere til. Da jeg kom hjem gik jeg fuldstændig kold. Vi fik de skønneste danske hvide og grønne asparges med hjem - men dem gemmer jeg til frokost i morgen. I dag skal jeg nemlig overhovedet ikke lave mad, men bare hoppe på en bus ind til byen. Det venter The Avengers og en rullekebab inden jeg igen smutter hjem på sofaen.

God søndag til alle der kommer her forbi.


15 kommentarer:

 1. Hold da op det ser lækkert ud! God fornøjelse med The Avengers. Jeg har hørt at den skulle være fabelagtig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, det var SÅ godt - ELSKER jo god sushi :-)


   Tak, den var AWESOME! Den var nøjagtig som forventet og jeg følte mig virkelig underholdt hele vejen igennem. Men nu har jeg også et meget svagt punkt for Joss Weadon :-D

   Slet
 2. Kære Malou
  Rigtig god søndag til dig!!
  Uhmmmm, ALTID kan man spise sushi. Og hvor kunne jeg sagtens spise en-20-stykker, NU!!
  Lad alle konfirmationerne være overstået snart, så vi kan råguffe sammen :)
  Knus Hanne

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Hanne

   Også rigtig god søndag til dig - omend der ikke er så meget tilbage ;-)

   JAAAAA, altid! *Åndesushi*

   Oui, så snart du er klar skal vi råguffe :-D

   Knus Malou

   Slet
 3. Svar
  1. Åh, ja- det er godt. Det blev dog ikke til en rullekebab alligevel, det var for koldt. Men så blev det til China Wok House i stedet for - godt bytte ;-)

   Møs

   Slet
 4. Det ser bare så lækkert ud.. Men .. tjaa jeg kan stadig ikke lide det, og er stadig ØV over det...

  Du kan glæde dig til filmen, så den i går.. og den er FED hvis man er til den slags..... Og ligemeget hvad.. Så gad jeg sgu godt være Thor... Kæft nogle overarme den mand har ... hihihihi

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er virkelig smuk mad :-) Er det fisken du ikke kan lide? For ruller med ris, tang og sprøde grøntsager er et hit!

   ÅHHHH, den var da SÅ fed. Jeg er virkelig glad for at jeg fik den set. Super underholdning fra start til slut. Ja, sikke nogle bøffer han har :-D

   Hyggehygge

   Slet
  2. Kan slet ikke lide noget af det.. Synes det klister fast i ganen... :-D vil hellere have ris, grøntsager og fisk.. Hver for sig.. på en tallerken...

   Men det ser ikke lige så pænt ud...

   Og ja...... Jeg er klar til at se filmen igen....

   Hyggehygge
   Marianne

   Slet
  3. Ja, så kan jeg godt se der ikke er meget fidus ved at købe sushi.

   Så må du ha' noget sashimi i stedet for ;-)

   jeg er også klar til at se den igen :-D

   Hyggehygge

   Slet
 5. Jeg havde også to af deres 36 styks som jeg brugte til min føselsdag i lørdags. Det smagte som det skulle - bortset fra den der ækle inari, selvfølgelig - men jeg var godt nok skuffet over udseendet. Som du selv siger, så plejer Sashimi jo altid at være i absolut højeste kvalitet, men de her stykker var sådan halve og iturevede stykker fisk, ruller der gik op og ikke kunne stå selv, mv. Det var ikke så pænt til fest :(
  Desuden var de 40 minutter forsinkede selvom de var bestilt til tidspunkt 4 dage forinden. Æv altså.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den er jeg godt nok heller ikke ven med. den er vammelsød og helt 'forkert'.

   Aj, det er godt nok trist at høre. Jeg syntes deres sushi plejer at være SÅ flot og perfekt rullet - og klar til tiden. Hvis jeg var dig ville jeg klage - eller i det mindste give konstruktiv kritik. De kan jo være en smutter, en ny medarbejder eller noget - og det bør de få feedback på.

   Slet
 6. Hehe, det er sjovt når man hører jyske personer omtale den københavnske kebab som 'rullekebab' - det lyder altså helt forkert i mine øre :p

  // Rebecca

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha, det hedder det altså herovre - på samme måde som et tebirkes hedder et københavnerbirkes ;-D

   Slet
 7. Den vil jeg prøve næste gang jeg er i Århus.. Ser sgu lækkert ud :)

  Men problemet er lidt det samme herovre i København, man skal passe på alt for billige sushi steder... Vi tjekker altid aok.dk inden vi køber noget fra nogen steder...

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...