lørdag den 21. april 2012

Godt nyt - og dårligt nyt...

Det her indlæg bliver noget rod - en blanding af godt og dårligt nyt. Det gode først:

I morges ringede det på døren. Det var pakkeposten med min nye telefon. Jeg har forkælet mig selv med telefonen til højre, det er en HTC One X. Den er noget større end min gamle Desire. Jeg har valgt at skifte den ud da kameraet slet ikke magtede opgaven længere. Men puha, det er en dyr sag. Den kommer til at koste mig 4485 kr (rentefrit) over 24 måneder.

Den har en skærm på hele 4,7 tommer og et kamera på 8 Megapixel. Det er godt nok mange penge for en telefon - men efter at ha' leget med den i dag kan jeg allerede sige at den bliver alle pengene værd. 

Og så til det trælse:

Blogger har ændret udsende her inde bagved. ALT er forkert. Det ser forvirrende ud og man kan ikke bare lige flytte rundt på billederne som før. Det er det falske Blogger. Jeg kan sgu ikke finde ud af det - magter ikke at skulle lære noget helt nyt fra bunden af. Jeg har virkelig brug for noget der bare virker lige nu, for min indlæring er SÅ dårlig i tiden. I fear change!

Så bær lige over med mig her i den kommende tid hvor jeg skal lære alt det nye at kende.

En anden træls ting er det pokkers helbred. Det har været en rigtig slem uge. Kodeordet har været maveinfluenza - jeg behøver vist ikke sige mere. Nu er jeg så træt, udkørt, øm og med ekstra muskelsmerter som jeg ikke kan huske jeg har været længe. Jeg havde ellers nogle rigtig spændende planer i morgen - men dem har jeg simpelthen været nødt til at aflyse. Det er SÅ ærgerligt og jeg måtte lige tage mig noget af en tudetur over det. Men jeg fik tørret mine øjne og logget ind for at blogge lidt - og så var det bare helt forkert. Så jeg tror bare jeg trækker stikket ud nu og kravler under dynen med min nye telefon og en varm kat.

Vi ses når jeg får mod på at give det her nye dumme program en chance til.  

14 kommentarer:

 1. Tillykke med den nye mobil :)
  Overvejer selv en ny (igen), men str. er pt en hæmsko, og har ikke været ude og prøve at holde dem irl - da jeg er modstander af at prøve et sted og købe et andet.. Ville gerne nøjes med 4", men synes ikke nogle af de nye i den str har den hardware jeg ønsker, så bliver på min SGS i9000.

  Trælst mht blogger. Og så er det ikke nu man skal spørge hvorfor du ikke kører et CMS på eget domæne og host :$ For så er der evt også opdateringer, indstillinger mm.
  Personligt er jeg mere til friheden, men blogget? Det får jeg ikke gjort pt (øhh.. de sidste år).

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, er simpelthen allerede SÅ glad for den :-)

   Den her er kæmpestor - men ligger rigtig godt i hånden.

   Jeg har skam eget domæne - og vil gerne ha' Wordpress på et tidspunkt. Men jeg er ikke så god til det tekniske og venter på at der er end der har tid til at hjælpe mig. Jeg har meget svært ved at huske alle de forskellige ting - så derfor elsker jeg Blogger. Det er nemt og brugervenligt. Og jeg har heldigvis fået hjælp til at skifte tilbage til det gamle system, så nu virker det igen :-)

   så så at komme i gang med at blogge ;-)

   Slet
  2. Hej Malou.
   Jeg er på Wordpress og er super glad for det. Har så heller aldrig prøvet andet.
   Jeg synes, det er virkelig nemt at arbejde med.
   Sig til, hvis du vil vide mere - eller have hjælp. Det kunne vi måske godt finde ud af en dag :-)
   Kh Kathe

   Slet
  3. Hej Kathe
   Som du kan se er indlægget her 3 år gammelt. Jeg har for længst sluttet fred med det 'nye' blogger og har helt opgivet at skifte til Wordpress. Men tusind tak for tilbuddet om hjælp :-)
   Kh Malou

   Slet
 2. Tillykke med den nye telefon. Jeg skal også snart have en. Jeg har næsten valgt HTC Rhyme, som jeg er helt vild med design på. Glæder mig til at få den også.

  Øv, at du har det så skidt og blogger driller. Jeg hader også, når de skal lave alting om (i det hele taget), dog har ændringer i WP ikke være så voldsomme, at det ikke har været til at finde ud af, men jeg synes ikke, det er til det bedre, når de laver om. F.eks. er søgefunktionen elendig synes jeg. Nå, men RIGTIG god bedring til dig. Du har sikkert godt af at slappe lidt af.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, den er simpelthen SÅ dejlig. HTC Rhyme ser også fin ud, de tror jeg du vil blive glad for.

   Ja, fik lige en mindre nedsmeltning over det. Heldigvis fik jeg hjælp til at skifte tilbage til det gamle system. Så nu kan jeg skifte lidt frem og tilbage og øve mig på det nye.

   Det er et eller på din blog som min browser ikke kan lide - den går ned med et brag. Er det mon noget i Wordpress?

   Tak, det er rigtig godt med lidt afslapning :-)

   Slet
 3. Rigtig god bedring Malou : )
  Håber du blir glad for mobilen og langsomt lærer siden at kende også... Bare giv dig tid - intet haster mere end det jager ; )
  Knus fra Tine

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak :-)

   Jeg er allerede meget glad for den. Ak ja, nu kan jeg lære den nye side at kende langsomt - for jeg har fået hjælp til at skifte tilbage til det gamle system.

   Knus

   Slet
 4. God bedring. :)

  Du er ikke den eneste, der er træt af det nye Blogger. Jeg kan som sådan godt leve med at designet er grimt og slet ikke hyggeligt - hvis de synes et er smart med kæmpestore blege flade og fuldstændig sammenpresset tekst, så fred være med det. Men jeg kan jo ikke finde noget! Uanset hvilken funktion, jeg leder efter, så er den væk. Det er ligesom om de ikke har taget højde for, at vi faktisk skal bruge kontrolpanelet. :/

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak :-)

   Uh, du kan skifte tilbage til det gamle - oppe i hjørnet er det noget der ligner et tandhjul. Klid der og vælg "skift tilbage til den gamle version" ;-)

   Slet
 5. Hej Malou.

  Nyder at læse dine skøre, dejlige og krøllede indlæg, så bliv endelig ved :-)
  God bedring!

  Hvis du er interesseret i at sælge din gamle telefon, så skriv til mig på m-fredslund@hotmail.com.

  Vh
  Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Maria

   Aww, tusind tak. Jeg er SÅ glad for at du kan lide at læse med her :-)

   Desværre, den afsatte jeg allerede inden jeg bestilte den nye - ellers måtte du gerne ha' kobt den.

   Vh
   Malou

   Slet
 6. Du er ikke den eneste der har svært ved at finde ud af det nye design i blogger. Bruger virkelig lang tid på at finde rundt i de forskellige menuer, hvad der før tog 1 min tager nu 5-10 min at finde. Det er sgu lidt frustrerende, men håber at der kommer lidt forbedringer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Argh, også du? Jeg har heldigvis fået skiftet tilbage til det gamle system. Klik på 'tandhjulet' oppe i højre hjørne og vælg "skift til den gamle version" ;-)

   Slet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...