søndag den 4. marts 2012

Og peberfrugten vejede...

Trommehvirvel, tak.......333 g.

Da jeg stod med den i hånden (sms) og kunne mærke at den vejede over gennemsnittet, røg den straks på vægten. Det er jo ikke nogen hemmelighed at jeg kæmper med en smule OCD, så det tal var bare magisk. Og lige der bestemte jeg mig for at der skulle laves en gættekonkurrence. Der var desværre ikke nogen der ramte den helt nøjagtige vægt.

Men det gør ikke noget, for så vinder den der kom tættest på. Tillykke til Trine som gættede vægten +1 g. Send mig din adresse, så kommer der lakrids i din retning.

Jeg er lige kommet hjem fra ferie for 1 time siden. Nu skal jeg på hovedet i seng så jeg kan være frisk til i morgen. Der skal jeg til et spændende arrangement og smage spanske specialiteter. Godnat og sov godt.

5 kommentarer:

 1. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød <3

   Beskeden er nu slettet - og der er lakrids på vej til dig ;-)

   Slet
  2. Sorry, Trine - min fibrohjerne har afstødt hvor jeg har skrevet din adresse ned. Har ledt forgæves efter den overalt. Har en pakke klar til afsendelse ;-)

   Er du sød at sende mig en mail på klidmoster@gmail.com med adressen, så får jeg den sendt så hurtigt som muligt. Kram

   Slet
 2. Tillykke til Trine; kun 1 gram forkert, det er sørme flot :-D

  SvarSlet
 3. Sørens også - hvis jeg havde husket at deltage, havde jeg gættet på 333 eller 334. Men nu fik jeg også et par dåser lakrids i går til fødselsdagen, så det går nok ;-)

  Stort tillykke til vinderen!

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...